Strojna oprema
Programska oprema
Mobilna telefonija
Splet
Dogodki in obvestila
Nacionalni sistem inovacij
News
Sporočila za javnost
Dobrodošel gost ( Prijava | Registriraj se )
![]() ![]() |
Napake: Spletne Igre, Sistem Točkovanja |
27 Jan 2010, 09:14
Prispevek
|
|
![]() Spammer Skupina: Root Admin Prispevki: 3,859 Pridružen: 7-April 03 |
Kot kaže je težava v nekaterih igrah ki niso dobro pripravljene, igre kjer bo več uporabnikov prijavilo napako bomo raje odstranili in namestili druge ker spreminjati jih ne moremo, so takšne kot so.
|
|
|
|
31 Jan 2010, 13:57
Prispevek
|
|
![]() Mojster Skupina: Members Prispevki: 1,943 Pridružen: 5-January 08 Kraj: LaLaLand |
Igra 1992 ne deluje v redu! Sem igral in naredil najboljši rezultat do sedaj, ampak nekje na sredini zašteka (tako, da lahko še vedno streljam in pilotiram, ampak ni nobenega nasprotnika več).
|
|
|
|
8 Feb 2010, 12:21
Prispevek
|
|
![]() Spammer Skupina: Root Admin Prispevki: 3,859 Pridružen: 7-April 03 |
Dodane sta dve novi igri, Bombay Taxi in Snow Throw. Upam da vam bosta všeč. Sporočite če boste opazili kakšne težave.
Igra 1992 ne deluje v redu! Sem igral in naredil najboljši rezultat do sedaj, ampak nekje na sredini zašteka (tako, da lahko še vedno streljam in pilotiram, ampak ni nobenega nasprotnika več). Ali torej odstranim to igro iz sistema? Kaj pravite ostali? |
|
|
|
8 Feb 2010, 23:05
Prispevek
|
|
![]() Mojster Skupina: Members Prispevki: 1,943 Pridružen: 5-January 08 Kraj: LaLaLand |
Ali torej odstranim to igro iz sistema? Kaj pravite ostali? Če se da, jo popravi, če ne pa ni vzroka, da bi bla gor. EDIT: Btw. Pri igranju nove igre (Bombay Taxi) sem prejel obvestilo: To bi lahko bil poskus goljufanja. Me misliš da gre za pomoto kontaktiraj administratorja z opisom napake I'm not cheating! +Ravnokar poskusil tudi drugo novo igro, dobim enako obvestilo. |
|
|
|
9 Feb 2010, 07:13
Prispevek
|
|
|
Govorec Skupina: Members Prispevki: 2,086 Pridružen: 5-November 04 Kraj: Dream place |
EDIT: Btw. Pri igranju nove igre (Bombay Taxi) sem prejel obvestilo: To bi lahko bil poskus goljufanja. Me misliš da gre za pomoto kontaktiraj administratorja z opisom napake I'm not cheating! +Ravnokar poskusil tudi drugo novo igro, dobim enako obvestilo. To se zgodi, če obe igri odpreš naenkrat. Vedno moraš igrati samo eno po eno. |
|
|
|
9 Feb 2010, 13:57
Prispevek
|
|
EDIT: Btw. Pri igranju nove igre (Bombay Taxi) sem prejel obvestilo: To bi lahko bil poskus goljufanja. Me misliš da gre za pomoto kontaktiraj administratorja z opisom napake I'm not cheating! +Ravnokar poskusil tudi drugo novo igro, dobim enako obvestilo. To se zgodi, če obe igri odpreš naenkrat. Vedno moraš igrati samo eno po eno. ...Pa še res je! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi različica | Čas: 8 September 2010 - 14:30 |