PPL BACK TO TOPIC!
Online igre
Ustvaril
Un4go10
, jun 07 2005 20:52
Odgovorov v temi: 157
Objavljeno 31 julij 2006 - 09:41
Objavljeno 16 avgust 2006 - 07:09
http://www.shot-online.com/index.asp
to pa jst je simulacija golfa, na zacetkuu si level 1 nato pa bolje igras vecjio level imas! NEkdo bo sigurno mislil da je dolgocasno igrati golf, samo spila t kr potegne notr!
Morate si jo downloadati je free, in registrerati!
to pa jst je simulacija golfa, na zacetkuu si level 1 nato pa bolje igras vecjio level imas! NEkdo bo sigurno mislil da je dolgocasno igrati golf, samo spila t kr potegne notr!
Morate si jo downloadati je free, in registrerati!
Objavljeno 22 november 2006 - 17:13
Vsi ki vas zanima text oz. forum igra z medieval tematiko, pojdite na www.woarl.com
Igra se imenuje World of Arl, včasih sem jo igral, potem sem se jo naveličal, imajo pa zelo dober in prijazen comunnity in nasploh deluje vse skupaj zelo v redu
!
Rabiš pa kakšen teden al dva, da se naučiš sam stvari in ti potegne, kaj moraš početi. Stvar, ki je posebna glede nej, je to, da ni kakšna igra številk kot stargate wars ali kaj takega, ki jo poganja računalnik, ampak da rezultate pišejo admini, ki obvladajo
!
Igra se imenuje World of Arl, včasih sem jo igral, potem sem se jo naveličal, imajo pa zelo dober in prijazen comunnity in nasploh deluje vse skupaj zelo v redu
Rabiš pa kakšen teden al dva, da se naučiš sam stvari in ti potegne, kaj moraš početi. Stvar, ki je posebna glede nej, je to, da ni kakšna igra številk kot stargate wars ali kaj takega, ki jo poganja računalnik, ampak da rezultate pišejo admini, ki obvladajo
Objavljeno 23 februar 2007 - 09:02
Objavljeno 25 februar 2007 - 16:29
Objavljeno 25 april 2007 - 16:09
Š pilam Silkr Road Online,in najbolj sovražim pri tej igri da se ponavadi sredi dneva vpisuješ 30min,pa še to ti skoraj zmeraj ne uspe,ker je prezasedeno...
A mogočeobstaja kakšna zvijača da bi me lahko vrglo notri v 1. ali pa vsaj nekoliko prej... :?:
L.P./Jan ;-)
A mogočeobstaja kakšna zvijača da bi me lahko vrglo notri v 1. ali pa vsaj nekoliko prej... :?:
L.P./Jan ;-)
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov