Microsoft Windows Vista
Objavljeno 23 julij 2005 - 08:56
From the letter I got from MS along with my Longhorn DVD (avaiable to MSDN Subscribers only):
> 256 Meg RAM (1024 recommended for developer workstation)
> 32 Meg, DX9 Compatable Video Card (64 recommended for developer)
> 800Mhz (1.5Ghz for dev)
> 2G Hard Drive Space
"Microsoft is expected to recommend that the "average" Longhorn PC feature a dual-core CPU running at 4 to 6GHz; a minimum of 2 gigs of RAM; up to a terabyte of storage; a 1 Gbit, built-in, Ethernet-wired port and an 802.11g wireless link; and a graphics processor that runs three times faster than those on the market today."
Real graphic requirements:
"The default Aero user experience ... will require a DirectX 9-... at least 32 MB of RAM ... AGP 4x bus ... at least 1024 x 768 (XGA) ... higher-end user experience [Glass] ... at least 64 MB of RAM, though 128-256 MB of RAM"
Očitno tale nova Okna res ne bodo našla prostora v mojem računalniku
Objavljeno 23 julij 2005 - 11:26
Se grem stavit da ima sa 40% vseh ljudi 256 RAM-a, 32 mb graficne pa tako naprej.
Drugace pa bodo pomojem delala tudi na manj mocnejsih masinah!
Windowsi ne bodo nikoli tako univerzalni kot je Linux - dosti distribucij dela s KDEjem na 200 MHz računalniku z 64 MB RAMa...
Objavljeno 23 julij 2005 - 18:45
Ne, ce si mi pa je ze, mi je pa ura nagajala zaradi baterije in mi je skozi piskalo!Men so tud xpji na Pentiumu 2 z 266mhz in 64 MB RAM-a delali dokaj solidno. Čeprav je mašina nekajkrat zablokirala. Se tebi to ni dogajalo?
To je ze kar dosti!....je pa znano, da so Suse, Mandrake in Fedora/Redhat,
Drugace pa da se ne bomo sedaj prepirali, pomojem bodo delovali Win Vista tudi na manj mocnejsih rac. kot pa je receno!
Objavljeno 23 julij 2005 - 18:52
Ali mislite da rabim tale update:
Microsoft .NET Framework 1.1 SP1
Namrec racunalnik me sprasuje ce naj posodobi?
Aja tole pa naj bi bile prednosti:
Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 resolves various issues found after the initial release of .NET Framework 1.1. These include both security- and non-security-related issues. After you install this item, you may have to restart your computer. Once you have installed this item, it cannot be removed.
Objavljeno 23 julij 2005 - 20:55
To je ze kar dosti!
Siže slišal za Slackware, Gentoo, Debian...?
Ali mislite da rabim tale update:
Microsoft .NET Framework 1.1 SP1
Vsekakor ga je pametno naložiti, sploh če uporabljaš .NET aplikacije... V letošnjem letu pa tako ali tako izide nova različica, čeže ravno tega Service packa ne boš nalagal
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov