Mah mene je najbolj nvidia razočarala pri podpori gonilnikov..Pa se težave imam z zvokom..se dobro da je beta ..Pa skoraj vso virtual memory mi sam sistem pobere..Sam izgled mije pa res lep semizdi kod da imam večji monitor
kaj naj storim ko mi napiše (pri inštalaciji tam kjer imaš izbiro formatiranje, izdelava particij...)naj vstavim cd z driverji za disk? sam za driverje od diska jst še slišu nism kej šele d bi jih mev?!
ircr, spodaj ti pise. " Ni mozno ugotoviti velikost namestitvene slike (verjetno kak "image"). Prosim prepricaj se, da je se vedno dostopna in poskusi znova"
ircr, spodaj ti pise. " Ni mozno ugotoviti velikost namestitvene slike (verjetno kak "image"). Prosim prepricaj se, da je se vedno dostopna in poskusi znova"
Sem poskusu še enkrat dat not DVD pa ne pomaga. Nov DVD sem zahacu, pa ne pomaga.
Bootu sm iz DVD-ja, brisu disk C in ga formatiru, hotu naložt pa mi je tole pokazal (slika). Nato sem XP naložu in na novo zapeku DVD. Zdaj pa sprašujem kaj je narobe, da ne bom nonstop brisu/pisu :joj: