Teniški lopar
Ustvaril bambus, okt 03 2005 20:07
Odgovorov v temi: 35
Objavljeno 03 oktober 2005 - 20:07
Gotovo je na forumu kakšen tenisač, ki bi mi lahko priporočal, kateri lopar se splača kupit ali pa vsaj kakšnega. Ne kupujem vrhunskega, ker ga ne rabim, nekaj čisto amaterskega pa tudi ne, ker imam s takimi slabe izkušnje, za mal denarja, malo muske, to po mojih izkušnjah tukaj drži.
Objavljeno 05 oktober 2005 - 14:59
Pri izbira pravega loparja je eden najpomembnejših dejavnikov, zbira prave velikosti ročaja (gripa).
Če imaš počasen zamah, kupi lopar z večjo glavo...če imaš zelo hiter zamah pa kupi lopar z majhno glavo za večjo kontrolo žoge. (Drugače nekaj srednjega
)
Sedaj ne vem, kolk ti kaj igraš če enkrat na mesec boš za 20k že našel kaj, če pa kaj več pa se ti splača dati mal več. :ok: :
Če imaš počasen zamah, kupi lopar z večjo glavo...če imaš zelo hiter zamah pa kupi lopar z majhno glavo za večjo kontrolo žoge. (Drugače nekaj srednjega
Sedaj ne vem, kolk ti kaj igraš če enkrat na mesec boš za 20k že našel kaj, če pa kaj več pa se ti splača dati mal več. :ok: :
Objavljeno 05 oktober 2005 - 16:09
Sem bral nekaj glede tega zamaha. Mislim, da imam bolj hiter zamah, vsaj zdi se mi tako. :roll: Kaj misliš s tem "glava" loparja? Če bolje pomislim, čez zimo tako ne rabim loparja, pa raje še malo vsak mesec dam na stran, pa kupim kaj boljšega, da ne bom spet denarja stran vrgel. Nekaj sem gledal na http://www.tengo.si , pa se mi "Head Liquidmetal Heat" zdi v redu. Če koga zanima, to je ta na prvi strani, modre barve.
Objavljeno 05 oktober 2005 - 18:39
Aha, glede glave bi kar nekaj srednjega, sedaj imam veliko površino, ima pa en frend takšnega za majhno površino, pa mi ne ugaja preveč, zato bi raje nekaj srednjega.
V oči mi je tale padel: "BABOLAT Pure Drive Team", pa še dopade se mi. ;-)
Saj teh loparjev je toliko, da bom že našel nekaj zase.
V oči mi je tale padel: "BABOLAT Pure Drive Team", pa še dopade se mi. ;-)
Saj teh loparjev je toliko, da bom že našel nekaj zase.
Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov