Multiplayer Games
Objavljeno 04 maj 2004 - 21:53
nujno- rabim patch za nfsu, da ti omogoči igranje preko interneta! če ima kdo zs!!!
em to ti samo potegne patch dol ko češ igrat prek neta maš nek za kliknt se mi zdi (že dolgo nisn igral nfsu) pa ti odpre stran daš CHECK FOR PATCH pol daš DOWNLOAD PATCH in počakaš dokler ne downloada da ti pokaže da je končano (downloada v odzadju) in pol lepo lahko igraš
Objavljeno 30 maj 2004 - 19:35
Objavljeno 30 maj 2004 - 19:57
zakaj men noče nfsu igrt prek neta inštaleru sm patch in vse pol pa v igci dam play online mi pa napiše "A patch has been releasted for this product. You wll need to download and install this patch in order to play online. If you selec Yes. the game will shut down and your browser will be launched to the patch site."
mogoč nisi dost dolg počakal da naložlo tak je blo pri men edin če si ti patchže prej naložu pa zdej probal med tem je pa pršla vmes ena nova verzija patcha tak da probaj se enkrat patch nasnet če pa ne bo šlo pol pa jst nebi znal pomagat ;-)
Objavljeno 30 maj 2004 - 21:48
Polet bomo organiziral turnir, pa se lahko prijvaviš. Če pa kdaj me hočeš izzivat me najdeš na ircu (#soldat.si , #rn-forum @ Ircnet ; #skulls.soldat , soldatleague @ Quakenet ), messengerju ( mccuz@email.si )PA PEJMO SOLDATA Š PILAT. KJE PA KDAJ
:twisted: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli:
Objavljeno 06 junij 2004 - 21:24
Odlična strategija, ki je povrhu še zastojn in dela kjer češ(razen v pametnem hladilniku
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov