Emule za začetnike...+ vse v zvezi z Emulo
Ustvaril
Selines
, apr 26 2004 20:49
Odgovorov v temi: 838
Objavljeno 27 december 2008 - 11:18
Zdravo!
Na emule sem naložila serverje, vendar mi ne najde ničesar na katerikoli server se priklopim (niti nodes.dat). Kaj narediti, da mi bo eMULE našel kar največ zadetkov? Včasih nisem imela problemov z mulo, zdaj sem jo ponovno inštalirala in ne najde nič. Ali mi priporočate kakšen drug program podoben emule? Hvala in lp.
Na emule sem naložila serverje, vendar mi ne najde ničesar na katerikoli server se priklopim (niti nodes.dat). Kaj narediti, da mi bo eMULE našel kar največ zadetkov? Včasih nisem imela problemov z mulo, zdaj sem jo ponovno inštalirala in ne najde nič. Ali mi priporočate kakšen drug program podoben emule? Hvala in lp.
Objavljeno 02 marec 2009 - 16:49
Zakaj mi emule ne najde nobene nodes.dat
Meni jih tudi ne najde... ? :x
EDIT:
Sem našel rešitev, malo poskusi po različnih serverjih. Datoteko sem našel na enem, ki ni bil na prvem mestu z uporabniki. :ok:
Imam pa naslednji problem. Nič mi noče downloadati. Katerokoli datoteko želim povleči dol, mi ne začne... :roll:
Objavljeno 12 marec 2009 - 13:07
Zivjo. Imam eno vprasanje. Doma imam router Linksys WRT 54 GL. Ko se z emule povezem na KAD mi vsakic po kaksni minuti prekine povezavo. Pac tm ospodaj pise Stopping namesto Active. Tudi porte sem probal nastimat pa isto. A moram imet mogoce staticni ip da to dela?
Prosim za cimprejsnjo pomoc kej nujno rabim tale program!
Lep pozdrav
Prosim za cimprejsnjo pomoc kej nujno rabim tale program!
Lep pozdrav
Objavljeno 28 september 2011 - 18:21
F*k si patetičen, najprej odgovarjaš na eno leto staro temo z bedarijami, ko te nekdo po dveh urah opomni, da obujaš leto dni staro temo in da pišeš nesmisle, pa prideš čez en mesec povedati, da se ne misliš prepirati glede tega, da si obudil leto dni staro temo, ker je še vedno na vrhu, bistva, torej tega, da je tvoja objava nesmiselna, pa ne komentiraš.
In ker me čez dva meseca, ko boš spet prišel na forum, verjetno ne bo za računalnikom, da bi ti razložil, zakaj je tvoj komentar nesmiselen:
- zadnja verzija eMule je stara leto in pol
- zadnji komentar na strani eMule je star eno leto
- zadnja donacija je iz leta 2007
- na serverjih je vedno manj povezav do vsebin
- število prenosov programa že štiri leta upada, enako kot število uporabnikov
- zadnji, ki je na strani sourceforge označil program kot dober, je to storil pred pol leta, medtem ko je zadnja kritika stara nekaj ur
- za isto geslo iskanja je bilo na začetku letošnjega leta na najboljšem serverju prek 50.000 rezultatov, danes ob 19:00 pa jih je na istem serverju manj kot 500. In iskano geslo se nanaša na eno najbolj popularnih glasbenih skupin.
In ker me čez dva meseca, ko boš spet prišel na forum, verjetno ne bo za računalnikom, da bi ti razložil, zakaj je tvoj komentar nesmiselen:
- zadnja verzija eMule je stara leto in pol
- zadnji komentar na strani eMule je star eno leto
- zadnja donacija je iz leta 2007
- na serverjih je vedno manj povezav do vsebin
- število prenosov programa že štiri leta upada, enako kot število uporabnikov
- zadnji, ki je na strani sourceforge označil program kot dober, je to storil pred pol leta, medtem ko je zadnja kritika stara nekaj ur
- za isto geslo iskanja je bilo na začetku letošnjega leta na najboljšem serverju prek 50.000 rezultatov, danes ob 19:00 pa jih je na istem serverju manj kot 500. In iskano geslo se nanaša na eno najbolj popularnih glasbenih skupin.
Objavljeno 29 september 2011 - 12:15
Ne upoštevaš pravil foruma, ne upoštevaš navodil moderatorjev/adnimov in še uporaniki se zgražajo nad tvojimi posti.Ne mislim se prepirat s tabo. Tema je še vedno pripeta na vrh izbe, torej se vanjo še vedno lahko piše.
Poznam tvoj status kot tvojo situacijo na forumu, vendar se boš kot vsi ostali tudi ti ravnal po pravilih.
Lp. fitipaldi.
Objavljeno 29 september 2011 - 22:28
@hitko glede na to, da te hitro kaj zmoti na forumu in pa na tvojo zagnanost pri dokazovanju, da je Emule neuporaben, bi pričakoval, da boš kateremu izmed moderatorjev potem tudi predlagal, da naj odstrani to temo oziroma naredi, da ne bo več pripeta na vrhu.
@fitipaldi imaš pm
@fitipaldi imaš pm
Objavljeno 30 september 2011 - 05:24
Zame tema, ki ima 42 strani objav in za katero so člani foruma želeli, da je na vrhu, čisto lepo spada na vrh že zaradi količine vsebine in ker nikogar ne silim, naj e-mule ne uporablja. Postanje nesmislov v takšni temi po enem letu in (predvidevam vsebino tvojega pm) oporekanje moderatorju je pa nekaj drugega.
Objavljeno 30 september 2011 - 13:22
Končno. Pa preden greš smetit drugam, nehaj govorit kar ni res. Rekel sem, da uporabnost in število uporabnikov že dolgo padata. To pa ne pomeni, da je potrebno temo izbrisati, umakniti, uničiti, skriti,... ampak da naj ostane, uporabniki pa naj vanjo ne pišejo stvari, še posebej ne svojega mnenja o tem, zakaj bi uporabljal eMule, kajti tema se nanaša na delovanje eMule, na uporabo in težave pri tem, ne na razpravo za ali proti eMule. Tema naj ostane kot arhiv, ker ponuja 42 strani znanja, nasvetov in povezav za uporabnike eMule, vanjo pa naj se ne piše več, ker uporaba in uporabnost upadata in ker se je razvoj v glavnem zaustavil.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov