Sem spadajo samo slike vaših računalnikov! Vse kaj je brez slik ali pa če je slika z uradne strani proizvajalca ohišja, bo brisano brez opozorila!
Lp, totek
EDIT (10.01.2009):
Slike, ki jih lepite v to temo ne smejo imeti več, kot 1024 pik po daljši stranici. Če so večje pa jih lahko prilepite, kot predogled (thumbnail) ali pa samo povezavo do slike. Ostale slike mimo pravila se bodo brisale.
Primer za predogled:
Pravilno:

Nepravilno v primeru, če gre za večjo sliko:

Razlog:
Lažja preglednost teme! Torej sem naredil en kratek povzetek strani iz teme in sicer iz 14. strani, ki ima 19 prispevkov, od teh eden brez slik in še eden na razpolago.
Skratka čas, ki je potreben, da se vse slike naložijo/prenesejo je pri moji povezavi 3 minute in 40 sekund. V temi je 21 slik v obliki predogleda, ki so velike od 9-17KB (13KB povprečje) in skupaj znesejo 273KB. Potem pa pridejo na vrsto "velike" slike, ki prevladujejo in jih je 43. Velikosti njih so od 19 do 3633KB. Skupno zasedejo vrtoglavih 31,7MB, kar je 0,74MB/sliko, če ne računamo tistih s predogledom zraven.
Jaz recimo najlažje in najhitreje pomanjšam slike tako, da jih izberem oziroma označim in z desnim klikom na miško izberem možnost pošlji (Send to:), prejemnik pošte (Mail recipient) in tam izberem v kakšni velikosti bi jih naj poslal oziroma na kakšno velikost jihželim pomanjšati. Potem pa preprosto prilepljene slike, ki so pomanjšane iz sporočila kopiram na namizje oziroma v poljubno mapo.
Lp, moderator Medicius.

Tema je zaklenjena