.exe v ubuntu
Objavljeno 26 februar 2010 - 21:11
Objavljeno 26 februar 2010 - 23:59
Objavljeno 06 marec 2010 - 08:24
Objavljeno 16 maj 2010 - 12:15
Aja se pa opravičijem, ker me dolgo časa ni bilo, niti nisem od zadnjega posta tukaj spremljal odgovorov, ker sem vmes presedlal na kUbuntu in tam mi Wine deluje neproblematično, s to razliko da ni več aplikacije iz katere si kar iz neta inštaliral igre in programe, ki so namenjeni za poganjanje na Win OS.
No sedaj se mi je pojavil pa drug problem. Rad bi našel direktori kamor wine namesti inštalacijske datoteke. Zadeva bi mi prav prišla za različne stvari, kot npr. menjavo save mapic, crackanje in pa nekako bistveno, nameščanje popravkov.
Objavljeno 17 maj 2010 - 13:09
Očitno moram menjati distribucijo.
Aja se pa opravičijem, ker me dolgo časa ni bilo, niti nisem od zadnjega posta tukaj spremljal odgovorov, ker sem vmes presedlal na kUbuntu in tam mi Wine deluje neproblematično, s to razliko da ni več aplikacije iz katere si kar iz neta inštaliral igre in programe, ki so namenjeni za poganjanje na Win OS.
No sedaj se mi je pojavil pa drug problem. Rad bi našel direktori kamor wine namesti inštalacijske datoteke. Zadeva bi mi prav prišla za različne stvari, kot npr. menjavo save mapic, crackanje in pa nekako bistveno, nameščanje popravkov.
To pa kar menjaj ja.
Glede wine, če že res hočete iztisnit maksimum iz njega, vsaj poberite dol zadnji stable SOURCE! in ga sami skompajlajte. Če pa res hočete iztisnit še čist zadnje kapljice iz stekleničke, pa Wine manual v roke, pregledad vse compile opcije in tako čim bolj optimizirati. Verjemite, se pozna. In ne, noben pre-compiled package ni dovolj dober za VAŠ računalnik. Dovolj dobro je le to, kar se skompajla na vašem računalniku samem.
Wine pa shranjuje vse te inštalacije in yadda yadda v:
/home/username/.wine/drive_c
P.S: crackanja pa ne podpiramo če nimaš originala.
Objavljeno 07 julij 2010 - 23:09
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov