Plonkanje
Objavljeno 23 april 2008 - 15:02
npr. danes smo pisal ZGO pa pojma nism meu (no, sej za 2 bo 100%) pa sedim v klopi in pogledam desno vidim 2 sošolca k plonkata. Pogledam levo vidim sošolca k plonka pa še 2 sošolca k si odgovore menjata, pogledam nazaj vidim sošolca k gleda plonkce s telefona, pa spet pogledam naprej pa vidim spet 2 sošolca k plonkata.... - js sm mislu da bom znoru.... prfoks pa ni opazu nobenga.... CARJI .... morm povedat do 1. letnika še nikol nism plonkal :ok:
Objavljeno 23 april 2008 - 15:21
Poznam več načinov plonkanja. Če si lastnik iPoda lahko plonk v .txt obliki posnameš na predvajalnik. Tekst lahko napišeš tudi v telefon ter plonkaš iz telefona, vendar je telefon ponavadi veliko večji od iPoda.
Drugače imam pa najraje klasično plonkanje. Na računalnik napišem ključne besede, jih krajšam z pikam kolikor se le da, in izberem majhno velikost pisave. Enkrat sem izbral velikost pisave 4px (ker je bilo snovi res veliko) in sem potem prišel do ugotovitve, da jaz enostavno tega ne vidim. Drugače pa listek držim v roki, ali pa ga zvijem ter vstavim v kakšno maso (kuli). Se spomnim časov, ko sem plonke dajal na prosojnico, tako da se je dalo brati samo iz bele podlage, vendar sem čez čas ugotovil, da enostavno prosojnice preveč šumijo.
Ja listek moraš vedno oblebiti z selotejpom, zato ker se sliši če mečkaš papir.
Najbolj zanimivo plonkanje: Hm...zraven telefona sem dobil set za prostoročno telefoniranje. Slušalko sem napeljal skozi rokav, mikrofon pa sem nalepil na ovratnik srajce. Potem sem preko telefona poklical prijatelja, ki je na WC-ju sedel z učbenikom v roki. Tako sem se naslonil na roko ter vtaknil slušalko v ušesa. Povedal mi je en sam odgovor, potem pa je nastal problem, saj smo pisali v najmanjši učilnici na šoli, ter ravno v tisti učilnici sta nas spremljala dva profesorja. Potem so me sošolci okoli mene začeli čudno gledati kaj delam, ker je bil zvok iz slušalk prenaglas in sta tudi prfoxa začela nekaj sumiti. Hitro sem skenslal. Vendar se je obrestovalo. Prijatelj mi je povedal samo en odgovor ki ga nisem znal...in glej ga zlomka...pisal sem 50%. Če ne bi imel tega bi dobil 1...
Lp Jakc
Objavljeno 23 april 2008 - 15:32
Najbolj zanimivo plonkanje: Hm...zraven telefona sem dobil set za prostoročno telefoniranje. Slušalko sem napeljal skozi rokav, mikrofon pa sem nalepil na ovratnik srajce. Potem sem preko telefona poklical prijatelja, ki je na WC-ju sedel z učbenikom v roki. Tako sem se naslonil na roko ter vtaknil slušalko v ušesa. Povedal mi je en sam odgovor, potem pa je nastal problem, saj smo pisali v najmanjši učilnici na šoli, ter ravno v tisti učilnici sta nas spremljala dva profesorja. Potem so me sošolci okoli mene začeli čudno gledati kaj delam, ker je bil zvok iz slušalk prenaglas in sta tudi prfoxa začela nekaj sumiti. Hitro sem skenslal. Vendar se je obrestovalo. Prijatelj mi je povedal samo en odgovor ki ga nisem znal...in glej ga zlomka...pisal sem 50%. Če ne bi imel tega bi dobil 1...
Lp Jakc
Zanimivo
Objavljeno 23 april 2008 - 16:59
Isto pri nam.na naši šoli so v 2 tednih dobil dva para k sta to delala in pol so ble neke izredne razmere na šoli
tak da me zanima se je biu.Jakc. zraven
:smoke:
Dobil je visoko kazen (menda ukor pred izklučitvijo), profesorica ki ga je zalotila mu je dala avtomatsko popravni izpit, medtem ko je vse močno opozarjala, da naj si nihče ne drzne kakorkoli goljufati.
Objavljeno 23 april 2008 - 17:30
Objavljeno 23 april 2008 - 20:14
Objavljeno 23 april 2008 - 20:36
Ko nisem vedel teh zvenečih zvočnikov, nezvenečih zvočnikov,... sem si lepo na listek ki ga lahko nekje gor prilepiš (ma nekaj takega kot lepilni trak)
sem si tam zgoraj kjer je to "lepilo" lepo napisal ZZ: .... NZ: .... itd. Ko je prfoksa vstopila v razred sem se spomnil da sem pozabil švinglice zalepit na mizo. No ko je sošolec delil liste je ona gledala po razredu kot da bo zdaj zdaj en izvlekel bombo
Sem pa enkrat še želel plonkati vendar me je ves čas gledala, tako da bi preveč riskiral za tisti 2 točki.
Pri nemščini (to je bilo čisto na začetku leta ko smo se začeli učiti kaj je treba vstaviti pred katerim samostalnikom primer: das buch...) sem si švinglice napisal na listek in ga dal v peresnico. In če ne bi tam plonkal ne bi dobil 5-ke.
Piflati se mi pa ni dalo
Pri plonkanju pa imam le eno pravilo: Safety First! ;-)
Objavljeno 24 april 2008 - 08:41
Drugače pa še en nasvet. Vedno, ko gledaš kam drugam kot v list si z roko pokrij pogled kam gledaš, zato ker kaj hitro lahko rataš sumljiv za učiteljico.
Lp Jakc
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov