Skoči na vsebino

IPB

Slika

Plonkanje

Odgovorov v temi: 90

#41 kolo1

kolo1

Iznajdljivec

• Members
  • 751 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Na planincah

Objavljeno 15 maj 2008 - 15:48

Jaz pa na začetku ure vržem plonkec pod kontrolno, ko pa je ure konec plonk pospravim in to je vsa umetnost.

#42 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav
  • Kraj:Kras

Objavljeno 15 maj 2008 - 15:51

Saj tudi maturo se lahko plonka: na gate si nalepiš plonk, pa potem med uro, zahtevaš da greš na WC. Dežurni profesor te verjetno nebo gledal ko serješ :dance:

#43 def

def

PedoBear

• Members
  • 5 669 objav
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 15 maj 2008 - 16:16

Pod list je malce amatersko:) Ceprav na maturi pa nobenega nism videl, ki bi plonkal. Prevec snovi, da bi si jo lahko napisal:)

#44 scotapipa

scotapipa

Vajenec

• Members
  • 262 objav

Objavljeno 14 september 2008 - 19:06

D.J.ANDY bravo. Tako je treba. Kadar ti ni mar za posledice najlažje plonkaš in takrat tudi ugotoviš, da so nekateri prfesorji slepi ali pa jim je malo mar, če imaš na mizi celo knjigo.

#45 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav
  • Spol:Ženska

Objavljeno 14 september 2008 - 19:25

Ves ta čas, ki ga porabite, da napišete svoje plonk listične v mikro obliki, bi porabili za intenzivno učenje in ne bi imeli tremo med pisanjem kontrolnih nalog. Saj vem, tako lahko je to rečt, kot da mi nikdar nismo plonkali. Seveda smo, ampak res le pri predmetih, za katere smo bili preričani, da nam v prihodnosti ne bodo v korist. Mogoče smo se za katerega zmotili in se sedaj mlatimo po glavi.
Vem pa, da vedno ko smo pisali sem imela gor krilo in pod zavihek krila sem imela prilepljeno malo morje plonk lističev. Ker mislim, da ste v večini fanjtje, pride tu v upoštev kakšne daljša T-shirt ali kaj podobnega. Vem, da ne bi smela ampak vem kako je. Pa srečo!

#46 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2 028 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 14 september 2008 - 19:43

Meni se tudi zdi, da se je bolje uciti tisti cas, ko si ti pripravljas plonke, vendar s tem, ko ti delas nek plonkec, tudi ponavljas, ce ga delas sam... Se nikoli nisem plonkal, mel sem pa pri sebi listek (pod rokavom ali pa na stolu med nogami) pa mi nikoli ni uspelo... :mrgreen: :roll: No, tudi dobili me niso seveda :joj:

#47 Gost_anzetk_*

Gost_anzetk_*
  • Guests

Objavljeno 27 september 2008 - 16:28

Ne...medtem ko delaš plonkce, si tudi snov zelo zapomniš ... Pri meni se je pa vedno obneslo pri ZGO in GEO, ko sem plonkal, da sem si dal malo manjši kot A3 list oblepljen s tistim belim selotejpom ali pa manjši listek takoj pod kontrolno nalogo...In vmes ko sem obračal in prebračal liste sem si samo dal list NA kontrolno nalogo in pa čez roko, s katero sem prikrival list...In tako me je enkrat učiteljica prašala zakaj imam roko čez list...sem ji pa odgovoril da sosed od mene plonka xD :cool: :) Pa je bla zadeva ocvrta, ocena pa tut ;)

#48 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 548 objav
  • Kraj:MB

Objavljeno 30 september 2008 - 18:51

...In tako me je enkrat učiteljica prašala zakaj imam roko čez list...sem ji pa odgovoril da sosed od mene plonka xD :D :D Pa je bla zadeva ocvrta, ocena pa tut ;)

:bow: hudo

#49 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 548 objav

Objavljeno 30 september 2008 - 19:06

.....nekateri se še vedno sprašujete v čem je štos švinglanja. :shock: No pri meni je nekak tak, ko pišem švinglce, večkrat preberm snov in potem izluščim bistvo nato še zaipšem na švingelc. Pa če to ni ponavlanje potem res nimam pojma, in za razliko od samega učenja je tu še "stranski produkt" švingelc! :D

#50 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 548 objav

Objavljeno 30 september 2008 - 19:38

en zanimiv način švinglanja... ....samo ni mi
jasno kak papir uporabiti da še vedno izgleda plastičen..
:zvizg:

#51 srakic123

srakic123

Pomagač

• Members
  • 389 objav
  • Kraj:MS

Objavljeno 02 oktober 2008 - 09:32

fitipaldi, Foto papir se tako sveti mogoče je to ;-) .

#52 motorolac3

motorolac3

Gospod s kravato

• Members
  • 1 277 objav
  • Kraj:Lendava-Čentiba

Objavljeno 03 oktober 2008 - 13:38

Uf zanimiva izkušnja predlani: s sošolcem (ki sedi poleg mene) sva si napisala veliko snovi na 4 lističe(dokaj velike) in jih dala na tla pod mizo, na njih pa položila vsak svoje noge(torej je blo 2-2). Vse lepo in prav, zelo so pomagali, nato pa je učiteljica opazila sošolca, kako je gledal švinglice pod nogami in prišla tja. Začela je gledati pod mizo (mene je tak stiskalo, da nisem mogel dihat), a je na koncu vzela samo lističa, ki sta bila pri sošolcu. Mojih na srečo ni opazila, a bilo je zelo blizu :joj:
Aja, in posledice? Primerjala je sošolcevo kontrolko in švinglice in vse, kaj je bilo enako, prečrtala in ni upoštevala. Pisal je 3, jaz pa 5 :thumbsup:

#53 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 548 objav

Objavljeno 03 oktober 2008 - 21:32

fitipaldi, Foto papir se tako sveti mogoče je to ;-) .

Mhm, me zanima kak bi se v praksi foto papir odnesel, samo za enkrat nimam namena probat :D

#54 primi_xxl

primi_xxl

Poročevalec

• Members
  • 633 objav

Objavljeno 05 oktober 2008 - 11:29

Ta fora z fotopairjem in plastenko pomojem vzame preveč časa preden to narediš..pa tudi nemoreš napisati veliko na tisti listič :ok:
Raje se osnove naučim in napišem navadn plonkec na majhen listek pa pod kontrolko:)
Bolj skrivaš,prej te odkrijejo ;) :D

#55 Koseda_XXl

Koseda_XXl

Mojster

• Members
  • 1 682 objav
  • Interesi:Nič...

Objavljeno 05 oktober 2008 - 17:59

Mah ta teden ki prihaja je čista katastrofa...Pišemo slovenščino, imam seminarsko pri sociologiji, pišemo matematiko in računovodstvo. Š anso imam da sem vprašan še gospodarsko poslovanje in nemščino...Kriza...Š e dobro, da sem v plonkanju kar domač, tako da nimam nikoli treme če plonkam in po mojem niti ne izstopam kaj preveč če plonkam.

Drugače pa pred lani ko sem bil v drugem letniku se je zgodilo to, da sem dobil pljučnico, bil doma 2 meseca in si v 2 mesecih moral priboriti 26 ocen (spraševanje in testi). No kar pridno sem se učil oz. plonkal, zadnji test pa matematika. Nisem imel blage o tem kako se kaj dela. Napišem plonkce, vendar me tršica postavi direkt v prvo vrsto pred njo. Baba je nekaj hodila po razredu in pomagala učencem, jaz pa kot je moja navada, listek iz žepa v roko in prepisovat. Baba gre pa se usede na njen oblazinjen stol, jaz pa hočem še samo zadnji stavek pri tekstni nalogi prepisati in ča, me udari po roki. Samo sem rdeč postal in reče: "Se vidimo avgusta"...Junijske popravce nisem naredil, naredil sem pa avgustovske z 2...Rekla je, da je test bolj slab, vendar sem jih prepričal z "praktičnim" delom popravca...

#56 lala

lala

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 14 maj 2010 - 16:08

plonkanje je itaQ zakon :)
pr mti pa pr fizi najbol prou pride računalnik..
zanč sm pr gefi plonkala tko da sm dala u atlas ful plonkičv k sm že prej zvedla udgovore..haha..in sm ceu ..čist ceu test preplonkala in na konc dubla 5 :)

#57 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2 028 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 15 maj 2010 - 11:10

plonkanje je itaQ zakon ;)
pr mti pa pr fizi najbol prou pride računalnik..
zanč sm pr gefi plonkala tko da sm dala u atlas ful plonkičv k sm že prej zvedla udgovore..haha..in sm ceu ..čist ceu test preplonkala in na konc dubla 5 :sorry:

kuaspatitlezdlenapisala?

EDIT:
Dobrodošla na forumu! :)

#58 Red

Red

Spammer

• Administrators
  • 3 316 objav
  • Kraj:Republika Marcipanija
  • Interesi:Računalništvo, Šport, PC Igre, Poker

Objavljeno 15 maj 2010 - 11:15

lala, prosim, da malce urediš pisanje. Razumem, smo tečni, ampak nekoč boš hvaležna.

#59 andraž

andraž

Vajenec

• Members
  • 270 objav

Objavljeno 15 maj 2010 - 16:50

hehehe, ob teh odgovorih sem se pa res nasmejal, koliko načinov plonkanja obstaja hehehe

-no jest sem pri geografiji recimo plonkal tako da sem dal plonkc v atlas, pri matematiki z mini kalkulatorjem, drugje sem si dal pa plonkc v robček in si useknil nos, seveda sem prej pogledal na plonkec pihal pa sem neki v "tri krasne" zrak, največkrat pa uporabljam foro listek v rokavu.

L.p

#60 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav
  • Kraj:Kras

Objavljeno 15 maj 2010 - 18:13

Največja dovšenost listka v rokavu je, ko si napišeš plonk na oni listek ki se ga prilepi na zvezke za napisat ime in priimek-celega belega seveda. In to potem prilepiš na notranjo stran roke. Tako nikoli ne izgubiš listka v rokavu pa še lažje je za pogledat. Pri geografiji pa je najboljše prinesti svoj atlas in na zemljevide upisat potrebne "podatke" :sorry:

Lepi spomini na stare čase, sedaj ni več fore plonkat na faksu, ko imaš lahko legalni plonk s seboj. Pri nekaterih predmetih pa celo vso literaturo (in v povprečju naredi 1/3 študentov izpit).

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov