Plonkanje
Objavljeno 14 september 2008 - 19:25
Vem pa, da vedno ko smo pisali sem imela gor krilo in pod zavihek krila sem imela prilepljeno malo morje plonk lističev. Ker mislim, da ste v večini fanjtje, pride tu v upoštev kakšne daljša T-shirt ali kaj podobnega. Vem, da ne bi smela ampak vem kako je. Pa srečo!
Objavljeno 14 september 2008 - 19:43
#47 Gost_anzetk_*
Objavljeno 27 september 2008 - 16:28
Objavljeno 30 september 2008 - 19:06
Objavljeno 30 september 2008 - 19:38
jasno kak papir uporabiti da še vedno izgleda plastičen..
:zvizg:
Objavljeno 03 oktober 2008 - 13:38
Aja, in posledice? Primerjala je sošolcevo kontrolko in švinglice in vse, kaj je bilo enako, prečrtala in ni upoštevala. Pisal je 3, jaz pa 5 :thumbsup:
Objavljeno 05 oktober 2008 - 17:59
Drugače pa pred lani ko sem bil v drugem letniku se je zgodilo to, da sem dobil pljučnico, bil doma 2 meseca in si v 2 mesecih moral priboriti 26 ocen (spraševanje in testi). No kar pridno sem se učil oz. plonkal, zadnji test pa matematika. Nisem imel blage o tem kako se kaj dela. Napišem plonkce, vendar me tršica postavi direkt v prvo vrsto pred njo. Baba je nekaj hodila po razredu in pomagala učencem, jaz pa kot je moja navada, listek iz žepa v roko in prepisovat. Baba gre pa se usede na njen oblazinjen stol, jaz pa hočem še samo zadnji stavek pri tekstni nalogi prepisati in ča, me udari po roki. Samo sem rdeč postal in reče: "Se vidimo avgusta"...Junijske popravce nisem naredil, naredil sem pa avgustovske z 2...Rekla je, da je test bolj slab, vendar sem jih prepričal z "praktičnim" delom popravca...
Objavljeno 15 maj 2010 - 11:10
kuaspatitlezdlenapisala?plonkanje je itaQ zakon
![]()
pr mti pa pr fizi najbol prou pride računalnik..
zanč sm pr gefi plonkala tko da sm dala u atlas ful plonkičv k sm že prej zvedla udgovore..haha..in sm ceu ..čist ceu test preplonkala in na konc dubla 5
EDIT:
Dobrodošla na forumu!
Objavljeno 15 maj 2010 - 16:50
-no jest sem pri geografiji recimo plonkal tako da sem dal plonkc v atlas, pri matematiki z mini kalkulatorjem, drugje sem si dal pa plonkc v robček in si useknil nos, seveda sem prej pogledal na plonkec pihal pa sem neki v "tri krasne" zrak, največkrat pa uporabljam foro listek v rokavu.
L.p
Objavljeno 15 maj 2010 - 18:13
Lepi spomini na stare čase, sedaj ni več fore plonkat na faksu, ko imaš lahko legalni plonk s seboj. Pri nekaterih predmetih pa celo vso literaturo (in v povprečju naredi 1/3 študentov izpit).
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov