Skoči na vsebino

IPB

Slika

Najslabša spletna trgovina

Odgovorov v temi: 58

#1 ascotto

ascotto

Iznajdljivec

• Members
  • 766 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:10

Po vašem menjnu katera se vam zdi najslabša spletna trgovina ki se ukvarja z računalniškimi komponentami, če gledamo:

-prijaznost do kupca (koliko časa da odgovorijo na majle, pogovori po telefonu)
-cene (katera ima najmanj navite cene, popuste itd..)
-dobava (stroški pošiljanja, pakiranje, čas čakanja..)
-inovativni izdelki -pač katera ima novejše stvari

Najbolj znane trgovine pa mislim da so:

mimovrste.si, mlacom.si, nakupi.net, elektronika.si, agt.si. demise.si, sestavi.si, solo.... itdd

Jaz sem imel najslabše izkušnje pri SOLO, sem jih klical več krat niti enkrat se mi niso javli, ter sem poslal dva majla (2 tedna razmaka) mi niso niti na enega odgovorili!!!

No še vaša mnenja...

#2 gusto

gusto

Poročevalec

• Members
  • 684 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:far far away

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:19

Jaz na srečo nimam še nobene slabe izkušnje s spletnimi trgovinami, kupoval sem pa že na mimovrste, mlacom, solo, mantis, igabiba. :smoke:

#3 ascotto

ascotto

Iznajdljivec

• Members
  • 766 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:24

Jaz tiste od solo niti jih nisem dobil :mrgreen: pri elektroniki.si pa mi ni všeč da stroški poštnine ti pridejo 9€... če ne itaq da cene so ql tam :mrgreen:

#4 father

father

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:28

jaz osebno imam najboljšo izkušnjo z enaa hitra dostava najboljše cene super

#5 comp_man_XXL

comp_man_XXL

Mojster

• Members
  • 1 638 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:31

Zaenkrat nimam še nobene slabe izkušnje s spletnimi trgovinami. Kupoval sem: agt.si, cool-pc.org, ekwaterblocks.

#6 ascotto

ascotto

Iznajdljivec

• Members
  • 766 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:32

Lahko pa bi tako naredili:

katera trgovina ima najslabše cene, najslabšo dobavo, najslabšo prijaznost do strank, najmanj novejše izdelke z vsikomi cenami

:mrgreen:

#7 def

def

PedoBear

• Members
  • 5 669 objav
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:34

Nisem imel se slabe izkusnje sem pa prebral dosti slabega o solo.si

#8 ascotto

ascotto

Iznajdljivec

• Members
  • 766 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:41

Kaj pa si ti slišal slabega od solo.si??

#9 ascotto

ascotto

Iznajdljivec

• Members
  • 766 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:44

Edina stvar ki me moti ful pri nas v SLO je ta da veliko stvari, ter veliko trgovin dobavlja dosti avtera, lahko bi rekli naš grosist računalniških komponent in pod določeno ceno je naše trgovine ne smejo prodajat ker če ne zgubijo dobavitelja...

#10 def

def

PedoBear

• Members
  • 5 669 objav
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 20 junij 2008 - 19:47

ascotto, na slo-techu je bilo ene 20 nezadovoljnih kupcev ki so imeli probleme z garancijo ali z dobavo izdelkov. Pa se tudi baje neprijazni kupci ki ignorirajo klice.

#11 brezimenko

brezimenko

Mojster

• Members
  • 1 616 objav
  • Kraj:Nekje v rovtah pri Tolminu

Objavljeno 20 junij 2008 - 20:06

Vsebolj razmisljam, ampak ugotavljam, da zaenkrat mi je PCplus se najslabsa firma pa ne kot internetna stacuna, ampak potem ko ti gre kaj "falit" imas precejsnje sitnosti s servisom(servisi izdelkov pod to firmo), ker ti prvo dajo na pacen naslov na garancijskem listu potem ti pa se napake ne odpravijo in moras znova in znova posiljati in imeti sitnosti saj vendar nisem oddaljen od poste nekaj korakov.

#12 matic93

matic93

Gospod s kravato

• Members
  • 1 320 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 20 junij 2008 - 20:38

Jaz sem imel dobre izkušnje z večimi spletnimi trgovinami - AGT, mimovrste, enaa
Slabe izkušnje sem imel s trgovino SOLO.

#13 D.J.ANDY

D.J.ANDY

Govorec

• Members
  • 2 955 objav
  • Kraj:TREBNJE - (dream town)
  • Interesi:glej poklic

Objavljeno 20 junij 2008 - 21:50

Kupoval sem na www.mimovrste.com, www.nakupovanje.net, www.bof.si, www.army-shop.si, www.dzs.si, www.funtech.si in nimam nobenih slabih izkušenj z nobenim.
Edino pri Bofu se je enkrat zgodilo, da nekega izdelka niso imeli več, kar so ugotovili šele po dveh dneh, vendar ni bilo panike, so imeli podobnega in smo se vse zmenili brez problema.
Š e vedno pa mislim, da je Mimovrste najboljša.

#14 thomas1

thomas1

Iznajdljivec

• Members
  • 942 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 21:50

Slabih izkušenj zaenkrat ni bilo. Dobre mimovrste.com, spletninakupi.com, so-doo.si

#15 ArYeS

ArYeS

RN Legenda

• Members
  • 10 291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 20 junij 2008 - 22:02

Nimam slabih izkušenj, dobre pa že z HG-bunker in Mshop (airsoft), mimovrste, cool-pc, mantisplus, igabiba, 3dsvet,...

#16 razor1

razor1

Igračar

• Members
  • 111 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 22:57

Ravno tako samo dobre izkušnje; mimovrste, agt, mlacom, bof.

#17 cheff

cheff

Poročevalec

• Members
  • 674 objav

Objavljeno 20 junij 2008 - 23:15

Z emisijo mam slabe izkušnje, nek napajalnik sem nazaj poslal ker se je pokadilo iz njega, lepo sem ga zapakiral v folijo z zračnimi blazinicami in pol je meni oni rekel, da je nekdo na napajalnik stopil in, da nebo reklamiral. No potem je po nekaj minutah pogovora le popustil...

#18 Power4

Power4

Poročevalec

• Members
  • 643 objav
  • Kraj:Sedež pred ekranom
  • Interesi:ja punce seveda :)

Objavljeno 21 junij 2008 - 00:00

zaenkrat nimam slabih izkušenj...
imam pa zelo dobre od www.partners.si so ponavadi najcenejši, kaj se glede racunalniske opreme tiče.

#19 gggggg123

gggggg123

Pomagač

• Members
  • 442 objav
  • Interesi:PC in vse kar je povezano z njim

Objavljeno 21 junij 2008 - 00:18

5pik prvi nakup preko spleta pa taka katastrofa čeprav je pisal čakalna doba 14 dni sem čakal mesec dni ko sem jih poklical se je naprava čudežno znajdla pri njih, z napravo je bilo nekaj narobe in so me hoteli dat na servis nekak mi je ratal dobit dnar sem se pa presnetaval z njimi da sem sploh dobil.
Sploh nevem kaj so s tem pridobil nezadovoljno stranko ki pač vsakemu odsvetuje nakup tam :mrgreen: vseeno so na slabšem - i think.
Š e tole bi bilo zanimivo vedet ko sem vrnil to napravo se je na spletu cena močno znižala 50 eu od naslednjega ponudnika čez nekaj časa pa povečala tako da očitno naprej prodajajo naprave z napako...

#20 zmajček

zmajček

Vajenec

• Members
  • 349 objav
  • Kraj:za računalnikam

Objavljeno 21 junij 2008 - 00:23

shqwarcha, se strinjam sam se kupil računalnik pri PC plusu jim ga posljem na servis v maribors ker ni hoti zalafvat ga nazaj nisem dobil 2 mesca in pol. Ko jih klicem po telefonu se pa ni nobeden javil. Pa se ko je racunalnik prisel nazaj ni bilo vse tako kot sem hotel :!: :verymad: :verymad:

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov