Najslabša spletna trgovina
Ustvaril
ascotto
, jun 20 2008 19:10
Odgovorov v temi: 58
Objavljeno 21 junij 2008 - 11:58
Ze lep cas nazaj sem v eni trgovini narocal ene slusalke za 20€. Cakal in cakal nakar se nisem zavedal da je mimo ze 3 tedne. Oni niti na email niso hoteli odgovorit in nic. Na koncu pa narocal na Mimovrste in dobil naslednji teden ker niso imeli na zalogi 
Na mimovrstah sem pa ze kar nekaj stvari narocal in nikoli nobenega problema.
Na mimovrstah sem pa ze kar nekaj stvari narocal in nikoli nobenega problema.
Objavljeno 21 junij 2008 - 14:08
Slabih izkušenj s trgovinami nimam, imam pa slabe izkušnje z dostavo. Lani sem v neki nemški trgovini naročil lampe za ojačevalec in ko sem dobil paket je bila škatla raztrgana. Ker so lampe zelo občutljiva zadeva in jih nisem mogel pregledati na pošti so paket na njihove stroške poslali nazaj oni so mi pa potem še enkrat poslali.
Potem imam pa še slabe izkušnje s Comtronom, ampak ne s trgovino, ampak s servisom, saj so mi iz servisa poslali napačen prenosnik, ko sem čez en mesec končno dobil svojega sem pa ugotovil, da sploh niso nič popravili, čeprav so rekli da je popravljeno. Ker so zamenjali tudi papirje je bila prava zmešnjava, tako da sem čakal 2 meseca, da sem dobil nazaj popravljen prenosnik.
Najboljše izkušnje imam pa z mimovrste. Nikoli ni bilo problemov, vedno pa prevzamem stvari osebno, ker sem blizu doma in lahko rečem, da imajo zelo prijazne prodajalce.
Potem imam pa še slabe izkušnje s Comtronom, ampak ne s trgovino, ampak s servisom, saj so mi iz servisa poslali napačen prenosnik, ko sem čez en mesec končno dobil svojega sem pa ugotovil, da sploh niso nič popravili, čeprav so rekli da je popravljeno. Ker so zamenjali tudi papirje je bila prava zmešnjava, tako da sem čakal 2 meseca, da sem dobil nazaj popravljen prenosnik.
Najboljše izkušnje imam pa z mimovrste. Nikoli ni bilo problemov, vedno pa prevzamem stvari osebno, ker sem blizu doma in lahko rečem, da imajo zelo prijazne prodajalce.
Objavljeno 21 junij 2008 - 15:30
Večinoma naročam iz mimovrste. Nikoli še nisem imel problemov.
+1 :ok:
Evo še eden. Sem pa sedaj naročil nov komp pri AGT in sem se vnaprej prek telefona pozanimal glede dobavljivosti in so imelo večino na zalogi le dve stvari 1-2 dni dobavljivo, tako da bi moral pridit do petka (naročil minuli petek).
Objavljeno 21 junij 2008 - 16:02
Nimam nobenih slabih izkušenj. Največkrat naročujem pri mimovrstah, kjer se nikoli nisem imel problemov, že z večkratnim uveljavanjem garancije. Pri Solo.si sem naročeval samo 1x in na rame sem čakal 1mesec. Pri spletnih trgovinah, prvo pogledam, kakšno imajo dostavo. Obvezno preko pošte Slovenije, namreč čez dan ni nobenega doma, da bi prevzel(dostavlajo ponavadi od 9-15h), pri pošti Slovenije pa pustijo obvestilo in potem grem na pošto dvignat.
Objavljeno 21 junij 2008 - 16:14
Pri Mimovrste=) sem kupil že marsikaj, v naslednjem tednu mislim naročiti še komplet računalnik (sestavljen po moji izbiri). Sem zelo zadovoljen s to trgovino.
Manjši problem sem imel pri Enaa, kjer je izdelek bil na zalogi, vendar sem nanj čakal dva tedna.
V glavnem, sem vseeno zadovoljen s tema dvema trgovinama.
Manjši problem sem imel pri Enaa, kjer je izdelek bil na zalogi, vendar sem nanj čakal dva tedna.
V glavnem, sem vseeno zadovoljen s tema dvema trgovinama.
Objavljeno 21 junij 2008 - 17:00
Najbolj zanič je SOLO. Na nek izdelek sem čakal skoraj 2 tedna pa še prav je bil na zalogi mi ga še niso poslali. Najbolj me pa pri njih moti to, da baze ne posodablajo redno :bah:
Samo to, da sem preklical en izdelek sem najmanj 10x poklical pa se ni noben javil tako da...polom
Najbolj sem pa zadovoljen z Mimovrste :ok:
Samo to, da sem preklical en izdelek sem najmanj 10x poklical pa se ni noben javil tako da...polom
Najbolj sem pa zadovoljen z Mimovrste :ok:
Objavljeno 21 junij 2008 - 20:40
Tudi jaz imam podobno izkušnjo s SOLO. Sem naročil grafično, čakal 3 tedne, preden so mi popustili živci, kličem gor, se noben ne oglasi, kličem še nekajkrat, nakar mi povejo, da zadeve ni na zalogi, čeprav tako piše na strani. Če bi bil jaz trgovina, bi naročnika opozoril na to, da določenega artikla ni mogoče dobavit, ne pa ga pustit skoraj cel mesec v nevednosti in čakanju.
Objavljeno 22 junij 2008 - 13:29
Solo, jaz imam še kar vredu izkušnjo:
Poklical že pred naročilom, potem naročil plata+cpu+grafična+ram, kasneje v dnevu je poklical da matične ni mogoče dobaviti danes, šele jutri... naslednji dan kličem kako in kaj je rekel da naj počakam do ponedeljka, sem rekel da se mi pač mudi in sem šel iskat (sepravi 24 ur od naročila) tiste 3 stvari, po matično pa v AGT.
Res pa je, da je bilo rečeno da dobim račun v parih dneh po pošti, pa še nič ni prišlo. Pošljem mail, brez odgovora. Pokličem, rečejo da bodo poslali, pa še nič. Tako da jutri pokličem in če ne... nevem, nebi jih kar tako prijavil ampak brez računa sem potem jaz brez garancije. In res je malo nerodno da ne dobiš računa...
Poklical že pred naročilom, potem naročil plata+cpu+grafična+ram, kasneje v dnevu je poklical da matične ni mogoče dobaviti danes, šele jutri... naslednji dan kličem kako in kaj je rekel da naj počakam do ponedeljka, sem rekel da se mi pač mudi in sem šel iskat (sepravi 24 ur od naročila) tiste 3 stvari, po matično pa v AGT.
Res pa je, da je bilo rečeno da dobim račun v parih dneh po pošti, pa še nič ni prišlo. Pošljem mail, brez odgovora. Pokličem, rečejo da bodo poslali, pa še nič. Tako da jutri pokličem in če ne... nevem, nebi jih kar tako prijavil ampak brez računa sem potem jaz brez garancije. In res je malo nerodno da ne dobiš računa...
Objavljeno 22 junij 2008 - 14:24
Račun ti morajo dati, naj bi ga sicer nekateri hranili pri sebi, ampak ti to recimo da ne pomaga.
Sem pa naročil enkrat pri Mimovrste in sicer zvočnike, sem jih dobil pravi čas, vse je bilo vredu.
Pa enkrat pri enaA, pa nisem tako zadovoljen, ker ubistvu stvari nimajo na zalogi, kar ni na zalogi pošljejo iz drugih podjetij, kar pomeni da nisem mogel iskat na sedež.
Sem pa naročil enkrat pri Mimovrste in sicer zvočnike, sem jih dobil pravi čas, vse je bilo vredu.
Pa enkrat pri enaA, pa nisem tako zadovoljen, ker ubistvu stvari nimajo na zalogi, kar ni na zalogi pošljejo iz drugih podjetij, kar pomeni da nisem mogel iskat na sedež.
Objavljeno 22 junij 2008 - 17:33
Spletninakupi.com - Nikoli več.
-Na niti en mail mi niso odpisal, tako da so mi o izdelku na njihovi strani, svetovali pri AGT. Sramota.
-Ko sem jim napisal, da bi preklical naročilo ker bom vzel drugje so začudeno odpisali. Pazi v 25minutah, prej pa dva tedna nič. češ, da je pošiljka že na poti.
-Na pošiljko sem čakal dober mesec. Kot da še ni dovolj so poslal napačno ohišje, ki sem ga poslal isti dan na svoje stroške nazaj in čakal še en teden na ta pravo.
-Spakirano je blo tako skupi, ko da bi nekdo zbrcal škatlo (salotejp štrlel s povsod) ravno tolk da se ni vidlo kaj je not. Potrkam da je vsaj ohišje blo celo.
Imam pa dobre izkušnje z agt, mimovrste in z elektronika.si.
-Na niti en mail mi niso odpisal, tako da so mi o izdelku na njihovi strani, svetovali pri AGT. Sramota.
-Ko sem jim napisal, da bi preklical naročilo ker bom vzel drugje so začudeno odpisali. Pazi v 25minutah, prej pa dva tedna nič. češ, da je pošiljka že na poti.
-Na pošiljko sem čakal dober mesec. Kot da še ni dovolj so poslal napačno ohišje, ki sem ga poslal isti dan na svoje stroške nazaj in čakal še en teden na ta pravo.
-Spakirano je blo tako skupi, ko da bi nekdo zbrcal škatlo (salotejp štrlel s povsod) ravno tolk da se ni vidlo kaj je not. Potrkam da je vsaj ohišje blo celo.
Imam pa dobre izkušnje z agt, mimovrste in z elektronika.si.
Objavljeno 22 junij 2008 - 17:44
http://www.airsoft-store.si/
Pri njih sem nakupil opremo za airsoft. Vsi izdelki so bili na zalogi (naj bi dobil v roku 2 dni) vendar po 5 dneh, kot oglašujejo na spletni strani, še nisem dobil. Pošljem jim mail, kar mi odgovorijo da so pozabili odposlat. Potem končno čez 8 dni dobim, sicer pa mi v profilu piše, da je to naročilo še v postopku.
Nakar težava- odpove mi magazin za puško. Jim pišem v petek ob 1 popoldan, nakar izvem da delajo samo do poldan in to od ponedelka to petka. Toliko o svetovanju kupcem.
Za računalnik pa nakupujem preko mimovrste ali cool-pc. Imajo dobro ponudbo in dobiš že skoraj naslednji dan.
Pri njih sem nakupil opremo za airsoft. Vsi izdelki so bili na zalogi (naj bi dobil v roku 2 dni) vendar po 5 dneh, kot oglašujejo na spletni strani, še nisem dobil. Pošljem jim mail, kar mi odgovorijo da so pozabili odposlat. Potem končno čez 8 dni dobim, sicer pa mi v profilu piše, da je to naročilo še v postopku.
Nakar težava- odpove mi magazin za puško. Jim pišem v petek ob 1 popoldan, nakar izvem da delajo samo do poldan in to od ponedelka to petka. Toliko o svetovanju kupcem.
Za računalnik pa nakupujem preko mimovrste ali cool-pc. Imajo dobro ponudbo in dobiš že skoraj naslednji dan.
Objavljeno 31 oktober 2008 - 18:45
Tud jaz dam negativn glas trgovini solo.si . Nobene podpore , lažne informacije na strani, oblubljajo da je stvar na zalogi in v tem primeru se pošlje nasledni dan..vendar čakam že lep čas in ni ne blaga ne odgovora preko mailov...Če blaga ne bo nasledni teden se lahko obrisejo pod nosom! Potem blaga več ne mislim prevzemat in ga raje naročim drge..
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov