Kadilcu ustvarja vtis dejanskega kajenja, kakor bi kadil običajne cigarete. Na voljo so arome mentola, češnje, jabolka, kave, čokolade in druge. Je neškodljiv za druge ter ne obstaja nevarnost posrednega kajenja.
http://www.gamucci.si/index.php
Elektronska cigareta GAMUCCI
Ustvaril
odstranjen uporabnik
, avg 04 2008 10:12
Odgovorov v temi: 8
Objavljeno 06 avgust 2008 - 14:33
Jaz sem pa že podlegel zlobno_zlobnim reklamam in sem stvar dejansko kupil. V lokalih mi dajo mir, če kdo postrani pogleda razložim zakaj se gre in je mir. Res je da ni isto kot klasični cigaret, je pa zelo blizu. Po cca. 14 dneh uporabe pa tudi opažam bistveno izboljšanje stanja v pljučih...zadeva je dejansko dobra...
Objavljeno 22 maj 2012 - 09:35
obstajajo taksne in drugacne. sam sem jih poskusil kar nekaj in ugotovil kaj mi pase in kaj ne. razne replike prave cigarete me z videzom in okusom niso zadovoljile. svojo robo sem nasel na www.ecig.si. ponujajo izredno kvalitetne vaporatorje in ful polnil...
Objavljeno 16 november 2012 - 14:33
Tudi sam jo uporabljam. Že 6 mesecev. Kot je napisal predhodnik sem tudi sam doživel kup sprememb na svojem telesu. Pljuča se mi zdijo precej večja, nimam več kratke sape in napore bistveno lažje prenašam. Recimo hoja po stopnicah. Nimam več nočnega kašlja in zjutraj lahko normalno zadiham. Mislim, da je ključnega pomena pravilna izbira elektronske cigarete. Sam sem pristaš produktov podjetja Joyetech, ki je trenutno vodilno podjetje na svetu. Uporabljam model Joyetech eGo-T, ki stane cca. 50€. Kupil sem ga v slovenski spletni trgovini PyurSmoke,
www.pyursmoke.si
Če koga zanima kaj več iz prve roke naj kar vpraša.
LP
www.pyursmoke.si
Če koga zanima kaj več iz prve roke naj kar vpraša.
LP
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov