Skoči na vsebino

IPB

Slika

Windows 7- izkušnje uporabnikov

Odgovorov v temi: 22

#21 galimim

galimim

Poročevalec

• Members
  • 558 objav
  • Kraj:grosuplje

Objavljeno 30 junij 2010 - 13:39

RAZLIČICA:
Windows 7 Ultimate x64
KONFIGURACIJA RAČUNALNIKA:
Asus P7P55D-E Pro
Intel i5 750
4Gb RAM
8800GTS 320Mb
NAMESTITEV:
Precej hitreje od XPjev, zelo pregledna, brez odvečne navlake
ZAGON:
Hitrejši od XPjev!
DELOVANJE:
Deluje brez večjih težav. Ker sem šel direktno iz XPjev na 7, se je treba navadit na drugačn umesnik. Nekatere stvari so precej izboljšane nekatere pa bi si želel drugačne.
STROJNA PODPORA:
Za vso strojno opremo sem brez težav našel driverje-tako 32 kot 64bitne. Sem pa menjal printer ker za HP photosmart P1000 nikoli ni bilo driverjev-že za Visto ne.
HITROST:
Se ne pritožujem. Iger še nisem probaval.
PROBLEMI:
Win Firewall butne error 0x000006d9 ob poskusu sharanja printerja. Sem uredil po tem postopku. Baje Microsoft pripravlja popravek za to težavo, ki se pojavi ko je Win Firewall izklopljen
PLUSI in MINUSI:
+hitrost
+preglednost
-dostop do nekaterih nastavitev
-nekatere nepotrebne varnostne omejitve
-pogrešam klasičen start meni :blink:

#22 def

def

PedoBear

• Members
  • 5 669 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 30 junij 2010 - 13:41

Se da stari start meni nazaj urediti:P

#23 matic

matic

Raziskovalec

• Members
  • 35 objav

Objavljeno 05 september 2011 - 14:36

RAZLIČICA:
Proffesional X64
KONFIGURACIJA RAČUNALNIKA:
MSI 870-C45
AMD Phenom II X6 1055 T 2,8GHz
Corsair XMS 3 3x2 GB 1600 MHz DDR3
MSI Radeon HD 5770 1GB GDDR5
NAMESTITEV:
Najhitrejša do zdaj na tej konfiguraciji, na splošno hitrejša in manj klikanja od XPja, viste še nikoli nisem nalagal pa hodim na računalniško šolo :)
ZAGON:
Ekstremno hiter, dokler si nisem navlačil raznih uTorrentov,Skype,Messenger samo to je logično:)
DELOVANJE:
Zelo stabilno, deluje lahko po par dni, samo na mojemu prenosniku se včasih sesuje če imam dalj časa v stanju pripravljenosti(ne zaradi baterije),tudi včasih mi izginejo ikone iz hitre orodne vrstice, naprimer ikona za nastavitev glasnosti. Na stacionarnem nisem imel teh problemov
STROJNA PODPORA:
Zelo dobra, gonilnike ti tudi sam ponudi, celo cel računalnik sem zamenjal pred 3 mesci, vse razen diskov, šel sem iz AMD Athlon X2 na Phenom II pa mi je po 5 minutah delovanja sam nastavil vse kar je bilo treba, samo še CCleaner sem zagnal pa mi že 3 mesce dela normalno, sploh ni bilo treba na novo inštalirati.
HITROST:
Nisem opazil posebnih problemov z hitrostjo.
PROBLEMI:
Imel sem probleme z usb vhodom pred 1 letom, prenosom večjih datotek na usb ključ in zunanji disk, na windows podpori sem probaval ogromno fixov in ročnih popravkov registra, namreč pri kopiranju mi je proces sysinterrupts zasedel 95% procesorja, kar je skoraj da nemogoče narediti pri novejših procesorjih, na koncu sem takrat obupal in inštaliral windovse na novo, te imam še do zdaj.
PLUSI in MINUSI:
+Nova grafična podoba
+Windows update
+reapir kiti, ki se zaženejo kot inštalacija
+ windows error report ti velikokrat predlaga rešitev ki deluje

- Tisti problem z USB vhodom in sysinterrupts procesom, ki po windows forumih sodeč ni redek

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov