Honda Crx
Ustvaril
skkun3k2
, jul 20 2009 16:14
Odgovorov v temi: 23
Objavljeno 20 julij 2009 - 16:35
Mal te zezam.
Če je tebi všeč, zakaj pa ne.
Meni pa osebno toliko plastike na avtu ne sede.
Pa da neboš ko en tipson v MB ko je tudi z CRXom priletel ziher 70 čez ležečega in potem še celi prednji odbijač vlekel za sabo kakih 50 metrov ali več. Kaj so delali ljudje v okolici mislim da ni treba povedati.
Če je tebi všeč, zakaj pa ne.
Meni pa osebno toliko plastike na avtu ne sede.
Pa da neboš ko en tipson v MB ko je tudi z CRXom priletel ziher 70 čez ležečega in potem še celi prednji odbijač vlekel za sabo kakih 50 metrov ali več. Kaj so delali ljudje v okolici mislim da ni treba povedati.
Objavljeno 20 julij 2009 - 17:57
skkun3k2 zame je klasika čisto dovolj; nikoli nisem imel neke želje po predelavah in teh stvareh (posebaj se spomnim, da je imel vsak Golf prilepljeno; GTI, VR6 in take-čefurji so pa služil
) je pa res da take kot si ti, občudujem. Najprej velik vložek in potem šele delo. Vsa čast, čestitke za tako mojstrovino; zares huuuuda zverca!!! Verjamem, da si veliko vložil vanjga (tako dela, kot denarja) in zato je tudi spoštovanje na mestu!
Objavljeno 20 julij 2009 - 18:09
skkun3k2 ne razumi me narobe; spoštujem tvoje delo in trud, ki si ga vložil vanj. Zares lepo in posebaj huudo, si tole naredil, samo meni osebno ni toliko do tega. Zato še enkrat ; vse čestitke!
Kar se pa tiče vloženih sredstev je pa moje mišljenje tako; samo enkrat živimo in takrat si privoščimo, pa če je to predelava avtomobila ali pa ribičija. A bomo samo v ženske vlagali; pa se enako starajo kot avti; in to brez predolgega jezika, kot ga one znajo imet!
Posebaj pa vso srečo na cesti; v kolikor te opazim, te pozdravim!!!
Kar se pa tiče vloženih sredstev je pa moje mišljenje tako; samo enkrat živimo in takrat si privoščimo, pa če je to predelava avtomobila ali pa ribičija. A bomo samo v ženske vlagali; pa se enako starajo kot avti; in to brez predolgega jezika, kot ga one znajo imet!
Posebaj pa vso srečo na cesti; v kolikor te opazim, te pozdravim!!!
Objavljeno 20 julij 2009 - 20:33
Takele predelave so nekje čisto na koncu mojega seznama kar se simpatij tiče in v tem smislu raje sploh ne komentiram.Pri meni so res tudi definitivno leta posredi in to, da sem bil sam navajen pravih športnih avtov.
Občudujem pa tiste, ki imajo veselje toliko dela vložiti v predelovanje in glancanje starih kišt, pa vložijo tudi nemalo denarja, da na koncu stvar prodajajo za drobiž!In tu nočem biti sarkastičen, mislim resno!A večkrat pravim:vsak hobby je pozitiven, če ne škodi drugim ali nekomu ne uničuje zdravja!In hobbyji so po pravilu neracionalni!
Občudujem pa tiste, ki imajo veselje toliko dela vložiti v predelovanje in glancanje starih kišt, pa vložijo tudi nemalo denarja, da na koncu stvar prodajajo za drobiž!In tu nočem biti sarkastičen, mislim resno!A večkrat pravim:vsak hobby je pozitiven, če ne škodi drugim ali nekomu ne uničuje zdravja!In hobbyji so po pravilu neracionalni!
Objavljeno 21 julij 2009 - 13:53
barton 2500+. Na tej strani ti vse piše http://www.avto.net/...=2991056&show=1
Zdaj še samo moram pogruntati kaj bom dal spredaj tablico:D
Zdaj še samo moram pogruntati kaj bom dal spredaj tablico:D
Objavljeno 21 julij 2009 - 13:57
A to zdaj kupuješ ali kako? Ali prodajaš? Ta avto je že bil na RN forumu, sicer še ne tako "spedenan" ampak je bil gor. Ker se je še lastnik zataknil vame, ker sem rekel, da je grd. To lahko sicer ponovim, ampak dobro, vsakemu svoje veselje..
Original, original in še enkrat original. Lita platišča in to je to. Nikakor pa ne teh StarTrek/Galactica spojlerjev za na ne vem kakšne bojne medgalaktične rakete.. Ok, če bi zadeve služile namenu, torej da bi se z avtom dirkalo (po dirkališčih !!! ), ampak nikakor pa ne vidim uporabnosti takšnega vozila. Jaz z njem npr. niti do doma nebi mogel, zaradi ležečih. Kolega do mene z avtom noče, ker ima totalno spuščen avto in praska s spojlerji po ležečih. Meni osebno to pač nikakor ne odgovarja. Roko na srce imam raje resnično hud avto, z pravo, strupeno mašino v originalu, kot popolnoma "spimpanega" čmrlja..
Kakšne avte pa imate radi da se vam čist nič ne dopade.
Original, original in še enkrat original. Lita platišča in to je to. Nikakor pa ne teh StarTrek/Galactica spojlerjev za na ne vem kakšne bojne medgalaktične rakete.. Ok, če bi zadeve služile namenu, torej da bi se z avtom dirkalo (po dirkališčih !!! ), ampak nikakor pa ne vidim uporabnosti takšnega vozila. Jaz z njem npr. niti do doma nebi mogel, zaradi ležečih. Kolega do mene z avtom noče, ker ima totalno spuščen avto in praska s spojlerji po ležečih. Meni osebno to pač nikakor ne odgovarja. Roko na srce imam raje resnično hud avto, z pravo, strupeno mašino v originalu, kot popolnoma "spimpanega" čmrlja..
Objavljeno 21 julij 2009 - 14:06
Ja selines imaš prav da je bil že gor ampak takrat je čist drugač izgledal.
Ja selines pač se tebi ne dopade drugim se pa očitno.
Se mi je zdelo, da je tako.
Sicer pa, seveda se dopade mladim.
kot pravim, vsakemu svoje, lepo da si zadovoljen z njem. ;-)
P.S.: hehe. Se zgleda križava z urejanji prispevkov, jaz odpišem, dopišem, ti vmes enako. V glavnem, ne, ne moti me nič črnega. Prenizko, preveč glomazni spojlerji in "raketni izgled" za 1.6 in 130 km, zračniki na pokrovu motorja, pa kot da se skriva biturbo v njem.. Torej preveč vsega, da bi v tem videl smisel in uporabnost. Iz avta, ki zna sam po sebi izpast simpatičen, četudi ga zna v ovinku odnest, kar je pač znano za te CRXe, ki od 130km dobijo kar nekaj hitrosti in imajo malce prelahko ritko..
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov