Skoči na vsebino

IPB

Slika

Honda Crx

Odgovorov v temi: 23

#1 skkun3k2

skkun3k2

Vajenec

• Members
  • 328 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:cele

Objavljeno 20 julij 2009 - 16:14

Kaj menite o moji predelani hondi CRX novi odbijači, novi sedeži, predelana mašina in nove feltne

http://www.avto.net/...=2991056&show=1

Pripete slike

• 1_small.jpg

#2 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 20 julij 2009 - 16:22

Si že podpisal pogodbo z cestnim podjetje, da boš pozimi plužil sneg? :wall:

#3 skkun3k2

skkun3k2

Vajenec

• Members
  • 328 objav

Objavljeno 20 julij 2009 - 16:25

xfirestork ni tak nizek ko zgleda na sliki se da čist dober vozit edin problem je ko grem čez ležeči policaj

#4 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav

Objavljeno 20 julij 2009 - 16:35

Mal te zezam.
Če je tebi všeč, zakaj pa ne.
Meni pa osebno toliko plastike na avtu ne sede.

Pa da neboš ko en tipson v MB ko je tudi z CRXom priletel ziher 70 čez ležečega in potem še celi prednji odbijač vlekel za sabo kakih 50 metrov ali več. Kaj so delali ljudje v okolici mislim da ni treba povedati. :wall:

#5 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5 065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 20 julij 2009 - 16:37

skkun3k2 bravo...vse čestitke, pa čeprav mene te predelave ne mikajo; že ena sama nalepka na avtu me moti. Ampak vseeno, super si tole naredil in super zgleda. :wall:

#6 skkun3k2

skkun3k2

Vajenec

• Members
  • 328 objav

Objavljeno 20 julij 2009 - 17:44

Kakšne avte pa imate radi da se vam čist nič ne dopade.

#7 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• 5 065 objav

Objavljeno 20 julij 2009 - 17:57

skkun3k2 zame je klasika čisto dovolj; nikoli nisem imel neke želje po predelavah in teh stvareh (posebaj se spomnim, da je imel vsak Golf prilepljeno; GTI, VR6 in take-čefurji so pa služil :rant: ) je pa res da take kot si ti, občudujem. Najprej velik vložek in potem šele delo. Vsa čast, čestitke za tako mojstrovino; zares huuuuda zverca!!! Verjamem, da si veliko vložil vanjga (tako dela, kot denarja) in zato je tudi spoštovanje na mestu! :wall:

#8 skkun3k2

skkun3k2

Vajenec

• Members
  • 328 objav

Objavljeno 20 julij 2009 - 18:07

abruzii. Res je da sem veliko vložil denarja v avto, nekateri so mi že rekli da sem nor da toliko vlagam denarja v avto ampak imam pač veselje.

#9 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• 5 065 objav

Objavljeno 20 julij 2009 - 18:09

skkun3k2 ne razumi me narobe; spoštujem tvoje delo in trud, ki si ga vložil vanj. Zares lepo in posebaj huudo, si tole naredil, samo meni osebno ni toliko do tega. Zato še enkrat ; vse čestitke!
Kar se pa tiče vloženih sredstev je pa moje mišljenje tako; samo enkrat živimo in takrat si privoščimo, pa če je to predelava avtomobila ali pa ribičija. A bomo samo v ženske vlagali; pa se enako starajo kot avti; in to brez predolgega jezika, kot ga one znajo imet! :wall:

Posebaj pa vso srečo na cesti; v kolikor te opazim, te pozdravim!!!

#10 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7 086 objav
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 20 julij 2009 - 18:15

abruzii™ to pa zato, ker si prestar. :rant: :wall:
skkun3k2 in zakaj ga potem prodajaš, če ti je tako v veselje?

#11 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• 5 065 objav

Objavljeno 20 julij 2009 - 18:18

abruzii™ to pa zato, ker si prestar. :) :wall:

Ja, mogoče pa res; sicer sva pa nekje, na isti valovni! :rant:

#12 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav

Objavljeno 20 julij 2009 - 18:26

Sam še nekaj. Ti CRXi so ponavadi vsi zgnani do konca. Mašina je kaj predelana/obnovljena?

#13 mirko53

mirko53

Spammer

• Members
  • 4 638 objav
  • Kraj:Evropa

Objavljeno 20 julij 2009 - 20:33

Takele predelave so nekje čisto na koncu mojega seznama kar se simpatij tiče in v tem smislu raje sploh ne komentiram.Pri meni so res tudi definitivno leta posredi in to, da sem bil sam navajen pravih športnih avtov.
Občudujem pa tiste, ki imajo veselje toliko dela vložiti v predelovanje in glancanje starih kišt, pa vložijo tudi nemalo denarja, da na koncu stvar prodajajo za drobiž!In tu nočem biti sarkastičen, mislim resno!A večkrat pravim:vsak hobby je pozitiven, če ne škodi drugim ali nekomu ne uničuje zdravja!In hobbyji so po pravilu neracionalni!

#14 Barton 2500+

Barton 2500+

Pomagač

• Members
  • 442 objav
  • Kraj:Summoners Rift (:

Objavljeno 20 julij 2009 - 22:17

MMMMMMM odličen avto in predelava sama. kakšen je pa akustični sistem v avtomobilu? predvsem pa me zanima poraba GORIVA.... :wall:

#15 exide

exide

Govorec

• Members
  • 2 972 objav
  • Kraj:Radovljica

Objavljeno 20 julij 2009 - 22:26

Vse vredu, samo s prednjim odbijače si pa malo pretiraval (za moje pojme). Pa lepše bi izpadlo, če bi imel zadaj temne luči, čisto zatemnjene. :wall: Pa pokrovčke na feltne še daj :rant:

#16 skkun3k2

skkun3k2

Vajenec

• Members
  • 328 objav

Objavljeno 21 julij 2009 - 13:53

barton 2500+. Na tej strani ti vse piše http://www.avto.net/...=2991056&show=1

Zdaj še samo moram pogruntati kaj bom dal spredaj tablico:D

#17 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14 526 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 21 julij 2009 - 13:57

A to zdaj kupuješ ali kako? Ali prodajaš? Ta avto je že bil na RN forumu, sicer še ne tako "spedenan" ampak je bil gor. Ker se je še lastnik zataknil vame, ker sem rekel, da je grd. To lahko sicer ponovim, ampak dobro, vsakemu svoje veselje..

Kakšne avte pa imate radi da se vam čist nič ne dopade.

Original, original in še enkrat original. Lita platišča in to je to. Nikakor pa ne teh StarTrek/Galactica spojlerjev za na ne vem kakšne bojne medgalaktične rakete.. Ok, če bi zadeve služile namenu, torej da bi se z avtom dirkalo (po dirkališčih !!! ), ampak nikakor pa ne vidim uporabnosti takšnega vozila. Jaz z njem npr. niti do doma nebi mogel, zaradi ležečih. Kolega do mene z avtom noče, ker ima totalno spuščen avto in praska s spojlerji po ležečih. Meni osebno to pač nikakor ne odgovarja. Roko na srce imam raje resnično hud avto, z pravo, strupeno mašino v originalu, kot popolnoma "spimpanega" čmrlja..

#18 skkun3k2

skkun3k2

Vajenec

• Members
  • 328 objav

Objavljeno 21 julij 2009 - 14:04

Ja selines imaš prav da je bil že gor ampak takrat je čist drugač izgledal.

Ja selines pač se tebi ne dopade drugim se pa očitno.

Nevem kaj te moti na avtu je preveč črnga ali kaj.

#19 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14 526 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 21 julij 2009 - 14:06

Ja selines imaš prav da je bil že gor ampak takrat je čist drugač izgledal.

Ja selines pač se tebi ne dopade drugim se pa očitno.

Se mi je zdelo, da je tako.

Sicer pa, seveda se dopade mladim. :wall: Pa ne, da sem star. Ampak nekaj avtomobilov pa sem že dal čez in sčasoma ugotoviš, da ni poanta kako izgleda, ampak kaj da od sebe. Sicer nisem nikoli tako kupoval avtomobilov (sem prej gledal uporabnost sploh pri zadnjem), sem pa parkrat pred nakupom gledal tisto, kar bi si želel in tisto, kar pač rabim. Prevlada potem pač tisto kar dejansko rabiš.

kot pravim, vsakemu svoje, lepo da si zadovoljen z njem. ;-)

P.S.: hehe. Se zgleda križava z urejanji prispevkov, jaz odpišem, dopišem, ti vmes enako. V glavnem, ne, ne moti me nič črnega. Prenizko, preveč glomazni spojlerji in "raketni izgled" za 1.6 in 130 km, zračniki na pokrovu motorja, pa kot da se skriva biturbo v njem.. Torej preveč vsega, da bi v tem videl smisel in uporabnost. Iz avta, ki zna sam po sebi izpast simpatičen, četudi ga zna v ovinku odnest, kar je pač znano za te CRXe, ki od 130km dobijo kar nekaj hitrosti in imajo malce prelahko ritko..

#20 skkun3k2

skkun3k2

Vajenec

• Members
  • 328 objav

Objavljeno 21 julij 2009 - 14:10

Selines. Brez zamere ampak vsak ima svoj okus, meni se pač zrihtani avti dopadejo tebi pa original tako pač je ne.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov