Novi Renault Megan Ali Fiat Bravo
Objavljeno 26 julij 2009 - 11:27
KIA Pro Ceed
Oprema pa je naslednja:
Jaz sem kupil Ceed SW 1,4 za 13.000€ z to omenjeno opremo in sem zelo zadovoljen. Garancija na motor je 5 let ali 150.000km, na opremo in ostalo 7 let in 10 let proti rji. Skratka dober nakup.VARNOST: varnostni zračni blazini na voznikovi in sovoznikovi strani (sovozn. z možnostjo izklopa), stranske varn. zračne blazine, stranske varn. zračne zavese, ABS zavorni sistem z EBD, zavorni diski na vseh kolesih, el. blokada motorja proti kraji vozila (imobilizator), avtomatsko zaklepanje vozila pri hitrosti nad 40km/h, prekinitev dovoda goriva v primeru trka, samodejno odklepanje vozila v primeru trka, varn. pasovi z zatezniki, ISO FIX za pritrditev otroškega sedeža, opozorilnik za nepripet pas na prednjih sedežih, zadnja meglenka, 3. zavorna luč.
UDOBJE: centralno zaklepanje, progresivni servo volan nastavljiv po višini in globini, ohlajen predal pred sovoznikovim sedežem, el. pomik stekel, merilec zunanje temperature, potovalni računalnik, predal na sovozn. strani z osvetlitvijo, osvetlitev prtljažnika, stikala avdio naprave na volanskem obroču, radio + CD/MP3 predvajalnik, 4 zvočniki, vzglavniki nastavljivi po višini, zadnja klop zložljiva in deljiva v razmerju 60:40, sistem proti raznjenju akumulatorja pri zaklenjenem vozilu.
ZUNANJOST: širokokotno vzvratno ogledalo, tonirana stekla, 15-palčna jeklena platišča s pnevmatikami Michelin 185/65 R15H, zadnji brisalec in grelec, kljuke vrat v črni barvi, ročno nastavljivi stranski ogledali v črni barvi.
klimatska naprava
VARNOST: aktivna vzglavnika na prednjih sedežih, sprednji meglenki, zadnja meglenka.
UDOBJE: daljinsko centr. zaklepanje z alarmno napravo, usnjen volanski obroč in prestavna ročica, sredinska konzola z dvojnim odlagalnim prostorom in komolčnim naslonom, el. pomik stekel s stikalom za samodejni popolni spust stekla na voznikovi strani (na voznikovi strani z zaščito proti riprtju), 2 visokotonska zvočnika, zložljiv ključ, paket za kadilce.
ZUNANJOST: el. pomični in ogrevani stranski ogledali v barvi karoserije, širokokotno vzvratno ogledalo, alu platišča 205/55R16
Objavljeno 26 julij 2009 - 12:16
Pojdi v salon pa jih preizkusi. Jaz sem peljal vse tri. Ceed-a, Pro Ceed-a in Ceed SW-ja. Zadnji me je prepričal in je točno tak (le litih platišč nima):
Objavljeno 26 julij 2009 - 18:17
Vem, da je to čist aut nasvet, pa vseeno; marsikdo ki si lasti Brava pravi, da je z njim nadpovprečno zadovoljen. Tebi pa še igra veliko vlogo oprema; še en dodatni razlog.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov