Skoči na vsebino

IPB

Slika

Airsoft

Odgovorov v temi: 95

#1 JakacBatko

JakacBatko

Mojster

• Members
  • 1 726 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Kostanjevica na Krki

Objavljeno 07 september 2008 - 18:08

Danes sem bil na enem celodnevnem igranu z airsoft norci...in igra mi je postala neverjetno všeč. Sedaj bi si kupil orožje. Najprej sem hotel sniperja, pa sem ugotovil da se ga ne splača...sedaj je na jedilniku tole:
http://mshop.eurosan...roducts_id=1127
Zanima me če se splača kupit. Če se kdo ukvarja s tem...je dovol moži, baterij, fpsja in podobnih malenkosti.

#2 hmm-lol

hmm-lol

Iznajdljivec

• Members
  • 773 objav
  • Kraj:Logatec

Objavljeno 07 september 2008 - 18:14

JakacBatko, tole pusko ki si jo podal ima "MALO" baterijo,tako da mogoce pgolej za cim podobnim http://airsoft-store...o...rt&Itemid=1 po mojem mnenju ena boljsih pusk za ta denar.

#3 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav
  • Kraj:Kras

Objavljeno 07 september 2008 - 18:35

JakacBatko, Si bil slučajno na Raketni? :cool:

Ostrostrelec za začetnika ni pretirano dobro, saj moraš imeti izkušnje, ostrostrelec tudi največ prehodi in se more znati dobro kamuflirati.

Glede puške pa takole: Obvezno je da kupiš elektro, saj uzmetne do dokaj nerodne oz. neuporabne, če nate streljajo z avtomatskimi. kot je že hmm-lol predlagal JG G36C, bi ti jo tudi jaz svetoval, toda poglej za puško druge generacije, saj so prve rade odpovedovale.

Tule je primerek, jo ima en v našemu klubu in trga gate, bolša od napimpane Classic Army :shock:
http://www.panter-ai...h...t&Itemid=31

Če ti ni G36c lepa pa lahko pogledaš za Classic army sportline serjo. Sam imam M15A4 carabine (aka M4A1 - Armalite vs. Colt). Puška dela odlično, vendar naj opozorim da imajo puške določene serje serisko napako v elektroniki. Sam sem mojo poslal v garancijo in sedaj deluje kot bomba. Se kar splača nakup (fora- privzeto baterijo ki je crap daj filati celi dan da pregori- na servisu ti bodo dali 2x bolj močnejšo zastonj :hmm: )

M15A4 variante:
http://airsoft-store...o...rt&Itemid=1

Poleg tega pa imajo še MP5A2 sportline

Kamlu pridejo še sportline P90 in AK- cena bo gotovo 155€

#4 JakacBatko

JakacBatko

Mojster

• Members
  • 1 726 objav

Objavljeno 07 september 2008 - 20:12

http://mshop.eurosan...roducts_id=1052
Se pravi da bi bila tale boljša?

JakacBatko, Si bil slučajno na Raketni?

S tem ne vem kaj misliš...če misliš kraj, smo bili v Slovenski vasi kjer so neke opuščenevojaške barake. Zakon poligon.
Drgač pa nisem igrou....sam PRESS sem bil...pa sem kljub florestenčnem kombinizonu dobil metek v glavo in po nogah.

#5 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav

Objavljeno 07 september 2008 - 20:42

JakacBatko, ja, to je ta puška.

Raketna je bivša protiletalska baza nad Postojno, danes smo bili tam, pa je bil en novi, sem mislil da si bil lahko ti.

#6 JakacBatko

JakacBatko

Mojster

• Members
  • 1 726 objav

Objavljeno 07 september 2008 - 21:05

Ne ne...mi smo tle na dolenskem. Lahko pa ko se malce natreniramo, ker smo še frišni, se zmenmo za eno vojno :cool:

#7 destroyer2k

destroyer2k

Poročevalec

• Members
  • 723 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 00:37

JakacBatko,

Vprašaj raje tam člane za puško, ker če je enako kot v tem klubu kot sem jaz, dajo ponavadi okoli 10% popusta za člane.

#8 JakacBatko

JakacBatko

Mojster

• Members
  • 1 726 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 06:36

Mi še nismo klub. Smo pa menda na poti do kluba....Pa tisti popust mi tudi ni tako važen...

#9 baZZar

baZZar

Igračar

• Members
  • 145 objav
  • Kraj:In the dark

Objavljeno 08 september 2008 - 07:28

Mi še nismo klub. Smo pa menda na poti do kluba....Pa tisti popust mi tudi ni tako važen...

Ko bote klub mi povej da udarimo kak fight:)

#10 odstranjen uporabnik

odstranjen uporabnik

Mojster

• Members
  • 1 891 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 09:09

Hydr@, moj kolega je zdaj na novo v tem športu v Postojni. Ima Colt M4. Njegov klub se pa imenuje...mislim, da Sokol. ;-)

#11 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 09:35

KIKER team, lepo, kaj je klub na novo nastal, ker še nisem slišal zanj. Drugače sem pa jaz v H.A.S.

JakacBatko, toda tiste 10% lahko prav pride. Če kupuješ opremo - povečini za osnovno (obleka, jopič, puška, baterija, polnilec, očala, magazini...) porabiš do cca 350€, tam pa se teh 10% že malo pozna, tako da lahko za popust lahko dobiš en nabojnik praktično zastonj ;-)

#12 JakacBatko

JakacBatko

Mojster

• Members
  • 1 726 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 13:20

Hydr@, kupil bom samo puško...v kompletu so že baterije, polnilec in to... Obleko bm dobil zaston. Bo prijatel zrihtal od Slovenske vojske. Edino očala pa magazin bom kupil zraven.

#13 ArYeS

ArYeS

RN Legenda

• Members
  • 10 291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 08 september 2008 - 13:23

Mi smo mel tud spopad v soboto in sicer sang, gad, panter.

Glede JG pušk, niso vse kvalitetne, SIGa ne ravno poznam, sam sem reskiral z kitajsko puško in sem nabavil Steyr AUG, dela odlično in naslplošno je znano da JG Steyrji so zelo dobri. Male baterije niso več problem, velike so že prevelike :cool:

Če je kater klub zainteresiran se kaj dogovorit za kakšen spopad ima tukaj sekcijo na http://sang.mojforum.si .

#14 JakacBatko

JakacBatko

Mojster

• Members
  • 1 726 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 17:43

Ok danes sem kar na enkrat se odločil in si kupil G608. Zdej moram še obleko dobit pa se gremo streljat. :cool:

#15 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 18:04

JakacBatko, jopič je fajn imet, imaš vedno pri roki magazine, škatlo bbjev, vodo, sendvič ;-)

#16 JakacBatko

JakacBatko

Mojster

• Members
  • 1 726 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 18:38

Žar, oglje, vžigalice, sol, mizico, pribor, šotor... :cool: Za začetek bom videl kako uniformo bom dobil. Si bom kar v eno plastenko dal naboje. Al pa kot sosed, v stekleničke za začimbe. :hmm:

#17 destroyer2k

destroyer2k

Poročevalec

• Members
  • 723 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 18:45

Hydr@,

Povej mi nekaj, a vi imate omejitve, pač kolika je minimalna razdalja in če mate koliko je in če se ta radius poveča glede na fps pištole?

#18 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 19:02

Minimalna razdalja se mi zdi da je en meter, če je puška namerjena proti sovražniku in ta te ne opazi velja sillent kill, potem pa za puške nad 400fps velja da se ne sme streljati na manj kot 30 metrov, zato je treba imeti sekundarno orožje (kakšen PDW ali pa pištolo). Uporaba CO2 pištol je prepovedana, saj lahk odosežejo do 450fps.

Upam da si na to mislil.

#19 Goldi

Goldi

Spammer

• Members
  • 4 136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 08 september 2008 - 19:38

No ne bmo se vtikal v tole temo ker se ne spoznam toliko na Airsoft0 ampak, na paintball se pa še posebaj dobro, ker ga igram 2 leti in igramo turnirski paintball po hrvaški, avstriji, mač‘arski, slovaški ipd...

zato vas naprošam v imenu vseh ljubiteljev teh dveh športov da se izražate primerno, to niso puške ampak markerji ki markirajo in ne streljajo, in to niso metki ampak krogljice ker le te barvajo in ne ubijajo!!

Š e dalje uživajte v tej igri :cool:

#20 destroyer2k

destroyer2k

Poročevalec

• Members
  • 723 objav

Objavljeno 08 september 2008 - 20:44

Goldi,

Pri airsoft se uporabljajo navadni plastični metki, tako da ni nobene barve notri (lako tudi imajo notri barve ti metki, ampak natančnost je zanič s tem).

Pa drugače probaj mi najditi v sskj besedo marker, kjer piše pod pomen o puškah.

Hydr@,

Drugače ja to sem mislil edino pomojem 5m je omejitev, ker pri 1 metru se lahko kr fajn koža poškoduje tudi pod stock pištolah.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov