Skoči na vsebino

IPB

Slika

Airsoft

Odgovorov v temi: 95

#41 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3 800 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 09 februar 2009 - 13:52

Ja no tako se mi je zdelo da bi lahko, saj vendar le imamo enako denarno enoto.

To je sicer res, vendar nimamo iste pošte. Tudi naša pošta ne nudi možnosti odkupa po prejemu za tujino, tako da iz te moke ne bo kruha.

#42 AntiTrax

AntiTrax

Gospod s kravato

• Members
  • 1 201 objav

Objavljeno 09 februar 2009 - 14:37

No hvala za info, ni greh pofkusiti. Ker v sloveniji je ena puška 55€, medtem ko je v tujini 33$. Ampak bi me potem tako ali tako poštnina koštala zelo veliko, da bi se skoraj bolj splačalo kupiti v SLO!

Bi pa vseeeno vprašal če recimo kdo živi blizu Italije pa ima v bližini kakšno Airsoft trgovino, pa bi malo pogledal, pa če bi kaj našel bi potem tudi vam dal še dodatnih 5€-10€ ker bi šli iskati pa tudi potem ko bi poslali meni v LJ bi plačal.

#43 @nZ€

@nZ€

Igračar

• Members
  • 127 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:A

Objavljeno 26 oktober 2009 - 21:47

Zanima me kaksne pistole airsoft mate doma, ker jst namervam v kratkem nekaj nabavitnekoj do 40€ (vzmetna pistola). Zanimajo me vase izkusnje in predlogi o nakupu.
lp

#44 krmaca

krmaca

Sufler

• Members
  • 161 objav

Objavljeno 26 oktober 2009 - 22:24

Tako bom rekel... Če se misliš bolj resno ukvarjati z airsoftom, boš moral biti pripravljen odšteti kar malo več denarja. Take pištole kot misliš ti so bolj slabe (niso toliko močne kot npr. plinske (trzajne), so manj natančne...), za plinsko (trzajno) bi moral pa odšteti pomoje okoli 100€, da bi bila kaj vredna - recimo sig sauer je zelo dobra, potem pa pač seveda kupuješ metke in plin, zraven pa še kakšen dodaten stražer če želiš. Drugače se bom pa jaz začel resno ukvarjati z airsoftom in bom odštel kar veliko € :)

LP, Blaž

#45 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav
  • Kraj:Kras

Objavljeno 12 november 2009 - 12:39

Tako bom rekel... Če se misliš bolj resno ukvarjati z airsoftom, boš moral biti pripravljen odšteti kar malo več denarja. Take pištole kot misliš ti so bolj slabe (niso toliko močne kot npr. plinske (trzajne), so manj natančne...), za plinsko (trzajno) bi moral pa odšteti pomoje okoli 100€, da bi bila kaj vredna - recimo sig sauer je zelo dobra, potem pa pač seveda kupuješ metke in plin, zraven pa še kakšen dodaten stražer če želiš. Drugače se bom pa jaz začel resno ukvarjati z airsoftom in bom odštel kar veliko € :)

LP, Blaž

Če se misliš ukvarjat z airsoftom kupi raje puško (elektro seveda). Pištole (vzmetne) so en velik drek, plinske pa so pogojno uporabne ( na 35 metrov boš malokaj zadel).

#46 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 12 november 2009 - 14:35

Če se misliš ukvarjat z airsoftom kupi raje puško (elektro seveda). Pištole (vzmetne) so en velik drek, plinske pa so pogojno uporabne ( na 35 metrov boš malokaj zadel).

Vzmetno je edino dobro "shot-gun" in sniper.

#47 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav

Objavljeno 12 november 2009 - 20:51

Vzmetno je edino dobro "shot-gun" in sniper.

Še to so smeti. Ostrostrelske replike so edino dobre, ker so enostavno zgrajene in ni komplikacij z nadgradnjo, med tem ko moraš pri elektro sniper replikah pazit da ti gearboxa ne raznese če daš premočno uzmet notri. + vsakič posebej moraš repetirat, kar lahko izda pozicijo če si zamaskiran.

#48 krmaca

krmaca

Sufler

• Members
  • 161 objav

Objavljeno 12 november 2009 - 22:41

No... pa za dobro sniper puško boš dal minimalno 700€, za navadno električno puško (npr. m4) boš pa dal okoli 400€ če želiš meti kaj boljšega (govorim o full metal, veliko fps, itd.)

#49 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav

Objavljeno 13 november 2009 - 12:32

No... pa za dobro sniper puško boš dal minimalno 700€

Za vzmetno? Edina ostrostrelska replika ki sem jo dozdaj našel za 700+€ je Tanaka Type 96 GAS, v Avstriji, ampak je pa puška huda, ven vrže ca. 700FPS z 0.20g BBji, kolega ma pa M700 plinsko za katero je dal mislim da ca. 180€, pa uporablja red gas pa mu z 0.28g BBji vrže ven ca. 550-560FPS, kolko je to z 0.20g BBji ne vem, ker nismo merili.
Jaz mam pa Type 96(mauser kopija) vzmetno, katero sem kupil za 120€, pa z 0.20g pljuva ca. 420-430FPS. Nadgradnje na tej puški so pa malo komplicirane ker skoraj nikjer ni delov in moraš iz celega sveta naročevat da dobiš vse skupaj in te popolnoma nadgrajena:
-cev + hop-up chamber
-glava cilindra + teflonski cilinder
-3-element bat+glava bata
-zero trigger
-vzmet+vodilo vzmeti
-vzmet sp160-170(lahko tudi močnejšo, samo je potem to že skoraj preveč)
z poštninami vred pride ca. 500€, mogoče kaj več
In maš z 0.20g ca. 650-700FPS, kar je pa več kot dovolj in maš efektivni domet tam 80-90m z vsaj 0.30g BBji.

Kar se pa tiče napenjaja in maskiranja, če si dobro maskiran in lepo počasi napenjaš z počasnimi gibi itd. te nihče ne bo opazil. Sicer pa sniper mora vedet kdaj lahko strlja in kdaj ne. :)
Če pa greš kot sniper z ciljem da boš postrelal celi bataljon, pa raje kar ne kupuješ sniper replike ker boš 100% razočaran.

Preden pa ti na AEG gearbox poči, pa moraš skrbet za zobnike, + zobniki na batu, katere ti bo ziher potrgalo. Bushinge, katere ti karseda hitro potrga pri močnejših fedrah, vodilo vzmeti, katero pravtako hitro poči, konec koncev še ti pa lahko cilinder poči, ker bat preveč udarja po cilindru.
Gearboxi pa začnejo pokat tam pri sp120-130 fedrah, ampak ti je že sp110 feder čist dovolj, ker lahko iz njega dobiš kar nekaj lepih FPS, kar je pa za jurišno več kot dovolj.

"Pumparce" so pa zakon, tiste katere naenkrat izstrelijo več BBjev, sploh za CQB.

#50 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav

Objavljeno 13 november 2009 - 12:53

In potem se pojavi kdo z elektro repliko z 9,6V baterijo ali LiPo, kateri singel se lahko primerja z hitrostjo rafalnega streljanja.

#51 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav

Objavljeno 13 november 2009 - 13:43

In potem se pojavi kdo z elektro repliko z 9,6V baterijo ali LiPo, kateri singel se lahko primerja z hitrostjo rafalnega streljanja.

Ja kaj pa ma veze če ga ti prej zasuješ? :)

#52 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav

Objavljeno 13 november 2009 - 16:37

Ja kaj pa ma veze če ga ti prej zasuješ? :)

Tiste šibrovke istrelijo 3bbje istočasno in imajo minimalni raztros. Če poznaš kakšne ki imajo velik raztros na malo razdaljo mi prilepi link. Hočem reči da če zgrešiš v prvo si lahko pečen.

#53 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav

Objavljeno 17 november 2009 - 23:54

Tiste šibrovke istrelijo 3bbje istočasno in imajo minimalni raztros. Če poznaš kakšne ki imajo velik raztros na malo razdaljo mi prilepi link. Hočem reči da če zgrešiš v prvo si lahko pečen.

Vzmetne resda nimajo tako hudega raztrosa, maš pa recimo plinske, kjer filaš "shell-e" z BBji in je raztros veliko večji, pa še več BBjev zleti ven.

#54 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 706 objav
  • Kraj:Podklopca
  • Interesi:Računalništvo, fotografija...

Objavljeno 07 maj 2010 - 20:11

Pozdravljeni,

zanima me, katero airsoft puško bi priporočali, tako, za domačo uporabo. Kakšnih tekmovanj se nebi udeleževal, ker jih v naših krajih ni. Streljal bi le dom, na tarčo. Pa naj nebi bila predraga. Lahko je kaj več, vendar mora biti vidno boljša. Gledal sem pa to

Najlepša hvala.

Lp Matej

#55 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 706 objav

Objavljeno 08 maj 2010 - 15:08

Nima noben kakšne ideje, ker se malo mudi...

#56 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav

Objavljeno 08 maj 2010 - 16:24

Kupi, je kar dobra za svoj denar, čeprav malo "čudno" no, vsaj meni sede v roke. Je pa dober občutek ko imaš gearbox zadaj in ti poka pod ušesom :)

#57 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 706 objav

Objavljeno 08 maj 2010 - 19:01

Aha, super. Hvala

#58 krmaca

krmaca

Sufler

• Members
  • 161 objav

Objavljeno 08 maj 2010 - 20:10

Smeti so vse ali manj vsi ''Kitajci'' (Jing Gong, itd.), zelo dobre so pa Systema, ICS, itd. Sam imam ICS M4A1 in je zelo dobra - je full metal, dosti FPS-jev ima, velik domet, za svoje zmožnosti je dokaj poceni, v glavnem same pohvale ICS-ju z moje strani.

#59 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 706 objav

Objavljeno 08 maj 2010 - 20:19

Hja, to že, da je dobra...
Vendar kot gledam je pa dražja.

#60 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3 112 objav

Objavljeno 08 maj 2010 - 21:33

Odvisno spet kaj dobiš, kolegu je ICSka skozi crkavala. Z Cybergunom pa zadnje čase ni nobenih pritožb, tudi drugi kitajci so se krepko popravili.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov