Skoči na vsebino

IPB

Slika

Kako Spoznati Punco Ko Si Star Nad 30 Let

Odgovorov v temi: 27

#1 lonely

lonely

Pomagač

• Members
  • 390 objav

Objavljeno 26 december 2009 - 21:18

Prosim za nasvete o spoznavanju punc,ko si malo starejši.
Predvsem me zanima kje?

#2 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7 086 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 26 december 2009 - 21:53

30 let. <_< Poznam dosti punc, a le eni poskušam biti zvest. :) Ne vem... služba ali "prek prijateljev" v širši družbi. ;)

#3 illusion

illusion

Pomagač

• Members
  • 361 objav

Objavljeno 27 december 2009 - 02:41

Sej na internetnu maš dost takih strani za spoznavat punce...lahko greš pa ne vem..u knižnco? <_<

#4 ascotto

ascotto

Iznajdljivec

• Members
  • 766 objav

Objavljeno 27 december 2009 - 03:07

Na plaži, na smučanju, v fitnessu, pri borilnih veščin ali vpišise na odbojko, na žurki ;) na žurk od drugih.. v bistvu like alwayas kot si to delal pri 28 lahko isto delaš pri 30, če pa nisi prej <_< bala ne.

#5 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav
  • Spol:Ženska

Objavljeno 27 december 2009 - 10:43

Čisto odvisno kakšen tip ženske želiš spoznati. Če imaš rad intelektualke, potem ali kakšna javna predavanja, knjižnica, kakšni klubi (seveda ne AA <_< ), skratka vsa področja kjer lahko zveš kaj novega; če bi rad bolj športnega tipa-potem fitnes, kakšna tekma; če uživanski tip-potem disco, zabave, .. nato pa imamo še sanjarsko/domišljijski tip-kino...
Veliko je področjih, kjer se zadržuje moja generacija, ampak moreš vedeti, če so pri teh letih še samske, potem je potrebno tudi malo več truda, da sploh pristopiš do njih, vzpostaviš stik z njimi, ker so tudi njihova merila o izboru moškega malo višja, kar je seveda slaba točka. Vedno obstaja vprašanje kako pristopiti? Če greš "takoj v napad" potem bo mnenja, da si preveč vsiljiv, da želiš samo eno,...če si zadržan, potem si bo mislila, eh, za tega pa že ne bom se trudila in tratila časa, ker je preveč sramežljiv,...ni dobro ne eno ne drugo, čisto odvisen je trenutek pristopa, ki ga sestavlja kanček vljudnosti, zabave, humorja, resnosti, spoštovanja, diskretnosti, zadržanosti,..... Moreš pa nekaj razumeti, pri teh letih, če so še samske, ali imajo v preteklosti kakšno grenko ljubezensko izkušnjo, ali sovražijo moške ali so njihovi ideali nad nemogočim-saj veš iščejo sanjskega moškega ki živi samo v njihovih glavah, ali je prišel njihov trenutek za zresniti se, ampak ker je njihova preteklost preveč izživeta (so bile avtocesta ;) ) težko najdejo tipa, ki jih bo jemal resno... Veliko tega bi ti še lahko napisala, mislim da kar celo knjigo...
Še vedno pa zagovarjam to, ko veš da je prava pač veš, pa je čisto vseeno kje naletiš na njo in kdaj. :)

#6 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9 718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 27 december 2009 - 11:20

Prosim za nasvete o spoznavanju punc,ko si malo starejši.
Predvsem me zanima kje?

LE zakaj bi rinil v težave? Te te ponavadi najdejo kar same <_<

#7 lonely

lonely

Pomagač

• Members
  • 390 objav

Objavljeno 27 december 2009 - 13:40

ko veš da je prava pač veš

Me prav zanima,kolk se jih tko spozna.To je iluzija.

#8 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9 718 objav

Objavljeno 27 december 2009 - 13:52

Me prav zanima,kolk se jih tko spozna.To je iluzija.

Prava pomeni znosna <_<

#9 MIHAc27

MIHAc27

Pomagač

• Members
  • 468 objav
  • Kraj:Ne rabiš vedet

Objavljeno 28 december 2009 - 09:47

Za malce starejše (Tisti ki misli da je star pri 30. naj raje obišče psihijatra) recimo 40, 45+ je super kraj za spoznavanje žensk razne plesne vaje.
Nazadnje ko je tašča probavala dobiti kakega soplesalca je bilo 10 žensk brez para..tako da izbira gotovo je <_<

#10 Golob

Golob

nOObie

• Members
  • 20 objav

Objavljeno 28 december 2009 - 14:13

Hodi na žure !!! Sej 30 let je pa še prav malad človek, pa če se kje spoznaš s folkom so to žuri !!!

#11 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14 526 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 29 december 2009 - 14:59

Ma.. Na žurih (govorim o diskotekah, partyjih) še nikoli nisem spoznal punce za kakšno pametno zvezo. Ok, za one night stand, za malce "poonegavit", za kaj več pa.... nikoli.

Tri resnejše zveze, ki sem jih imel (ena še traja), sem prvo spoznal v srednji šoli, drugo na Cambridge izpitih za angleški jezik, svojo zdajšnjo življenjsko srečo pa sem imel ves čas pred seboj v lokalni družbi.. Sem samo čakal da dozori. <_< ;) Oziroma, da je dovolj stara, da me ne zaprejo, če me vidijo v javnosti z njo.. Hehehe. No, ni tako hudo, nisva sploh toliko narazen, samo je pa res bila stara 16 let, ko sva začela, dolgih 8 in pol let nazaj..

#12 Prodajelec

Prodajelec

Raziskovalec

• Members
  • 58 objav

Objavljeno 29 december 2009 - 15:53

Res je, da na žurih spoznaš punco, morda punco svojih sanj... Vprašanje je le, koliko krat se je na podobnih žurih dala dol. <_< Sicer je to izbira posameznika in so tudi osebne zadeve, kdo se s kom in kdaj daja dol. Ampak to mi ne diši preveč, na žurih jih ne iskati, razen, če ti je to vseeno.
Jaz mislim, da boš punco našel recimo v kakšni knjižnici, pri maši oziroma v cerkvi, pri raznih nakupovanjih v trgovinah. Zagotovo tudi na kakšni spletni klepetalnici. Priporočam pa ti stik, s prijateljicami iz šole oziroma iz življenja do sedaj. Največ boš vedel o njih in zagotovo ti je katera všeč. Trideset let sicer še ni veliko in še imaš čas. ;)

#13 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5 065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 30 december 2009 - 11:04

Res je, da na žurih spoznaš punco, morda punco svojih sanj... Vprašanje je le, koliko krat se je na podobnih žurih dala dol. ;) Sicer je to izbira posameznika in so tudi osebne zadeve, kdo se s kom in kdaj daja dol. Ampak to mi ne diši preveč, na žurih jih ne iskati, razen, če ti je to vseeno.

Jaz sem mojo spoznal ravno na žurki in še zdaj vztrajava; ampak point tega je to (zgoraj citirano), da sem lep čas (uf, me kar zmrazi) moral čakati, da "je dala"! :)
Drugače pa jaz mislim, da med dvema človekoma (oz. človekom in žensko :) ) mora pasti neka iskra, pa naj si bo to v knjižnici, žurki ali letalu. Življenje je zapleteno, ljubezen še mnogo bolj. <_<
Moj prijatelj je svojo sedanjo ženo spoznal na tečaju (mala šola za pse) in fora je v tem, da je njegov pes "napenalil" njeno psico in to je bilo očitno dovolj, da sta se tudi onadva sparila. Smešno, toda resnično... :lol:

#14 Amadeuss

Amadeuss

Pomagač

• Members
  • 360 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 30 december 2009 - 13:07

Prava pomeni znosna ;)

Good one <_<

#15 embley

embley

nOObie

• Members
  • 20 objav

Objavljeno 31 december 2009 - 17:40

Če greš "takoj v napad" potem bo mnenja, da si preveč vsiljiv, da želiš samo eno,...če si zadržan, potem si bo mislila, eh, za tega pa že ne bom se trudila in tratila časa, ker je preveč sramežljiv

Takoj prvo sekundo tudi ni treba takoj v napad. Menim da če sta kakšen mesec le znanca, ni s tem nič narobe, potem pa narediš korak naprej, seveda vse z mero; čeprav ji daš vedet, da ti je všeč, si po drugi strani tudi nedostopen.

#16 illusion

illusion

Pomagač

• Members
  • 361 objav

Objavljeno 01 januar 2010 - 18:40

Točno tako...jest sm tud pristaš bolj tega, da se stopnjuje vse skupej..ne moreš takoj dat vseh svojih adutov na mizo in jo napast.

#17 Amadeuss

Amadeuss

Pomagač

• Members
  • 360 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 08 januar 2010 - 13:55

Točno tako...jest sm tud pristaš bolj tega, da se stopnjuje vse skupej..ne moreš takoj dat vseh svojih adutov na mizo in jo napast.

Haha no ja kokr pri kateri, pri men je nazadnje ravno to delovalo, pa sva zdaj že več kot dve leti skupaj :D Se mi zdi, da moraš "taktiko" prilagodit situaciji, oz. osebi ki ti je všeč pa ne bo težav ;)

#18 macos19

macos19

Gospod s kravato

• Members
  • 1 169 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Laško

Objavljeno 26 januar 2010 - 10:16

Kot so ti že gor napisali 30 let še ni starost za obupavanje.

Je pa res, da mogoče bi se najprej moral zamisliti zakaj si pri 30 še vedno samski in kaj sploh želiš od punce. Vedno so rekli, da se moraš mlad zaljubiti in stopiti v zvezo, ker takrat ne gledaš toliko kaj kdo vlaga in kaj ne, ko pa si starejši te začnejo motiti stvari za katere prej sploh nisi vedel, da obstajajo.
In kot je trobentica napisala je spet odvisno kakšen tip si. Če si športen sigurno moraš iskati '' prijateljico'' v kakšnem fitnesu ali pa na skupinskih vadbah (tam so po večini punce in iz lastnih izkušenj ti povem, da smo bile vedno vesele, če se nam je pridružil kakšen moški...začeti pa je potrebno postopoma ne vsiljivo na začetku mogoče kakšna pijača potem pa tako vidiš kako je ne stvari....

Jaz sem svojega spoznala preki Irca in sva še sedaj skupaj srečno poročena z dvema otrokoma pa je od tega že 10 let....

#19 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9 718 objav

Objavljeno 26 januar 2010 - 10:59

Drugače pa zveze na delu so zelo "značilne". Poglej malo naokrog, mogoče te kašna čaka :)

#20 illusion

illusion

Pomagač

• Members
  • 361 objav

Objavljeno 31 januar 2010 - 02:20

Samo jest bi se kr izogibal zvez na delu. Mam rajš punco, s katero ne bi bil še na delu skupej z njo.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov