malo povejte svoje mnenje...
po mojem bi bila stvar super, ker mislim da se nas tule karnekaj ukvarja s fotografijo...
Objavljeno 18 februar 2010 - 21:35
Objavljeno 21 februar 2010 - 10:19
Super ideja. Zdaj trenutno je za fotografijo res zanič vreme, čeprav slike iz arhiva ne bi škodile
Ali se meni zdi ali so taka tekmovanja že bila?
Objavljeno 24 februar 2010 - 12:48
Zakaj pa ima veze če sem sliko poslel lani ali danes? Slika je še vseeno moj "produkt".
Objavljeno 24 februar 2010 - 21:27
Ali pa nimaš ravno kaj dosti časa imaš pa zelo dobro sliko od prejšnjega leta.Saj zato ravno, včasih pač ne gre in ne gre posnet dobre slike.
Objavljeno 24 februar 2010 - 22:26
Objavljeno 24 februar 2010 - 22:29
Ja zdaj je to tako. Pri meni se trenutno pomlad prebuja, drugi pa ima spet meter snega pred vrati. Malo smo prepozni za zimo. Tako je vsaj moje mnenje saj je pred vrati pomlad.Za datum je meni osebno vseeno.
Imam pa en predlog, da bi prvo bila tema Zimske radosti ali kaj temu podobnega,
In nato Pomlad se prebuja
Kajti menim, da na obe temi lahko nastanjejo res čudovite fotografije zato bi bilo škoda izpustiti temo o snegu, ker ga kmalu nebomo več videli :'( .
Vsekakor pa se bom udeležil tekmovanja.
Objavljeno 24 februar 2010 - 22:33
ja res odvisno kje si zdej... pr nekomu je morda še zima... ampak če je rok en mesec bo sigurno tut pri njemu že pomladJa zdaj je to tako. Pri meni se trenutno pomlad prebuja, drugi pa ima spet meter snega pred vrati. Malo smo prepozni za zimo. Tako je vsaj moje mnenje saj je pred vrati pomlad.Za datum je meni osebno vseeno.
Kajti menim, da na obe temi lahko nastanjejo res čudovite fotografije zato bi bilo škoda izpustiti temo o snegu, ker ga kmalu nebomo več videli :'( .
Objavljeno 24 februar 2010 - 22:39
Imate prav, nisem pomisli na to, da sem jaz nekoliko višje doma (koroška), samo jaz pa nemorem slikati kako se pomlad prebuja, kajti imamo še nekaj snega :S.ja res odvisno kje si zdej... pr nekomu je morda še zima... ampak če je rok en mesec bo sigurno tut pri njemu že pomladJa zdaj je to tako. Pri meni se trenutno pomlad prebuja, drugi pa ima spet meter snega pred vrati. Malo smo prepozni za zimo. Tako je vsaj moje mnenje saj je pred vrati pomlad.Za datum je meni osebno vseeno.
Objavljeno 24 februar 2010 - 22:53
Imate prav, nisem pomisli na to, da sem jaz nekoliko višje doma (koroška), samo jaz pa nemorem slikati kako se pomlad prebuja, kajti imamo še nekaj snega :S.
Objavljeno 25 februar 2010 - 09:47

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov