Tekmovanja V Digitalni Fotografiji (predlogi)
Ustvaril
Nejc
, feb 18 2010 21:35
Odgovorov v temi: 125
Objavljeno 09 november 2010 - 22:48
Aleš jaz sem takoj, ko sem prejel tvoj ZS (da še nisi prejel nagrade) posredoval uredništvu RN. To je pa tudi vse, v moji moči! Se pa bom jutri zjutraj takoj pogovoril z uredništvom in ti sporočim!
...in ne, pri Milanu je stvar popolnoma drugačna; on ne uspe dobiti potrditvenega ZS, da bi posredoval naslov. Ampak tudi to je urejeno, ker smo uredili prek e-maila!
...in ne, pri Milanu je stvar popolnoma drugačna; on ne uspe dobiti potrditvenega ZS, da bi posredoval naslov. Ampak tudi to je urejeno, ker smo uredili prek e-maila!
Objavljeno 10 november 2010 - 10:14
Pri meni je bil tudi problem, vendar je bilo vse uspešno rešeno. Abruzii je vse rešil. Tako, da ste lahko brez skbri glede nagrade. Kar zadeva pa kvaliteto portala, pa ni nekih dvomov, glede na to , da so uporabniki gor in vestno uporabljajo. Lp.
Predlog za naslednjo tekmovanje:
čb fotografija
Predlog za naslednjo tekmovanje:
čb fotografija
Objavljeno 11 november 2010 - 18:24
Ker sem danes obljubil da do večera prišlepam vsaj en predlog se spet tukaj oglašam in upam da bom našel čas da se tokrat spet pojavim med tekmovalci. 
No in sicer, prvi predlog je nočna fotografija.
Zakaj?
Ker je še nismo imeli in ker je takšen čas ko našo deželo hitro zajame tema. Ter sem mnenja da bi bilo fajn videti z kakimi kadri se bo kdo pojavil na tem tekmovanju.
Drug predlog bi bil pa otroška igrivost.
No in sicer, prvi predlog je nočna fotografija.
Zakaj?
Ker je še nismo imeli in ker je takšen čas ko našo deželo hitro zajame tema. Ter sem mnenja da bi bilo fajn videti z kakimi kadri se bo kdo pojavil na tem tekmovanju.
Drug predlog bi bil pa otroška igrivost.
Objavljeno 01 marec 2011 - 11:26
Tekmovanje, glasovanje se je zaključilo; tako da izberi oz. dopiši, kaj naj bi bila naslednja naloga tekmovalcev v fotografiji...kateri je tisti predlog, kaj bi fotografirali,...?
Tekmovanje, glasovanje se je zaključilo; tako da izberi oz. dopiši, kaj naj bi bila naslednja naloga tekmovalcev v fotografiji...kateri je tisti predlog, kaj bi fotografirali,...?
Objavljeno 31 marec 2011 - 17:30
Aleš, da se ne da komunicirati prek ZS, nisem kriv jaz (napačen naslov), ampak sistem, ker je registriranih več Aleš-ov in ga očitno "zmeša".
Pošlji mi e-mail (ali neposredno v uredništvo) in rešiva, zakaj jaz ne pošiljam nagrad (nisem odgovoren za to); se pravi, da si se obrnil na napačen naslov. Ampak vseeno pošlji e-mail in bomo nekako našli rešitev.
Z grožnjami, pa presedlaj na kakšen drug forum, ker tukaj se to ne tolerira.
P.S. matic.vm@gmail.com
Pošlji mi e-mail (ali neposredno v uredništvo) in rešiva, zakaj jaz ne pošiljam nagrad (nisem odgovoren za to); se pravi, da si se obrnil na napačen naslov. Ampak vseeno pošlji e-mail in bomo nekako našli rešitev.
Z grožnjami, pa presedlaj na kakšen drug forum, ker tukaj se to ne tolerira.
P.S. matic.vm@gmail.com
Objavljeno 31 marec 2011 - 20:06
abruzzi saj predlogov je res bolj malo, vendar je udeležba večinoma kljub temu včasih kar obilna
Give it a try 
Ok, panorama je kul predlog, vendar zna biti manjša udeležba, tako kakor pri HDR...ker je pač potrebna neka obdelava. Tako, da ČB, živali, makro, sončni vzhod/zahod....to bi že bilo lažje za izvest in bi mogoče udeležba narasla
Ok, panorama je kul predlog, vendar zna biti manjša udeležba, tako kakor pri HDR...ker je pač potrebna neka obdelava. Tako, da ČB, živali, makro, sončni vzhod/zahod....to bi že bilo lažje za izvest in bi mogoče udeležba narasla
Objavljeno 31 marec 2011 - 20:28
matejm1994 hvala za predlog. 
mprox odprem tekmovanje, ampak ravno danes smo dali še na Facebook malo reklame, tako da par dni počakajmo in štartamo z obema...tako z grafiko, kot dig. fotografijo.
In ja, se strinjam, da bi bila panorama malce pretežka za večino; bomo nekaj med lažjimi predlogi in kasneje tudi panoramo "stestiramo" v enemu od naslednjih tekmovanj.
mprox odprem tekmovanje, ampak ravno danes smo dali še na Facebook malo reklame, tako da par dni počakajmo in štartamo z obema...tako z grafiko, kot dig. fotografijo.
In ja, se strinjam, da bi bila panorama malce pretežka za večino; bomo nekaj med lažjimi predlogi in kasneje tudi panoramo "stestiramo" v enemu od naslednjih tekmovanj.
Objavljeno 02 julij 2011 - 10:34
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Če je želja in volja po novem nagradnem tekmovanju v digitalni fotografijo, dopiši predlog...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Če je želja in volja po novem nagradnem tekmovanju v digitalni fotografijo, dopiši predlog...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov