Skoči na vsebino

IPB

Slika

Jar 2010

Odgovorov v temi: 89

#1 gusto

gusto

Poročevalec

• Members
  • 684 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:far far away

Objavljeno 17 maj 2010 - 11:46

Bliža se svetovno prvenstvo v nogometu. Sam ga že komaj čakam. Poleg Slovenije, bom navijal še za Angleže, privoščim pa tudi kakšni Afriški reprezentanci (Slonokoščena obala, Gana). Spodaj sem objavil nekaj linkov, ki lahko pridejo prav.

Vse informacije o SP (spored, prizorišča, sodniki, reprezentance, zgodovina):

Excelova tabela za vnos rezultatov:

#2 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 453 objav

Objavljeno 18 maj 2010 - 16:10

Bom gledal samo ko bodo naši igrali ... pa še to če bo čas :sorry:

Upam da zmagamo angleže no ... (:

#3 Amadeuss

Amadeuss

Pomagač

• Members
  • 360 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 27 maj 2010 - 08:36

Haha Matej proti angležem bo težka... ;) Bi bilo pa lepo presenečenje, če bi se nam uspelo uvrstiti v nadalnje tekmovanje.. :sorry:

#4 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav
  • Spol:Ženska

Objavljeno 27 maj 2010 - 20:28

Moj čas...čas Heinekena...čipsa... in TV-ja...definitivno ogled Slovenskih tekem in tekem Nemške reprezentance, ki so vedno moji favoriti... in glede na to, da nisem dobila dopusta bo verjetno moja gledanost vseh tekem samo 80%.. :sorry:

#5 Amadeuss

Amadeuss

Pomagač

• Members
  • 360 objav

Objavljeno 31 maj 2010 - 09:19

Hm tekme so res ob dokaj butastih terminih :) Vsaj za nas, ki smo v istem časovnem pasu kot JAR. Sem upal da bodo ob nekoliko pozenjših urah, pa kot kaže nič od tega :) No ja na srečo imam blizu službe Vodafon Areno, končam pa tudi že ob treh...tako da si bom lahko tam ogledal v navijaškem vzdušju tiste tekme naše reprezentance, ki se začnejo ob štirih :o

#6 illusion

illusion

Pomagač

• Members
  • 361 objav

Objavljeno 31 maj 2010 - 15:53

Tud jest sem razočaran glede ure tekem. Ob večeru sploh nobenen ne igramo v predtekmovanju. No, bomo pa v osmini igral! :)

#7 Micho85

Micho85

Igračar

• Urednistvo
  • 100 objav

Objavljeno 03 junij 2010 - 14:35

Jaz mislim, da bo proti Angležom tesen poraz, za ostali dve tekmi pa imamo možnosti. je pa predvsem odvisno, če prvo tekmo zmagamo, potem bo samozavest zrasla in bo lažje. :)

Kaj pa pravite na drese? Menda tud nogometaši niso navdušeni nad njimi (če so pa iz recikliranega materiala :o )

#8 Amadeuss

Amadeuss

Pomagač

• Members
  • 360 objav

Objavljeno 11 junij 2010 - 10:27

Mah dresi so tko-tko...bolj mnjeh :) Upam da bodo navduševali vsaj z igro če že ne z dresi :) Ravno tako upam na presenečenje proti ZDA...če nam je uspelo proti Rusiji nam mogoče lahko še enkrat... :o

#9 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7 086 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 11 junij 2010 - 19:08

Prva tekma je mimo in rezultat je bil presenečenje glede na odigrano prvo polovico tekme. Zdaj pa navijat za Francoze. :)

Mimogrede... mogoče komu pride prav zelo izviren koledar prvenstva: http://www.marca.com...io-english.html

#10 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav

Objavljeno 11 junij 2010 - 22:22

Druga tekma svetovnega prvenstva odigrana, Francija:Urugvaj 0:0, izredno negativno presenečenje za Francoze, ampak moramo se zavedati, da ima Urugvaj v svojih vrstah izredne mlade/hitre igralce. Jutri nas čaka Argentina in mislim, da ni dvoma o njihovi zmagi...ali pa?? pustimo se presenetiti

#11 gulmor

gulmor

Vajenec

• Members
  • 269 objav
  • Kraj:Na Luni

Objavljeno 12 junij 2010 - 08:17

Prvi dve tekmi sta bili pravi uspavanki. Zgleda da so se vsi učili od Interjevega bunkerja.

#12 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav

Objavljeno 12 junij 2010 - 20:56

Danes bolj ali manj pričakovani rezultati, v bistvu nič presenečenj. Angleži se še vedno borijo za prve točke --- uf težka bo... Se pa nam obetajo jutri zelo zanimive tekme: Alžirija: SLOVENIJA - torej ob 13:30 pred TV sprejemnike, pred platna, s pivom v roki, našemljeni v drese/majice in dreti se na ves glas (mogoče še eventuelno točo odženemo :o). Pustimo se presenetiti - imamo šanse... Potem zelo zanimiva Nemčija: Avstralija, kjer upam na zmago moje ekipe (Deutschland uber alles :) ; in na koncu dneva še naši zelo južni sosedje Srbija: Gana, kjer sploh ne dvomim o njihovi zmagi.

#13 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7 086 objav

Objavljeno 12 junij 2010 - 21:27

Se pa nam obetajo jutri zelo zanimive tekme: Alžirija: SLOVENIJA - torej ob 13:30 pred TV sprejemnike, pred platna, s pivom v roki, našemljeni v drese/majice in dreti se na ves glas (mogoče še eventuelno točo odženemo :o). Pustimo se presenetiti - imamo šanse...

ITAK!
Torej Angliji in ZDA po ena točka, jutri pa Sloveniji 3 točke in uvrstitev na prvo mesto v skupini. :)

#14 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 453 objav

Objavljeno 12 junij 2010 - 22:43

Pestro bo ja ... :)

Bo treba jutri sesti pred TV...po dolgem času ^^

#15 exide

exide

Govorec

• Members
  • 2 972 objav
  • Kraj:Radovljica

Objavljeno 13 junij 2010 - 09:12

Danes Slovenija zmaga :)

#16 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5 065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 13 junij 2010 - 09:21

Moja napoved:
Alžirija : Slovenija - remi ali zmaga Alžirije (upam, da vsaj celi ostanejo, glede na igro Alžirije); čeprav, če naši osvojijo le 1 točko, mislim, da smo zaključili z kakršnokoli možnostjo napredovanja. Vso srečo Sloveniji in upam, da je moja napoved zmotna!
Srbija : Gana - zmaga Srbije
Nemčija : Avstralija - zmaga Nemčije

#17 gulmor

gulmor

Vajenec

• Members
  • 269 objav
  • Kraj:Na Luni

Objavljeno 13 junij 2010 - 10:07

Ma, jst računam, da bosta Novagol in Ljubljankič zabila vsaj kakšen gol Alžiriji. Pa obrambi bo treba pomagat, ker oni so hitri.

#18 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 685 objav
  • Kraj:Podklopca
  • Interesi:Računalništvo, fotografija...

Objavljeno 13 junij 2010 - 11:14

Čeprav ne gledam nogometa, ker mi je brezvezen, pač vsakemu dajte eno žogo, pa naj se podi za njo, bom danes držal za Slovenijo. Vso srečo!

#19 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7 086 objav

Objavljeno 13 junij 2010 - 14:28

Z rezultatom zadovoljen, z igro popolnoma razočaran. Ne vem, če bomo s tako igro izvlekli še kak remi v skupini? :)

#20 mirko53

mirko53

Spammer

• Members
  • 4 638 objav
  • Kraj:Evropa

Objavljeno 13 junij 2010 - 14:36

Evo, se čisto strinjam!Zanič tekma, v kateri so bili Alžirci celo boljši, gol pa je padel po nesreči vratarja.
Reprezentanca nima pravega vodje, nekateri igralci očitno tudi tehnično niso kaj prida podkovani.Vedno mi gre pri tem žogobrcu v nos, ko pomislim, kako morajo nekateri trdo delati za malo denarja in se vsaka napaka kaznuje, tule pa... :)
Mislim, da smo ob podobni igri na naslednjih tekmah brez možnosti.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov