Skoči na vsebino

IPB

Slika

Keyloger On Usb

Odgovorov v temi: 6

#1 Jakob

Jakob

Sufler

• Validating
  • 233 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 06 avgust 2010 - 16:19

Mogoče gdo ve kje se da dobiti zastonj keyloger, ki se namesti ns USB in zbira informacije o pritisnjenih tipkah takoj ko se vklujiči USB v računalnik?

#2 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 06 avgust 2010 - 16:28

Zakaj pa boš to uporabljal? Če misliš to uporabljat za škodljiva dejanja res ne pričakuj odgovora. Drugače pa na googlu mrgoli zadetkov.

Klik

Klik

#3 Jakob

Jakob

Sufler

• Validating
  • 233 objav

Objavljeno 06 avgust 2010 - 17:07

Hvala Lilil ampak to sem tudi jaz na začetku iskal pa je toliko tega da nevem kateri od vseh je pravi, da ni virus ali pa da bo zbiral podatke o meni in jih kam pošiljal. Če poznate kakšen dober keyloger in je zastonj. In ne, ne bom ga uporabljal v škodo drugim.

#4 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 06 avgust 2010 - 19:48

To je težko vedet ali je virus ali ne. Upam da imaš antivirus, glede na to da želiš take hekerske programe. Drugače pa že na prvi pogled vidiš kakšna je stran, če je težko breljivo besedilo in podobne reči je možnost, da tam stakneš virus very high. Najbolje da se registriraš na slovensko hekersko stran in tam poizveš kaj več. Sploh pa ne vem če lahko take stvari sploh pišemo/te tukej.

Opomba: Mislm da bi blo dobr to temo prestavt v programska oprema.

#5 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 685 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Podklopca
  • Interesi:Računalništvo, fotografija...

Objavljeno 07 avgust 2010 - 15:03

Nevem, take stvari bi jaz preizkušal v virtualni mašini :SlapSelf: Za vsak slučaj, če je slučajno virus.

#6 mike14991499

mike14991499

Sufler

• Members
  • 242 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Severna primorska
  • Interesi:Just pogoing around...<br />Playing with computer...<br />Digital art...<br />Soccer...

Objavljeno 08 avgust 2010 - 13:26

Da samo vklopiš usb v računalnik boš težko zagnal kaj z njega. Jaz sem se enkrat igral z enim keyloggerjem in mi je uspelo, da sem autorun nastavil, da se zažene keylogger, a je portebno seveda klikniti na autorun. Lahko pa autorun zamaskiraš, da izgleda kot kaj drugega. Sicer pa, težko boš našel kaj, kar se kar samo zažene, še posebej brezplačno

#7 Jakob

Jakob

Sufler

• Validating
  • 233 objav

Objavljeno 08 avgust 2010 - 19:02

hvala vsem, ampak sem že obupal nad tem. Sem si prenesel ene par keyloger-jev pa niso bili po mojih standardih, plačevati pa ne nameravam.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov