Ctrl+Alt+Backspace ni deloval, v konzolni način pa ne morem, ker mi ne deluje po namestitvi Nvidia gonilnika. Glede na to, da za svoje delo uporabljamo samo GUI programe, je isto ali restartam GUI ali pa celoten OS. P.S. Windows mi v zadnjih nekaj mesecih še ni zaštekal.
Podpora za nVidia je slab, podpora za Flash je slaba, podpora za AMD grafične je slaba, ... kaj spoh deluje?
Meni HD filmi na Linuxu ne delajo normalno, na Windowsu pa ... torej očitno problem ni v strojni opremi. Preizkusil sem različne predvajalnike, povsod podobne težave.
Os Google Chrome
Ustvaril
Bojan
, jan 30 2011 17:13
Odgovorov v temi: 29
Objavljeno 10 februar 2011 - 00:35
No sam sem imel na treh mašinah linux in nikjer ni bilo nobenih težav... imam prenosnik Asus, kjer na njihovi strani toplo priporočajo Windows, vendar se mi je pri delu nekaj ur z več programi hkrati računalnik povsem opočasnil, tudi ko sem programe pozaprl, ni jih bilo niti v task managerju več, prenosnik ni deloval niti približno tako hitro kot bi moral... Sedaj imam gor Linux, nikoli ni težav, ves čas dela brezhibno, edina zadeva katera me moti je, da ne gre izklopit touchpada s pomočjo tipkovnice (druge funkcijske tipke delujejo, le ta ne) in moram za to uporabit terminal, kar pa tudi ni težko 
Kar se starih računalnikov tiče pa tudi Windowsi nekako ne gredo tako kot morajo... Starša sta imela računalnik z XPji, ni tako slab računalnik da ne bi XPji delovali, ampak so bili pa katastrofalno počasni, pa sem imel sam XP za super OS. Sem jima naložil Linux, dela kot strela...
Tako da če mene vprašate, je Windows primeren če imaš zverino in ne navaden računalnik... Seveda pa je odločitev kaj kdo uporablja čisto odvisno od uporabnika, tisti ki igra igre verjetno ne bo maral Linux distribucij, vendar za delo mislim da se lahko Windows skrije... to je sam moje mnenje, da ne bom preveč napaden
Drugače pa če je tema že o Chrome OS... ideja je dobra, vendar nekako mislim, da pri nas s takim osem nimamo prav veliko za počet, ko bo vse prekrito v wi.-fi mogoče...
Drugače pa lahko poskusite Jolicloud, zanimiv OS, če je govora že o oblakih...
Kar se starih računalnikov tiče pa tudi Windowsi nekako ne gredo tako kot morajo... Starša sta imela računalnik z XPji, ni tako slab računalnik da ne bi XPji delovali, ampak so bili pa katastrofalno počasni, pa sem imel sam XP za super OS. Sem jima naložil Linux, dela kot strela...
Tako da če mene vprašate, je Windows primeren če imaš zverino in ne navaden računalnik... Seveda pa je odločitev kaj kdo uporablja čisto odvisno od uporabnika, tisti ki igra igre verjetno ne bo maral Linux distribucij, vendar za delo mislim da se lahko Windows skrije... to je sam moje mnenje, da ne bom preveč napaden
Drugače pa če je tema že o Chrome OS... ideja je dobra, vendar nekako mislim, da pri nas s takim osem nimamo prav veliko za počet, ko bo vse prekrito v wi.-fi mogoče...
Drugače pa lahko poskusite Jolicloud, zanimiv OS, če je govora že o oblakih...
Objavljeno 10 februar 2011 - 02:41
Jaz imam za enkrat še vedno 7-mico Ultimat,ki se mi zažene kar hitro(vse je odvisno od nastavitve menija "Start",katere programe in aplikacije ti zažene ob zagonu)saj imam vse temu prirejeno tudi s časovnimi intervali.Uporablja pa mi približno 1GB RAM-a od 3,ki jih imam na razpolago.
Kot drugi program,pa imam OS Chrome.Ko se zažene BIOS lahko izberem med 7-mico ali Chrom-mom.Če izberem Chrom sem 6-tih sekundah na internetu.To so pa moje izkušnje.Na Googlu pa tako ali tako pišeš in urejaš v Docks ostalo pa namestiš razne vtičnike.
Bojan
Kot drugi program,pa imam OS Chrome.Ko se zažene BIOS lahko izberem med 7-mico ali Chrom-mom.Če izberem Chrom sem 6-tih sekundah na internetu.To so pa moje izkušnje.Na Googlu pa tako ali tako pišeš in urejaš v Docks ostalo pa namestiš razne vtičnike.
Bojan
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov