Skoči na vsebino

IPB

Slika

Playstationportable Go

Odgovorov v temi: 4

#1 razor1990

razor1990

Raziskovalec

• Members
  • 25 objav

Objavljeno 10 februar 2011 - 22:03

Pozdravljeni vsi uporabniki!

Ker nisem več v teh vodah glede nalagaganja iger na pspje (poteklo je že 4 leta odkar sem se z tem ukvarjal) pa me zanima ali je mogoče sploh kakršna koli možnost nalaganja iger na psp preko računalnika ali je potrebno nalagati gor CFW ker ma baje Go verzija samo omogočeno kupovanje preko sony trgovine? Predvsem ali je mogoče sploh to za psp go ker je bilo nekaj govora da že psp 3000 ni zmogel tega ker nov original FW ni dovoljeval CFW?

Hvala za info že v naprej!

#2 tadej

tadej

Raziskovalec

• Members
  • 83 objav

Objavljeno 11 februar 2011 - 16:35

Priporočam da nadgradiš na verzijo 6.31/6.35 ampak ne nobene verzije več. Če te zanima kako dalje mi napiši mail.

#3 razor1990

razor1990

Raziskovalec

• Members
  • 25 objav

Objavljeno 13 februar 2011 - 15:55

Kaj pa za navadni psp (2004 verzijo)? Kaj se ga da odkleniti glede na to da ima kar novo verzijo in sicer 6.20 ker je bilo nekaj govora da se novejših neda?

#4 tadej

tadej

Raziskovalec

• Members
  • 83 objav

Objavljeno 13 februar 2011 - 17:31

Da se odklenit vse do 6.35(6.35 se tudi da).

#5 brezimenko

brezimenko

Mojster

• Members
  • 1 616 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Nekje v rovtah pri Tolminu

Objavljeno 01 april 2011 - 12:36

Pozdravljeni vsi uporabniki!

Ker nisem več v teh vodah glede nalagaganja iger na pspje (poteklo je že 4 leta odkar sem se z tem ukvarjal) pa me zanima ali je mogoče sploh kakršna koli možnost nalaganja iger na psp preko računalnika ali je potrebno nalagati gor CFW ker ma baje Go verzija samo omogočeno kupovanje preko sony trgovine? Predvsem ali je mogoče sploh to za psp go ker je bilo nekaj govora da že psp 3000 ni zmogel tega ker nov original FW ni dovoljeval CFW?

Hvala za info že v naprej!

Baje nedavno nazaj so naredili da se GO tudi da odkleniti vendar je sistem odklepanja čisto drugačen v primerjavi z starejšimi. Saj za več informacij imaš na netu precej tega.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov