Playstationportable Go
Ustvaril
razor1990
, feb 10 2011 22:03
Odgovorov v temi: 4
Objavljeno 10 februar 2011 - 22:03
Pozdravljeni vsi uporabniki!
Ker nisem več v teh vodah glede nalagaganja iger na pspje (poteklo je že 4 leta odkar sem se z tem ukvarjal) pa me zanima ali je mogoče sploh kakršna koli možnost nalaganja iger na psp preko računalnika ali je potrebno nalagati gor CFW ker ma baje Go verzija samo omogočeno kupovanje preko sony trgovine? Predvsem ali je mogoče sploh to za psp go ker je bilo nekaj govora da že psp 3000 ni zmogel tega ker nov original FW ni dovoljeval CFW?
Hvala za info že v naprej!
Ker nisem več v teh vodah glede nalagaganja iger na pspje (poteklo je že 4 leta odkar sem se z tem ukvarjal) pa me zanima ali je mogoče sploh kakršna koli možnost nalaganja iger na psp preko računalnika ali je potrebno nalagati gor CFW ker ma baje Go verzija samo omogočeno kupovanje preko sony trgovine? Predvsem ali je mogoče sploh to za psp go ker je bilo nekaj govora da že psp 3000 ni zmogel tega ker nov original FW ni dovoljeval CFW?
Objavljeno 01 april 2011 - 12:36
Baje nedavno nazaj so naredili da se GO tudi da odkleniti vendar je sistem odklepanja čisto drugačen v primerjavi z starejšimi. Saj za več informacij imaš na netu precej tega.Pozdravljeni vsi uporabniki!
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov