Imam nov prenosnik, ki je kr zmogljiva zadevca.
Problem je v tem da mi je fajn igrat gor igre sam me je strah da bi se mi potem računalnik pregreu pa stem uniču.
Zanima me če je to mogoče da se z igranjem pregreje,kljub temu da uporablam tud coolerja za prenosnika. Pa če je kaka možnost da bi lahko še zmiri igrau brez straha da se bo komp pregreu.
Hvala za odgovore
Igre In Prenosni Računalnik
Ustvaril
anosek9
, jun 07 2011 12:36
Odgovorov v temi: 4
Objavljeno 07 junij 2011 - 12:44
Računalnik se ti nebi smel uničiti, saj ima stikalo, ko doseže neko temperaturo, se izklopi. Pa tudi ventilatorji se regulirajo, glede na porabo/gretje prenosnika. Pazi le, da imajo odprtine za zračenje okoli dovolj prostora, drugače se bo že tako dovolj grel.
Objavljeno 07 junij 2011 - 12:50
Računalnik se ti nebi smel uničiti, saj ima stikalo, ko doseže neko temperaturo, se izklopi. Pa tudi ventilatorji se regulirajo, glede na porabo/gretje prenosnika. Pazi le, da imajo odprtine za zračenje okoli dovolj prostora, drugače se bo že tako dovolj grel.
Pa cooler je dobro uporablat al je viška?
Objavljeno 13 julij 2011 - 23:47
Dve leti že igramo kar zahtevne igrice na prenosniku. Samo redno mu čisti prah pa po dveh letih mu zamenjaj termalno pasto. Navodila za nanašanje termalne paste imaš na YouTube. Če se bo pa pregrel, se samodejno ugasne. Najboljše je, če si naložiš Everest Ultimat, tam lahko pod orodja (tools) kontroliraš vse temperature od CPU jeder do GPU jeder ter trdih diskov.
Bojan
Bojan
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov