Mešetar.com [razvojna Beta] - Kritike, Test
Ustvaril
extremis
, jul 18 2011 10:16
Odgovorov v temi: 12
Objavljeno 18 julij 2011 - 10:16
Spoštovani,
po dolgem razvoju je za Vas končno na voljo - testna različica naprednega spletnega oglasnika Mešetar.
http://mesetar.com
Stran lahko ocenite, pregledate, skritizirate (sprejemamo le pozitivne kritike.... ah ne.. joke), predlagate lahko kakšen feature...skratka vsaki feedback je zelo dobrodošel...
Bi pa prosil, če mi vsak "kritik" posreduje še par podatkov, da bomo lažje ocenili situacijo:
- starost
- browser in OS
- veliksot monitorja in resolucija
- poznavanje spletnih tehnologij [1-10]
Pa še to, gre se za razvojno različico, torej podatki so lahko izmišljeni, tudi oglasi so samo testne narave. Zavedamo se nekaj še odprtih bugov (ki jih odpravljamo) in dejstva, da je ya prvič lahko obiskovalcu zadeva overwhelming...ker je pač vsega na kupu... to je pač drawback za vsako tako kompleksno orodje.... vseeno pa vemo, da ob oarkratni uporabi bo uporabnik spoznal vse funkcionalnosti in vzljubil mešetarja...
torej pogumno! Najbolj si pa želimo ostrih a konstruktivnih kritik, če naletite na problem/težavo ali pa na neko rešitev, ki vam ni všeč, to tudi pogumno povejte, če pa zraven predlagate še rešitev, pa ste sploh carji!
Ekipa mešetarja!
Edit: Url, ker ni vec v razvojni fazi testiranja
po dolgem razvoju je za Vas končno na voljo - testna različica naprednega spletnega oglasnika Mešetar.
http://mesetar.com
Stran lahko ocenite, pregledate, skritizirate (sprejemamo le pozitivne kritike.... ah ne.. joke), predlagate lahko kakšen feature...skratka vsaki feedback je zelo dobrodošel...
Bi pa prosil, če mi vsak "kritik" posreduje še par podatkov, da bomo lažje ocenili situacijo:
- starost
- browser in OS
- veliksot monitorja in resolucija
- poznavanje spletnih tehnologij [1-10]
Pa še to, gre se za razvojno različico, torej podatki so lahko izmišljeni, tudi oglasi so samo testne narave. Zavedamo se nekaj še odprtih bugov (ki jih odpravljamo) in dejstva, da je ya prvič lahko obiskovalcu zadeva overwhelming...ker je pač vsega na kupu... to je pač drawback za vsako tako kompleksno orodje.... vseeno pa vemo, da ob oarkratni uporabi bo uporabnik spoznal vse funkcionalnosti in vzljubil mešetarja...
torej pogumno! Najbolj si pa želimo ostrih a konstruktivnih kritik, če naletite na problem/težavo ali pa na neko rešitev, ki vam ni všeč, to tudi pogumno povejte, če pa zraven predlagate še rešitev, pa ste sploh carji!
Ekipa mešetarja!
Edit: Url, ker ni vec v razvojni fazi testiranja
Objavljeno 01 december 2011 - 21:50
Evoga predragi obiskovalci....
Mešetar.com - Napredni spletni oglasnik je končno uradno ugledal luč sveta.
Zelo vljudno naprošam Vašo pomoč! Želel bi, da pregledate oglasnik, se registrirate in oddate kak oglas (Če ga imate že na bolhi, ga lahko v dveh korakih preprosto prenesete)...
Zelo bi vam bil hvaleženm če bi podali kako kritiko in seveda, če bi povedali naprej....
Sam sem na produkt zelo ponosen in sem prepričan, da smo izdelali zdaleč najboljšo Slovensko aplikacijo!
Mešetar.com - Napredni spletni oglasnik je končno uradno ugledal luč sveta.
Zelo vljudno naprošam Vašo pomoč! Želel bi, da pregledate oglasnik, se registrirate in oddate kak oglas (Če ga imate že na bolhi, ga lahko v dveh korakih preprosto prenesete)...
Zelo bi vam bil hvaleženm če bi podali kako kritiko in seveda, če bi povedali naprej....
Sam sem na produkt zelo ponosen in sem prepričan, da smo izdelali zdaleč najboljšo Slovensko aplikacijo!
Objavljeno 03 januar 2012 - 21:59
Najprej hvala za pohvale!
Stran je grajena popolnoma na nasi, avtorski platformi...
Skupaj je razvoj trajal malenkost manj kot 2 leti
front end sloni pa na vanilla jQuery-ju in jQuery UI in par plugini (cookie, tipsy, photo uploader).... vse drugo je avtorsko
Vso sreco pri razvoju svojega projekta zelim [
]
Stran je grajena popolnoma na nasi, avtorski platformi...
Skupaj je razvoj trajal malenkost manj kot 2 leti
front end sloni pa na vanilla jQuery-ju in jQuery UI in par plugini (cookie, tipsy, photo uploader).... vse drugo je avtorsko
Vso sreco pri razvoju svojega projekta zelim [
Objavljeno 07 januar 2012 - 17:20
Oh dober si, da si kar 2 leti delal želim ti pa seveda veliko sreče !. Lahko poveš koliko vas je v skupini, ki izdelujete to spletno stran in ali ste to "amaterji" ali bolj že profesjonalni mislim... ? Zanima me še katero šolo si naredil, če lahko poveš 
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
Objavljeno 07 januar 2012 - 17:43
seveda lahko vprasas...
torej sam se s spletnim razvojem ukvarjam nekaj vec kot 13 let
v ekipi (razvijalcev) pa sem samo jaz. Imel sem vsake tolko kaksnega, ki pa se (zal) niso obnesli.
pa racunalniski tehnik
in seveda s tem se profesionalno ukvarjam...
seveda pa tak projekt ni le razvoj... za uspeh je potrebno se veliko vec dejavnikov v ekipi (trzniki, dizajn, PR, marketing, marketing, marketing, SEO, etc, etc)
hvala za lepe zelje!
torej sam se s spletnim razvojem ukvarjam nekaj vec kot 13 let
v ekipi (razvijalcev) pa sem samo jaz. Imel sem vsake tolko kaksnega, ki pa se (zal) niso obnesli.
pa racunalniski tehnik
in seveda s tem se profesionalno ukvarjam...
seveda pa tak projekt ni le razvoj... za uspeh je potrebno se veliko vec dejavnikov v ekipi (trzniki, dizajn, PR, marketing, marketing, marketing, SEO, etc, etc)
hvala za lepe zelje!
Objavljeno 16 januar 2012 - 19:51

Google Chrome. Ostalih brskalnikov se mi ne ljubi testirati.
Resolucija: 1920x1080
Le nekaj pripomb. Dodelajte filtre ter kategorije izdelkov.
Primer, če vem da iščem zimske pnevmatike dimenzij 205/55 R15, bi bilo lepo če bi lahko izbral nekje vsaj premer, če že ne vsega ostalega.
Potem primer dva, če iščem nek dotičen procesor, mi kategorija z "Notranjimi komponentami" in ceno ne zadostuje. Pravzaprav mi je filter za ceno lahko povsem neuporaben, kaj pa jaz zdaj vem koliko še stane recimo Athlon 2200+ XP.
Tukaj bi bilo fajn kategorije porazdeliti precej v globino, recimo Mimovrste ima te kategorije in potem filtriranje za moje pojme odlično poštimane, zadevo ki jo iščem najdem takoj.
In še ena majhna opazka, ko je rezultatov kar nekaj se to nalaga kar malenkost predolgo. Ne vem sicer kako imaš sistem nastavljen, ampak naloži samo stvari ki jih trenutno prikažeš in ne vse v trenutni kategoriji, ter zmanjšaj začetnih 100 na samo 50 recimo.
Morda še bi dodali nek sistem preko katerega lahko kontaktiraš prodajalca direktno? Ene vrste zasebna sporočila, ali pa morda pošiljanje mailov na naslov katerega prodajalec vpiše. Mogoče lahko to celo opcijsko izključi.
Drugače pa design mi je všečen edino barva mi ni pri srcu najbolj, ampak to je pač bolj osebno mnenje.
Objavljeno 16 januar 2012 - 20:18
mah ta forum...
sem si vzel 15min casa in se potrudil in spisal fja odgovor in pol stistnem objavi in me prasa za U/P (verjetno ker sem prsu iz emaila na temo).... in vpisem podatke, me logira, mojga odgovora pa nikjer ...
bom na kratko:
- hvala, da si si vzel cas
- filtri in namensko iskanje prihaja specificno za namenske kategorije (vozila/nepremicnine, tehnika, etc)... zaenkrat je premalo oglasov in se ni potrebe... pa tudi ne moremo vsega hkrati
- barve se bo dalo nastavit (abrvne palete)
- ppodjetja se bo dalo tut kontaktirat, kmalu pripravljamo interni messaging system
- hitrost je odvisna od samega uporabnika (kdaj se mogoce malenksot zacikla pr nas, ozka grla bomo odpravli v naslednji tednih/mesecih).... bomo pa tudi omogocili uporabniku, da si sam nastavi koliko rezultatov zeli v posameznem sklopu
hvala se enkrat za cas in podroben feedback!
aja, pa hvala za bug report... ni mi jasno, kako se je znasla se enkrat privat ponudba tam
sem si vzel 15min casa in se potrudil in spisal fja odgovor in pol stistnem objavi in me prasa za U/P (verjetno ker sem prsu iz emaila na temo).... in vpisem podatke, me logira, mojga odgovora pa nikjer ...
bom na kratko:
- hvala, da si si vzel cas
- filtri in namensko iskanje prihaja specificno za namenske kategorije (vozila/nepremicnine, tehnika, etc)... zaenkrat je premalo oglasov in se ni potrebe... pa tudi ne moremo vsega hkrati
- barve se bo dalo nastavit (abrvne palete)
- ppodjetja se bo dalo tut kontaktirat, kmalu pripravljamo interni messaging system
- hitrost je odvisna od samega uporabnika (kdaj se mogoce malenksot zacikla pr nas, ozka grla bomo odpravli v naslednji tednih/mesecih).... bomo pa tudi omogocili uporabniku, da si sam nastavi koliko rezultatov zeli v posameznem sklopu
hvala se enkrat za cas in podroben feedback!
aja, pa hvala za bug report... ni mi jasno, kako se je znasla se enkrat privat ponudba tam
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov