Objavljeno 29 avgust 2011 - 15:13
Upam,da tema sodi v ta sklop.....V reviji RN sem med novicami prebral o napadu na FB, ki se naj bi zgodil 5.nov. letos....
Ker tle gor najdete rešitve za praktično vse, me zanima:
- KAKO NA FB IZBRISATI UPORABNIŠKI RAČUN?
Meni to ne uspe in prosim za bolj podrobno razlago, če je možno..... Hvala za odgovore!
Objavljeno 29 avgust 2011 - 21:05
Vedi pa, da je FB zelo uporabna stvar, in jaz sploh ne vem, zakaj bi te skrbeli podatki? Kar si dal gor, je itak gor....
Objavljeno 30 avgust 2011 - 07:33
Iz FBja se ne da izbrisat. Ce ne druga gre profil v kak arhiv..Torej, to nareidš tako, da obiščeš ta link (klikni tukaj), ter slediš navodilom. Imaš pa 2 tedna časa, preden te resnično izbrišejo. Torej, če se v 14 dneh prijaviš nazaj v FB, se izbris prekliče.
Vedi pa, da je FB zelo uporabna stvar, in jaz sploh ne vem, zakaj bi te skrbeli podatki? Kar si dal gor, je itak gor....
Kot si rekel, enkrat gor vedno gor...
Objavljeno 01 september 2011 - 17:23
Postopek: link
Glavno je, da si javnosti izbrisan. Če pa ostane račun v kakšnem arhivu, pa verjetno nobenega ne zanima.
Lahko pa si spremeniš podatke in mail, pa potem zbrišeš
Vendar jaz sem še vedno prepričan, da ostanejo gor tudi podatki pred spremembo... Ampak to je le moje mnenje.
Objavljeno 02 september 2011 - 21:22
Ti bodo pošiljali spam? Mogoče, ampak za to poskrbijo razni filtri, da pride vse kamor je treba. (Oz samo en klik, da označiš to kot spam), te bodo klcali? Nič lažjega, številko blokiraš.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov