lp
robi
Objavljeno 09 oktober 2011 - 20:07

Objavljeno 10 oktober 2011 - 20:54

Objavljeno 10 oktober 2011 - 22:04
To je odvisno od same termalne paste, sicer novejše tega več ne potrebujejo oz. ni več razlike.sem nekje prebral da rabi pasta termalna 10 ali vec ur da pokaze cpu pravo temperaturo.pocasi bom verjel v take stvari
Potem ker priklopi ventilatorje na regulator. Matična plošča sama regulira volte (ter s tem obrate) ventilatorjev. Nisem prepričan vendar mislim da matična plošča dvigne volte do cca. 7V, torej ne do polnega potenciala -za razliko od regulatorjev.kupil tudi regulator vrtljajev za 4 ventice. priklopljen imam tudi ta ventilator na maticno plosco ter imam v biosu izklopljeno auto smart fan na disable.
Verjetno ima ambijent višjo temperaturo zaradi kurjave.zanima me zakaj so iste temperature ce ne malo se bolj vroce.
Načeloma ni potrebno, sam imaš pa večjo kontrolo če priklopiš na regulator.Zanima me se ce naj odklopim cpu vent iz maticne in ga dam na tale regulator ki sem ga danes kupil?
\\...biosu izklopljeno auto smart fan na disable.zanima me zakaj so iste temperature ce ne malo se bolj vroce.ali samo sanjam.Res je da smo..\\
Objavljeno 13 oktober 2011 - 15:50
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov