Skoči na vsebino

IPB

Slika

Facebook

Odgovorov v temi: 15

#1 Martina Volf96

Martina Volf96

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 31 oktober 2011 - 10:30

prijatelj mi je poslal link neke strani youtuba. ponavadi ne klikam takih strani ki mi niso znane vendar ta prijatelj se veliko ukvarja z videi in sem avtomatsko pomislila da je ustvaril nov video. ko sem kliknila link mi je odprlo stran youtube, tam je pisalo moje ime, spodaj pa komentarji mojih prijateljev.. kmalo po tistem se je ugasnil računalnik.
sedaj sploh nimam več dostopa do facebooka, ko odprem stran facebook mi napiše v rdečem okvirčku tole "Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later."
kaj naj naredim?
lp

#2 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 31 oktober 2011 - 10:33

Probaš z drugega računalnika priti na facebook.
Preskeniraš svoj računalnik z anti-virusom/anti-spyware.

#3 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 31 oktober 2011 - 11:57

Gre za nov računalniški virus, ki se širi po facebooku. To je tipičen primer tega virusa. Sploh pa ne bom dolgovezil, spodaj imaš link do opisa.

Info o virusu: tukaj.

#4 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 453 objav

Objavljeno 31 oktober 2011 - 16:28

Prenehaš uporabljat facebook in je težava odpravljena :rolleyes: . Drugače pa antivirus ;) oz. format diska.

#5 Aljoša

Aljoša

Poročevalec

• Members
  • 607 objav

Objavljeno 01 november 2011 - 23:00

@Johnny S ljudje so danes od Facebooka preveč odvisni, da bi jih en virus odvrnil od njega ;).

#6 Mitja

Mitja

nOObie

• Members
  • 21 objav

Objavljeno 02 november 2011 - 08:58

Ljudje ki ne vedo drugega poceti so na Facebook

#7 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 453 objav

Objavljeno 02 november 2011 - 11:53

Sej Anonymous obljublja ugodno rehabilitacijo za vse odvisneže. Kdaj že? 5.11.? ;)
PAAAANIKAAA :rolleyes:

#8 Mitja

Mitja

nOObie

• Members
  • 21 objav

Objavljeno 02 november 2011 - 16:07

Hahaha....Facebook...za vse ki o racunalniku pojma nimajo

#9 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 02 november 2011 - 16:14

Sej Anonymous obljublja ugodno rehabilitacijo za vse odvisneže. Kdaj že? 5.11.? ;)
PAAAANIKAAA :blink:

5. novembra, ja, naj bi se to zgodilo. :rolleyes:

LP

#10 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 706 objav
  • Kraj:Podklopca
  • Interesi:Računalništvo, fotografija...

Objavljeno 02 november 2011 - 18:18

Upam, da to ne bo res...

#11 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 02 november 2011 - 19:25

Jest pa upam da bo. ;)

LP

#12 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 453 objav

Objavljeno 02 november 2011 - 19:44

Jest pa upam da bo. ;)

LP

:rolleyes:
Dost mam Objavljena slika znaka.

#13 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav
  • Interesi:Photoshop, Bloganje... pa še kaj se najde ;)

Objavljeno 02 november 2011 - 19:49

Tko de ce ze mislte, da sem odvisnik. Samo :blink: :P se lahko. Itak pa je po eni strani FB, dober če ga znaš zmerno uporabljati. Nikogar nisem vprašal kaj si mislite o FB-ju... Tko,da me to tudi nezanima... @Mitja ti govoris za FB ziher si pa kaki G33K za tistimi igricami, ki samo to znaš. (Predvidevam sploh tvoje ime to pomeni in predsodki tudi :rolleyes:

;)

#14 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 02 november 2011 - 19:55

@cabalpomoc
Samo problem je, ker ga večna ne zna uporablat. :rolleyes: Drugače pa, ja, ne pravim, da je FB neuporaben, nasprotno, samo šlo je malo predaleč z vsem tem, namreč zarad FB-ja so se tut že umori zgodil, kraja identitete, ....

@Johnny S
Maš prov ja, tut men gre že mal na živce, pa na kerokol radijsko postajo prešaltam, povsod slišm:''....Poglejte na našo FB stran in lajkajte za naj glasbo....''. ;)

LP, Lillil

#15 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 03 november 2011 - 08:20

Meni vedno bolj postaja všeč Gewgl+ FB pa vedno bolj nadležen. Poleg vedno večjega števila virusov so potem tukaj še razne bedne finte FB, kot ta zadnja, kjer za boga ne morem dodati nekaj prijateljev ki jih dejansko poznam v živo ampak nimamo nobenih skupniih prijateljev na FB. Vedno si nekaj zmišljujejo...
Drugače je pa FB zelo dobro marketinško orodje. Zato je FB tudi toliko zanimiv. "obične smrtnike" so okužili z raznimi igrami in ne vem čem še vse zraven, ostalo, nalaganje slik, neko komentiranje ocenjevanje ne vem kaj še vse obstaja že dolgo in je vedno bilo popularno, samo se spomnite "glasujzame.com" in tako se je nabrala kar velika množica "smrtnikov" in seveda FB je sedaj zelo zanimiv za podjetja, saj se oglasi tam zelo hitro širijo in skoraj vsak jih tam opazi. Saj bi lahko dal oglas na več strani, recimo RN, Slo-Tech, 24ur, najdi.si ne vem kam še vse, ampak zakaj, če pa uporabniki(nebom rekel vsi ker me boste "fentali") iz vseh teh strani uporabljajo tudi FB in ta oglas vsi vidijo tam.

In žal, dokler bo tako, bo FB ostal še naprej zanimiv tako za smrtnike(seveda če ne bodo preveč tečnarili z novimi "funkcionalnostmi") kakor tudi za podjetja. Pa če vam gre na živce, nihče ne pravi da morate uporabljati ali sploh kdaj pogledati na FB. Jaz ga uporabljam, sicer sem redkost tam gor, ampak sem pa končno spet povezan z starimi sošolci iz srednje in iz osnovne šole.

#16 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 03 november 2011 - 08:58

Nova novica o tem: klik

LP

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov