Skoči na vsebino

IPB

Slika

Algoritmi Vaje

Odgovorov v temi: 6

#1 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Photoshop, Bloganje... pa še kaj se najde ;)

Objavljeno 09 november 2011 - 16:37

Živjo! ;). Zanima me samo, če kdo ve kje bi se dalo dobiti kakšne vaje z (računalniški) algoritmi, da je bolj razloženo :rolleyes:. Hvala

#2 mikimiška

mikimiška

Vajenec

• Members
  • 310 objav

Objavljeno 09 november 2011 - 21:03

Zdravo,
nejkaj vaj z rešitvami lahko dobiš tukaj: http://www2.arnes.si...e/Algoritmi.doc
(Vir kjer se nahajajo: http://www2.arnes.si/~zpavle/ )
Če jih pa potrebuješ več, pa ti jih lahko še priskrbim (profesr ima teh vaj na tone bitov ;) ).

#3 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav

Objavljeno 10 november 2011 - 20:47

Ja lepo te bi prosil ;). Če mi jih lahko priskrbiš. Čudno se mi zdi kako, da ni nič tutorialov na internetu. :rolleyes:. (Zelo zelo malo).
Drugače pa hvala ti :blink:. Jaz osebno dokaj težko razumem te algoritme ;(.
Lp .

#4 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav

Objavljeno 13 november 2011 - 16:04

Če še kdo ve za kakšne algoritme kr naj, da linK ;).

Lep pozdrav!. Hvala :rolleyes:

#5 kramp

kramp

Vajenec

• Members
  • 341 objav
  • Kraj:Črnomelj

Objavljeno 14 november 2011 - 22:24

Algoritmov imaš na tone, vprašanje je, kaj bi se sploh rad naučil delati? Diagrame poteka, psevdokodo ali bi jih že kar programiral?

Diagrame poteka se ponavadi uči samo pri kakšnih predmetih v SŠ, nato pa jih več ne rabiš v življenju (vsaj pisati ne).

#6 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav

Objavljeno 15 november 2011 - 14:21

Mi dobimo nekakšno navodilo. In potem moramo izpistati v algoritmu :rolleyes:. Zame je to strašna muka :blink:. Nevem zakaj je v SŠ pomebno, da znaš programirati, če boš izdelovalec spletnih strani npr... :P. No ja.. ;) Saj razumem, to še naekakšno spada h računalnišvu. Edino kar zagotovo ne spada je Kemija in Umetnost že tako in tako imaš veliko ur potem ti pa še za brezveze nabijejo ure z neko bedno kemijo in umetnostjo :).

Lep pozdrav

#7 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 706 objav
  • Kraj:Podklopca
  • Interesi:Računalništvo, fotografija...

Objavljeno 15 november 2011 - 15:57

Mi dobimo nekakšno navodilo. In potem moramo izpistati v algoritmu :rolleyes:. Zame je to strašna muka :blink:. Nevem zakaj je v SŠ pomebno, da znaš programirati, če boš izdelovalec spletnih strani npr... :P. No ja.. ;) Saj razumem, to še naekakšno spada h računalnišvu. Edino kar zagotovo ne spada je Kemija in Umetnost že tako in tako imaš veliko ur potem ti pa še za brezveze nabijejo ure z neko bedno kemijo in umetnostjo :).

Lep pozdrav

Je že prav da znate programirati. HTML, CSS, PHP in JavaScript, kar se uproablja za spletno programiranje, pa smo mi začeli v tretjem letniku. Prej pa smo samo malo omenili, delali smo pa v raptrorju (diagram poteka) in pa v Javi, že od drugega letnika. No, kakorkoli pisanje v algoritmu je res nekako brezveze, vendar dobra stran tega je, da se naučiš pravilno razmišljat. =) Ko bo resno programiranje bo boljše =)

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov