Se Splača Kupiti Akto ?
Ustvaril
FreakDizajn
, nov 19 2011 11:10
Odgovorov v temi: 11
Objavljeno 20 november 2011 - 23:18
Da. Mel sem vsak zvezek posebaj 1. in 2. letnik srednje šole, 3. in 4. pa akto. Še zdaj jo imam na faksu.
Iz moje strani sami plusi: enostavno urejanje, ne rabiš tovorit torbe, zapisuješ si kam ti paše, vse spraviš not, pa še ogormen plus - ugodnejša varianta.
Svojo sem našel doma
, če kupuješ pa kupi takšno, ki ima tisto za vstavljanje listov in se zapre z zadrgo.
Iz moje strani sami plusi: enostavno urejanje, ne rabiš tovorit torbe, zapisuješ si kam ti paše, vse spraviš not, pa še ogormen plus - ugodnejša varianta.
Svojo sem našel doma
Objavljeno 29 november 2011 - 17:54
Jest ti Akto zelo priporočam. V srednji šoli je sicer še nisem imel, ampak na do in podiplomcu sem jo pa vseskozi uporabljal in je super. Liste enostavno not in ven daješ, tako da imaš lahko s seboj na enem mestu samo tiste vsebine, ki jih potrebuješ v določenem dnevu. Imam pa tisto akto z bolj kakovosnimi platnicami, ker po mojem mnenju je bolje investirat kakšen evro več in imaš potem mir (beri nimaš strganih platnic).
Objavljeno 14 april 2012 - 22:02
Sem imel Akto in povem vam po resnici je to bedarija. Po eni strani je dobro, ko ti ni treba nositi toliko reči.
Prednosti:
.
Prednosti:
- Nosilnost
- Nikoli ne pozabiš zvezkov

- Težko pisanje
- Listi (pomankanje)
- Težko učenje iz akte.
- Dokaj hitro se uničijo
Objavljeno 15 april 2012 - 00:02
Počakaj da prideš na faks... Ko imaš na leto kar 10 do 12 predmetov...
Se boš hitro naveličal zvezkov
Zakaj je učenje iz akte kaj težje od učenja iz zvezkov?
Liste nabavljam jaz v kiku one blokce, po 20cenotv 50 listov, mi dovolj služi.
Hitro se uniči?
Imam sicer že 3. akto, pa to sam zato, ker mi jih vsake kvatre punca kupi, pa njej v veselje vzamem te novejše in pustim stare v kotu
Vse so do sedaj še povsem normalno delujoče, neobdrgnjene...
Se boš hitro naveličal zvezkov
Zakaj je učenje iz akte kaj težje od učenja iz zvezkov?
Liste nabavljam jaz v kiku one blokce, po 20cenotv 50 listov, mi dovolj služi.
Hitro se uniči?
Imam sicer že 3. akto, pa to sam zato, ker mi jih vsake kvatre punca kupi, pa njej v veselje vzamem te novejše in pustim stare v kotu
Vse so do sedaj še povsem normalno delujoče, neobdrgnjene...
Objavljeno 15 april 2012 - 10:46
Slabosti:
- Težko pisanje
- Listi (pomankanje)
- Težko učenje iz akte.
- Dokaj hitro se uničijo
Težje pisanje? Vzameš list iz akte in pišeš samo na list, meni se zdi pisanje kvečjemu lažje, ker imaš celoten list, pri zvezku pa se opogiba..
Liste si lepo vsak dan dodaš, kolikor misliš da jih boš potreboval (+ 5 -10 za rezervo) in ni nobenega pomanjkanja...
Učenje se meni zdi bolj enostavno, lahko si liste vzameš ven... če pa se učiš z akto tudi gre, itak ma trde platnice in se lepo lista...
Hmm, morda se uničijo če jo rineš v torbo... zato pa študentje stvari raje nosimo v rokah
pa še na faksu dobimo velikokrat prosojnice iz predavanj, katere lahko natisneš in vstaviš v akto, potem pa kaj samo dopisuješ, v zvezek pa bi pisal vse...
tko da tudi pri meni zmaga akta proti zvezkom...
Objavljeno 24 maj 2012 - 09:33
Jaz mam na akto tudi lepe spomine. Nisem imel kake posebne pa je brez težav zdržala 2 leti. Nikoli ne pozabiš 'zvezek', ko se pa nabere preveč snovi samo odstraniš nepotrebne liste. Če te moti pisanje pa lahko daš list ven, in ko končaš notri. Učit se je pa bilo teško neglede na to, ali imaš akto ali zvezek
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov