Skoči na vsebino

IPB

Slika

Se Splača Kupiti Akto ?

Odgovorov v temi: 11

#1 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Photoshop, Bloganje... pa še kaj se najde ;)

Objavljeno 19 november 2011 - 11:10

Živjo! Zanimam se za nakup akte. Sedaj me tudi zanima če se splača kupiti akto in katere so najboljše Akte ?.

#2 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav

Objavljeno 19 november 2011 - 20:03

Anyone :rolleyes: ? ;)

#3 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 453 objav

Objavljeno 20 november 2011 - 23:18

Da. Mel sem vsak zvezek posebaj 1. in 2. letnik srednje šole, 3. in 4. pa akto. Še zdaj jo imam na faksu.
Iz moje strani sami plusi: enostavno urejanje, ne rabiš tovorit torbe, zapisuješ si kam ti paše, vse spraviš not, pa še ogormen plus - ugodnejša varianta.
Svojo sem našel doma ;) , če kupuješ pa kupi takšno, ki ima tisto za vstavljanje listov in se zapre z zadrgo.

#4 mprox

mprox

Gospod s kravato

• Members
  • 1 065 objav

Objavljeno 22 november 2011 - 16:29

Jaz bi rekel tako, da če si že na faksu, definitivno kupi akto, če pa si v srednji šoli pa bo verjetno akta premalo, saj se zna snovi kar nabrat...

#5 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 453 objav

Objavljeno 23 november 2011 - 12:22

Ne rabiš vse snovi s seboj jemat. Pač kaj si napišeš v šoli, doma posortiraš. Moreš bit pa dovolj skrben, drugače se res nabere vsega.

#6 Aljoša

Aljoša

Poročevalec

• Members
  • 607 objav

Objavljeno 29 november 2011 - 17:54

Jest ti Akto zelo priporočam. V srednji šoli je sicer še nisem imel, ampak na do in podiplomcu sem jo pa vseskozi uporabljal in je super. Liste enostavno not in ven daješ, tako da imaš lahko s seboj na enem mestu samo tiste vsebine, ki jih potrebuješ v določenem dnevu. Imam pa tisto akto z bolj kakovosnimi platnicami, ker po mojem mnenju je bolje investirat kakšen evro več in imaš potem mir (beri nimaš strganih platnic).

#7 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav

Objavljeno 14 april 2012 - 22:02

Sem imel Akto in povem vam po resnici je to bedarija. Po eni strani je dobro, ko ti ni treba nositi toliko reči.

Prednosti:
  • Nosilnost
  • Nikoli ne pozabiš zvezkov :P
Slabosti:
  • Težko pisanje
  • Listi (pomankanje)
  • Težko učenje iz akte.
  • Dokaj hitro se uničijo
Več slabosti, kot prednosti. Sem raje zamenjal na Good Old Style, zvezke ;).

#8 DaMachk

DaMachk

Gospod s kravato

• Members
  • 1 385 objav

Objavljeno 15 april 2012 - 00:02

Počakaj da prideš na faks... Ko imaš na leto kar 10 do 12 predmetov...
Se boš hitro naveličal zvezkov ;)

Zakaj je učenje iz akte kaj težje od učenja iz zvezkov?
Liste nabavljam jaz v kiku one blokce, po 20cenotv 50 listov, mi dovolj služi.
Hitro se uniči?
Imam sicer že 3. akto, pa to sam zato, ker mi jih vsake kvatre punca kupi, pa njej v veselje vzamem te novejše in pustim stare v kotu :D
Vse so do sedaj še povsem normalno delujoče, neobdrgnjene...

#9 Nejc

Nejc

Iznajdljivec

• Moderators
  • 876 objav
  • Kraj:Krško

Objavljeno 15 april 2012 - 10:46

Slabosti:

• Težko pisanje
  • Listi (pomankanje)
  • Težko učenje iz akte.
  • Dokaj hitro se uničijo

Težje pisanje? Vzameš list iz akte in pišeš samo na list, meni se zdi pisanje kvečjemu lažje, ker imaš celoten list, pri zvezku pa se opogiba..
Liste si lepo vsak dan dodaš, kolikor misliš da jih boš potreboval (+ 5 -10 za rezervo) in ni nobenega pomanjkanja...
Učenje se meni zdi bolj enostavno, lahko si liste vzameš ven... če pa se učiš z akto tudi gre, itak ma trde platnice in se lepo lista...
Hmm, morda se uničijo če jo rineš v torbo... zato pa študentje stvari raje nosimo v rokah :) Sicer pa če vzameš tisto dražjo, ki je oblečena in ne samo karton ti bo zdržala sigurno vsaj 3 leta...

pa še na faksu dobimo velikokrat prosojnice iz predavanj, katere lahko natisneš in vstaviš v akto, potem pa kaj samo dopisuješ, v zvezek pa bi pisal vse...

tko da tudi pri meni zmaga akta proti zvezkom... :)

#10 MIHAc27

MIHAc27

Pomagač

• Members
  • 476 objav
  • Kraj:Ne rabiš vedet

Objavljeno 24 maj 2012 - 09:33

Jaz mam na akto tudi lepe spomine. Nisem imel kake posebne pa je brez težav zdržala 2 leti. Nikoli ne pozabiš 'zvezek', ko se pa nabere preveč snovi samo odstraniš nepotrebne liste. Če te moti pisanje pa lahko daš list ven, in ko končaš notri. Učit se je pa bilo teško neglede na to, ali imaš akto ali zvezek :P

#11 Aljoša

Aljoša

Poročevalec

• Members
  • 607 objav

Objavljeno 26 maj 2012 - 22:03

haha, se strinjam z zadnjim stavkom od mihaca :). Ma akta je super. Ne vem kako sem lahko v osnovni in srednji šoli nosil s steboj vsak dan po 5 in več zvezkov.

#12 blazkom

blazkom

Poročevalec

• Members
  • 656 objav

Objavljeno 26 maj 2012 - 22:14

Priporočam akte altea

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov