Skoči na vsebino

IPB

Problem Z Čarovnikom Za Posodobitev Strojne Opreme

Odgovorov v temi: 3

#1 Boris

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 29 december 2011 - 14:43

Pozdravljeni.
Ko sem dva dni nazaj z programom "Driver Genius Professional Edition" obnovil driverje na mojem PC-ju sem opazil da se mi je za tem ob vsakem zagonu PC-ja začela pojavljati dva okna Čarovnika. Ker driverji niso najdeni, jih enostavno moram zapreti. Poskušal sem najti naprave za katere so iskani driverji: Nadzorna plošča>Sistemske lastnosti>Strojna oprema>Upravitelj naprav in ugotovil da sta prikazane dve neznani napravi. Ko sem odpru zavihek Lastnosti sem opazil da je to "Neznana naprava in da se nahaja v WinFast TV2000 XP Expert (FM1216MK3)" in da "Ta naprava ni pravilno konfigurirana. (Koda 1)". Obe napravi so popolnoma enake. V računalniku ni bilo softversko nič spreminjano in računalnik dela brezhibno. Prosim če mi kdo lahko pomaga z nasvetom, če nič drugega, kako onemogočiti pojavo okna Čarovnika pri zagonu PC-ja.
Hvala na pomoči.
Boro

#2 ngc2392

Mojster

• Members
  • 1 864 objav
  • Kraj:Kranj

Objavljeno 29 december 2011 - 18:43

Še en dokaz, da se računalnika NE dotikaj, če dela brezhibno :D Zbriši dol ta program in uživaj naprej. Ker če tv tuner ne bi delal, ne bi ti mogel gledati oz. snemati tv programa.

#3 Boris

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 29 december 2011 - 22:37

Poglej objavongc2392, na 29 Dec 2011, 19:43, pravi:

Še en dokaz, da se računalnika NE dotikaj, če dela brezhibno :D Zbriši dol ta program in uživaj naprej. Ker če tv tuner ne bi delal, ne bi ti mogel gledati oz. snemati tv programa.

Želel bi se zahvaliti na hitrem odgovoru. Kot si svetoval, sem zbrisal ta program, šel pogledat na TV kartico če tuner dela, ni delal. Zato sem moral TV kartico ponovno nasneti, nasneti original drivere- sedaj dela kot nov. Tudi v upravljalcu sistema ni več rumenega vprašaja.
Lepe praznike želim!
Boris

#4 ngc2392

Mojster

• Members
  • 1 864 objav
  • Kraj:Kranj

Objavljeno 29 december 2011 - 22:45

Zanimivo je le to, da nisi prej opazil problema z tunerjem??? Ali pa sploh nisi uporabljal. Ali pa ti je ta čudežni program "zbrisal" stare gonilnike? No ja, skratka, glavno da dela.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov