Gta Iv Problem
Objavljeno 12 januar 2012 - 16:34
to je nekaj narobi z igor ker use najnovejše igre kot so need for speed run, battlefield 3, call of duty mw3 delajo brez težav na najvišji resoluciji in grafičnih učinkov brez štekanja tako da bi mogla gta delat brez problemaJA JE USE NAJNOVEJŠ KER SEM GA IMEL TUD INA SERVISU DA MI JE NADGRADIL BIOS. GONILNIK SEM PA ITAK NALOŽI TAKRAT KO SEM KUPIL GRAFIČNO KARTICOČe ti šteka ne glede na nastavitve imaš gonilnik za grafično nameščen?
Objavljeno 12 januar 2012 - 19:04
http://support.rocks...-0-5-2-japanese
Ne vem če je zadnji. To sam preišči.
Objavljeno 12 januar 2012 - 20:21
JA JE USE NAJNOVEJŠ KER SEM GA IMEL TUD INA SERVISU DA MI JE NADGRADIL BIOS. GONILNIK SEM PA ITAK NALOŽI TAKRAT KO SEM KUPIL GRAFIČNO KARTICOČe ti šteka ne glede na nastavitve imaš gonilnik za grafično nameščen?
1.2. Pišite čimbolj slovnično pravilno. Uporabljajte ločila, velike začetnice in ostala pravila.
1.3. Ne pišite odgovora s pretežno velikimi črkami.
Opomba: Pisanje odgovora s veliki črkami, namreč na forumu pomeni, kričanje.
Kateri pa je ker sem že neki vleku dol iz blinka in partisa?Če imaš original, potem si pa prenesi najnovejši "patch".
_______________________4.2. Prepovedano je objavljanje povezav do nelegalne programske opreme.
Prepovedano je objavljanje in pogovarjanje o nelegalni programski, multimedijski in avtorsko zaščiteni vsebini.
Objavljeno 13 januar 2012 - 16:08
Naložiu sm patch tako kot je dejal Johnny S igra teče malo bolj ni pa še čist tekoče kot bi mobl bitJA JE USE NAJNOVEJŠ KER SEM GA IMEL TUD INA SERVISU DA MI JE NADGRADIL BIOS. GONILNIK SEM PA ITAK NALOŽI TAKRAT KO SEM KUPIL GRAFIČNO KARTICOČe ti šteka ne glede na nastavitve imaš gonilnik za grafično nameščen?
1.2. Pišite čimbolj slovnično pravilno. Uporabljajte ločila, velike začetnice in ostala pravila.
1.3. Ne pišite odgovora s pretežno velikimi črkami.
Opomba: Pisanje odgovora s veliki črkami, namreč na forumu pomeni, kričanje.Kateri pa je ker sem že neki vleku dol iz blinka in partisa?Če imaš original, potem si pa prenesi najnovejši "patch".
_______________________4.2. Prepovedano je objavljanje povezav do nelegalne programske opreme.
Prepovedano je objavljanje in pogovarjanje o nelegalni programski, multimedijski in avtorsko zaščiteni vsebini.
Objavljeno 14 januar 2012 - 01:43
IV je znan pokatastrofalni optimizaciji, zaradi česar se špila drži titula najslabši gta ever. Petka izide konec maja, pa upajmo na nartabulši
Objavljeno 12 september 2012 - 14:29
kaj tu ku sm zdej js odklenu mode kam jih pa inštaliram kr tisti link je uredi sam mode nmw ki jih inštaliram kr tale http://www.gtagaming.../weaponinfo.jpg program odpre sam sliko d bi ga dol dal ga pa ne najdem
ki bi ga dol dal
Objavljeno 13 september 2012 - 19:24
Lep pozdrav
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov