Skoči na vsebino

IPB

Slika

Zamrznitev Računalnik

• Please log in to reply
Odgovorov v temi: 6

#1 Jože

Jože

nOObie

• Members
  • 20 objav

Objavljeno 12 januar 2012 - 16:13

Dober dan,

problem je v tem, da če sem na internetu, vlečem datoteke dol normalno ali iz torrenta, mi zamrzne računalnik po cca. pol ure (redkokdaj dela dalj časa). In to samo takrat, ko je internet dejaven, če ne vlečem nobenih filmov in ostalih stvari računalnik ne zamrzne, pa če imam 3 dni prižganega. Sprva sem mislil, da je disk pokvarjen, sedaj sem dobil novega pa je še vedno isto, sedaj sumim RAM? :D

LP & srečno v novem letu, Jože

#2 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 13 januar 2012 - 19:03

....vlečem datoteke dol normalno ali iz torrenta, mi zamrzne računalnik po cca. pol ure (redkokdaj dela dalj časa). In to samo takrat, ko je internet dejaven, če ne vlečem nobenih filmov....

4.2. Prepovedano je objavljanje povezav do nelegalne programske opreme.
Prepovedano je objavljanje in pogovarjanje o nelegalni programski, multimedijski in avtorsko zaščiteni vsebini.

Preberi pravila. :D

#3 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 548 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:MB

Objavljeno 14 januar 2012 - 14:36

....vlečem datoteke dol normalno ali iz torrenta, mi zamrzne računalnik po cca. pol ure (redkokdaj dela dalj časa). In to samo takrat, ko je internet dejaven, če ne vlečem nobenih filmov....

Prepovedano je objavljanje in pogovarjanje o nelegalni programski, multimedijski in avtorsko zaščiteni vsebini.

Preberi pravila. :mrgreen:

Kaj ce downloada openoffice? :D

#4 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 14 januar 2012 - 18:52

Preberi pravila. :beer2:

Kaj ce downloada openoffice? :mrgreen:

....če ne vlečem nobenih filmov....

:D Je tle lepo povedal.

#5 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 548 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:MB

Objavljeno 14 januar 2012 - 20:14

In ti ves, ce je placliv, ce ga je placal oz kako ga je dobil? Ocitno se vedno ne razumes. :D
Se bolj zalostno pa je, da si dal screenshot svojega desktopa na katerem je ikonica utorrenta, torej ti uporabljas utorrent in po tvoji logiki si sam avtomatsko 'pirat'.
Saj lepo, da si pozren na to, samo, ce ne mores s "prstom pokazati" "to je pa ilegalno" se smatra kot,da ni. V kolikor bi dodal, da to vlece s partisa bi bilo proti pravilom.

In ze spet nabijama OT.

#6 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 14 januar 2012 - 20:43

fitipaldi: Mah.. :D
Jože: Verjetno gre za RAM. Stestiraj ga pa bomo videli, kaj bo pokazalo.
Povej nam še, katere komponente sestavljajo tvojo mašinco.

(@fitipaldi: evo da ne bo vse OT :mrgreen: )

#7 Jože

Jože

nOObie

• Members
  • 20 objav

Objavljeno 15 januar 2012 - 12:43

Ja, sedaj testiram RAM.

Mam pa še vprašanja, pa da ne odpiram nove teme bi vprašal kar tukaj.

1. Zamenjal sem grafično kartico in ko zaženem računalnik mi napiše en warning, da naj loadam default nastavitve in to pač storim toda še vedno mi isto napiše. Sicer pritisnem le F1 za continue. Kako to popravim?

2. Drugo je pa za moj procesor. Če kliknem na Moj računalnik -> Properties, piše AMD Processor Unknown. Kako popravim, da mi bo zaznalo kateri procesor imam?

Lp, in javim, ko bom stestiral RAM.

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov