živijo 1mesec nazaj sem kupil zgoraj navedeno led 3d tv samsung 400hz osveževanja, včiraj pa siol boxS. Po vseh nastavitvav boxa in tv na koncu slika je ostala nespremenjena oz se že zmeraj rahlo pači, kljub temu da sem od tv odaljen 3 metre se napake alike opazijo.Perd vsemi nastavitvami katereih sem se lotil je kabel hdmi od boxa bil nastavljen na full hd 50hz, po spremembi na full hd 60hz so se samo izboljšali podnapisi katersi so zdej bistri ko souza niso izpačeni slika pa je ostala ista rahlo izpačena.
Njabolj banalno pa je da sosed ima slabšo delevizijo od moje katera ni led in je priklobljena na navadno anteno preko scart kabla in njegovi digitalni programi se vidijo super se pravi brez napake slika je čista, bistra.
Zanima me če je imel kdo podobne težave i kako jih odpravit da se slika vidi čisto bistra.
Hvala že vnaprej za odgovore,poz bojan
Samsung Ue40d6530+siolbox-s
Ustvaril
Bojan Radin
, jan 25 2012 12:43
1 odgovor na temo
Objavljeno 25 januar 2012 - 12:43
Objavljeno 25 januar 2012 - 12:51
Za začetek se bolj potrudi pri pisanju!
Ker tole je bila pa res muka prebrat in doumet kaj si želel povedati.
Kot prvo spremljaš IPTV na kateri je signal do določene mere kompresiran in stisnjen in slika je težko primerljiva z kabelskim signalom, razen če bi imel optični priključek (kar predvidevam da nimaš).
Kot drugo, če se ti te packe pojavijo kot kakšne zelene črte in občasno kockice na TV, potem pokliči na SiOL in bodo preverili stanje na sami liniji in različico opreme na komunikatorju.
Vendar to kar ti vidiš menim, da gre za sam signal kot tak in to boš težko spremenil.
Razen če imaš hitrost za spremljanje večih kanalov hkrati in naročiš HD mini paket ali si ogledaš kak HD kanal, tam predvidevam, da bo slika boljša?
Ker tole je bila pa res muka prebrat in doumet kaj si želel povedati.
Kot prvo spremljaš IPTV na kateri je signal do določene mere kompresiran in stisnjen in slika je težko primerljiva z kabelskim signalom, razen če bi imel optični priključek (kar predvidevam da nimaš).
Kot drugo, če se ti te packe pojavijo kot kakšne zelene črte in občasno kockice na TV, potem pokliči na SiOL in bodo preverili stanje na sami liniji in različico opreme na komunikatorju.
Vendar to kar ti vidiš menim, da gre za sam signal kot tak in to boš težko spremenil.
Razen če imaš hitrost za spremljanje večih kanalov hkrati in naročiš HD mini paket ali si ogledaš kak HD kanal, tam predvidevam, da bo slika boljša?
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov