Skoči na vsebino

IPB

Slika

Swtor

Odgovorov v temi: 3

#1 Mmeister

Mmeister

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 25 januar 2012 - 19:23

Pozdravljeni

Sem že dolgo registrirani član, vendar nov na forumu. Imam sledečo težavo in bi prosil za pomoč. Za odgove in mnenja se že vnaprej zahvaljujem.

Nekaj časa že nisem v stiku s tem kako moderne igre funkcionirajo glede plačila.

Nabavil sem SWTOR za 50€, sedaj pa me pri registraciji igre čaka še mesečni obrok 12,99€ za igranje videoiger... aammm, a to je obvezno plačat? Seveda je možnost tudi time game za 29dni...

V čem je štos?
Je to pri vseh modernih igrah? Od kdaj in kako... a ne pomeni več, da ko kupiš špil, lohka potem tud v miru igraš?

Prosim za nasvet, oziroma razlago ali je to potrebno plačati ali ne, da lahko igram vsaj singleplayer.

Lep Pozdrav

#2 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2 189 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 26 januar 2012 - 11:36

Kot kaže se ne zavedaš točno kaj si kupil.

SWTOR nima singelplayerja to je MMORPG.

Na začetku kupiš igro za okoli 50€. Pri tem je ponavadi že vklučeno tudi 30dni brezplačnega igranja. Piše če je...

Po 30dneh pa moraš kupiti nov key za naslednih 30/60 dni. Kakor vem pride za 60 dni 30€ oz 15€ na mesec.

#3 Mmeister

Mmeister

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 26 januar 2012 - 13:22

Kot kaže se ne zavedaš točno kaj si kupil.

SWTOR nima singelplayerja to je MMORPG.

Na začetku kupiš igro za okoli 50€. Pri tem je ponavadi že vklučeno tudi 30dni brezplačnega igranja. Piše če je...

Po 30dneh pa moraš kupiti nov key za naslednih 30/60 dni. Kakor vem pride za 60 dni 30€ oz 15€ na mesec.

Ja točno, nisem se zavedal ;)

No sej ni panike, če bo špil dober, bo tud ta žanr z !!naročnino!! v redu.

Lep pozdrav in Hvala za odgovor

#4 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2 189 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 26 januar 2012 - 13:46

Trenutno je najnovejši MMORPG.

In zgodba je huda. =)

Dodaj odgovor