Streljačina Za Bolj Staro škatlo
Ustvaril
suligoj
, feb 20 2012 17:23
Odgovorov v temi: 11
Objavljeno 20 februar 2012 - 17:23
Prosim za kakšen predlog za dobro starejšo single streljačino. Imam bolj staro škatlo zato naj bo igra primerna za: 3000+ 1,8ghz, 512mb ram, ati radeon 9550.
Solder of reforten, call of duty, hitman, te sem že igral, bi pa rad da ni kakšnih čudnih bitij in vesolcev v igri, da je dokaj realna.
Hvala
Solder of reforten, call of duty, hitman, te sem že igral, bi pa rad da ni kakšnih čudnih bitij in vesolcev v igri, da je dokaj realna.
Hvala
Objavljeno 20 februar 2012 - 18:42
Return to Castle Wolfenstein, Hidden & dangerus 2, F.E.A.R.(1,2 +dodatki), The Thing(narjeno po grozlivki), Half-life 1 (+dodatki Opposing Force/Blue Shift/Decay) nekaj predlogov, žal pa od naštetih samo H&D2 nima nekih čudnih bitji ali vesolcev. 
Mogoče še, Far Cry, Mafia, Medal Of Honor, S.W.A.T
Mogoče še, Far Cry, Mafia, Medal Of Honor, S.W.A.T
Objavljeno 21 februar 2012 - 18:59
Ja, v HL so neka čudna bitja, samo vseeno je to ena izmed najboljših streljačin. Ker pametno igrico najti brez kakšnih "mongoloidnih stvari" je težko =)
Mogoče bi pa jaz tukaj predlagal še S.W.A.T., jaz se mi zdi, da sem igral tretji del, a od tega je že doooolgo, to so bili še časi, ko smo imeli 64Mb rama in 10Gb prostora na trdemu disku in pa en švoh procesor. Ampak je bila pa igrica realna, so te 3x ustrelili in si že bil mrtev, če so te v glavo, si umrl pa takoj.
Mogoče bi pa jaz tukaj predlagal še S.W.A.T., jaz se mi zdi, da sem igral tretji del, a od tega je že doooolgo, to so bili še časi, ko smo imeli 64Mb rama in 10Gb prostora na trdemu disku in pa en švoh procesor. Ampak je bila pa igrica realna, so te 3x ustrelili in si že bil mrtev, če so te v glavo, si umrl pa takoj.
Objavljeno 22 februar 2012 - 15:37
Ok, kam sta brez pojasnila izginila iz te teme 2 posta... moj in še eden!
Še ni jasno, namreč moderatorji jih nismo brisali/premikali.Izginilo je več postov. Mi lahko pove kdo zakaj?
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov