Skoči na vsebino

IPB

Slika

Htc Evo 3d

Odgovorov v temi: 6

#1 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 453 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 22 februar 2012 - 12:45

Skratka, gledam malo telefone pri Mobitelu in opazim, da je HTC EVO 3D v splošni akciji samo 209€ in glede na specifikacije (1,2 dual core procesor in 3D ...) se mi zdi precej poceni, ampak zakaj? Je na telefonu kaj slabega in samo jaz ne vidim? ;)

#2 Johnny S

Johnny S

Pomagač

• Members
  • 444 objav
  • Kraj:EU

Objavljeno 22 februar 2012 - 19:38

9 mesecev v prodaji, slaba baterija, LCD zaslon, resolucija tudi ni nek tehnološki biser ;)
Na koncu ga plačaš nekaj čez 300€. Čisto korektna cena.

#3 ultraplus

ultraplus

Raziskovalec

• Members
  • 48 objav
  • Kraj:Kočevje

Objavljeno 24 februar 2012 - 09:36

Sam ga imam približno 2 mesca. Baterija za moje pojme ni tako slaba, meni zdrži 2 dni (brez gps, kar veliko brezžične, klici, smsi, osveževanje vremenena, facebooka, twiterja, maila usake 2 ure...)

#4 DaMachk

DaMachk

Gospod s kravato

• Members
  • 1 360 objav

Objavljeno 27 februar 2012 - 08:15

Kakšnih 9 mesecev v prodaji???

EVO 3D je dokončno izšel nekje oktobra, na naše police pa je prišel šele pred tremi meseci.

#5 Johnny S

Johnny S

Pomagač

• Members
  • 444 objav
  • Kraj:EU

Objavljeno 27 februar 2012 - 09:49

HTC EVO 3D
Available. Released 2011, July

vir: http://www.gsmarena....evo_3d-3901.php

@ultraplus: ne slaba, ima manjšo kapaciteto.

#6 Aljoša

Aljoša

Poročevalec

• Members
  • 587 objav

Objavljeno 29 februar 2012 - 19:16

Jaz vseeno precej bolj priporočam Sensation XE. Boljši procesor, boljši fotoaparat.. Še boljša opcija pa je počakati na serijo One, ki je bila predstavljena na MWC-ju.

#7 MihaP

MihaP

Raziskovalec

• Members
  • 76 objav

Objavljeno 16 april 2012 - 21:37

Sam ga imam približno 2 mesca. Baterija za moje pojme ni tako slaba, meni zdrži 2 dni (brez gps, kar veliko brezžične, klici, smsi, osveževanje vremenena, facebooka, twiterja, maila usake 2 ure...)

Pozdrav!
Tudi jaz se zanimam za ta aparat.
prosil bi te za kakšno izkušnjo z njim, komentar uporabnika. Glede strojne opreme verjetno ni pripomb? kako je glede kakovosti ohišja? Danes sem ga imel v rokah in deluje zelo plastično. Imel sem občutek, da se bo zelo hitro kje kaj razprlo, če ga malo močneje stisnem. Je v praksi to problem? Kaj škriplje in poka? Je kje kaj odstopilo?
Naj omenim, da me 3D funkcija sploh ne zanima, aparat pa je daleč najboljša opcija ta trenutek zaradi cene.
prosim, skritiziraj ga, da se bom lažje odločil :)

Tudi ostale bi prosil, da povejo kakšno mnenje o tem aparatu :)

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov