AMD Athlon 64 3800+ 2,4 GHz
3 GB ram, grafična Nvidia GeForce 7600 (256MB), W7 32bit
Do sedaj sem bil ZELO navdušen nad strategijo Anno 1701. Predvsem me je pritegnila vizualnost, prijazen uporabniški vmesnik, preglednost, možnost popolnega sestavljanja mesta, itd.
Prosil bi, če kdo svetuje še kakšno podobno igro za PC, ki omogoča takšno sestavljanje mesta, urejanje gospodarstva, tehtanje in prilagajanje davkov, izdatkov, sestavljanja vojsk, zavezništev,...
Danes sem si naložil Medieval 2: Total War, ampak me je že po prvih 15ih minutah minilo, ker se enostavno ne morem vživeti v pogled takšnega igralnega prostora, kjer ni naravnega pogleda, oblikovanja itd., ampak je bistvo le v bitkah, katere so tudi edine realistično prikazane. Vse ostalo je pa samo čudno (spominja me na Travian)
Kaj pa Age of Empires 3? Imperium Romanum? Grand Ages: Rome? (slednja se mi zdi kul)
Ob stajajo v tem tem rangu zmogljivosti računalnika kakšne tako vizualno všečne igre?Narejene v obdobju od 2006 - 2009, ki prikazujejo obdobje do max 1800, še raje stari vek.
***Po pregledu ponudbe sem se odločil naložiti Grand Ages: Rome, seveda pa so predlogi še kako dobrodošli. Obstaja kaj boljšega? Je ta vredna igranja? Čeprav ne vem, katero verzijo naj izberem, osnovno ali
Grand Ages: Rome - The Reign of Augustus?
Hvala, LP