Andorid 4.0 (Ice Cream Sandwich) Za Samsung Galaxy S2
Ustvaril
Piratek Batek
, mar 20 2012 15:47
Android 4.0 Samsung galaxy S2
Odgovorov v temi: 32
Objavljeno 23 marec 2012 - 00:41
Je kdo že nadgradil Galaxy S2 na ICS 4.0.3? Jaz sem ga že in se mi zdi zelo vredu nadgradnja. Še malo bolj tekoč vmesnik, boljše upravljanje s certifikati, nimam pa občutka da bi kaj bolj kurilo baterijo kot se nekateri pritožujejo. Kakšne so vaše izkušnje?
Objavljeno 23 marec 2012 - 10:21
Je kdo že nadgradil Galaxy S2 na ICS 4.0.3? Jaz sem ga že in se mi zdi zelo vredu nadgradnja. Še malo bolj tekoč vmesnik, boljše upravljanje s certifikati, nimam pa občutka da bi kaj bolj kurilo baterijo kot se nekateri pritožujejo. Kakšne so vaše izkušnje?
Med Cyanogen 7.10 in Cyanogen 9.
Na 7ki mi je S2 zdržal tam do pet dni z redno uproabo.
Na 9ki mi drži komaj dan pa pol z tak-tak uporabo.
Objavljeno 23 marec 2012 - 10:51
Jaz imam gor trenutno official 4.0.3 rom za S2 (I9100XXLPQ_I9100OXALPQ_XEO). Baterija mi ob manjši aktivnosti in bolj kot ne telefoniranju zdrži cca. 3 dni. Lahko jo pa sprazniš tud v enem dnevu če se zraven spraviš. 
Sem pa premaknil tole temo v mobilno tehnologijo.
Sem pa premaknil tole temo v mobilno tehnologijo.
Objavljeno 23 marec 2012 - 15:13
@bizi10, kateri certifikati? A certifikat NLB Klik-a gre namestiti?
Glede certifikatov je cela umetnost to gor spravit
Za enterprise certifikate sem to rešil tako da sem certifikat naložil na neko spletno stran v obliki PHP datoteke,
<?php
header("Content-Type: application/x-x509-ca-cert");
?>
-----BEGIN CERTIFICATE-----
dJKFsfLFFsDsdfFDFDFFDDFSFDDFDFDFDFSDF pač nek certifikat
-----END CERTIFICATE-----
Za osebne certifikate pa je fora v tem da jih naložiš na neko spletno stran ne kot PFX ampak kot P12 (lahko PFX tudi kar preimenuješ končnico v P12). In ko na to stran prisurfaš s telefonom in klikneš link do P12 certifikata ti ga uvozi.
V glavnem sem uspel spravit telefon na WiFi omrežje kjer je veriga zaupanja sestavljena iz treh certifikatov (EAP MSCHAPv2) in deluje brez problemov na 4.0.3, medtem ko je imela 2.3.6 verzija težave z dostopom do certifikate storage-a po resetu telefona.
Če bo želja lahko spišem en vodič na temo certifikatov v Android sistemu.
Objavljeno 17 april 2012 - 15:11
Malce si bom sposodil temo. Ali kje piše oziroma je kje objavljeno katera različica je uradna za določen model telefona?
Ker mi androida ne uspe posodobiti naprimer preko te Samsung app, piše pa da je nova različica na voljo.
Samo sedaj nevem ali obstaja še kakšna druga pot za posodobitev (razen uradni servis) in pa da bi vedel, da firmware res ustreza in deluje dobro na aparatu.
Ker vem da nekateri posodabljajo na različice, katere niso namenjene za določen tip telefona...
Ker mi androida ne uspe posodobiti naprimer preko te Samsung app, piše pa da je nova različica na voljo.
Samo sedaj nevem ali obstaja še kakšna druga pot za posodobitev (razen uradni servis) in pa da bi vedel, da firmware res ustreza in deluje dobro na aparatu.
Ker vem da nekateri posodabljajo na različice, katere niso namenjene za določen tip telefona...
Objavljeno 19 april 2012 - 09:09
Trenutno ima telefon naložen 2.1 update1 različico in nikakor ne morem s Kies-om posodobit na novo različico...
Pri Kiesu je pa tako, da telefon napiše downloading update ali nekako tako in tisti striček se pokaže kot delo, ampak to je tudi to. Lahko ga pustiš tudi eno uro pa se nebo zadeva premaknila...
Nazadnje pomaga baterija ven in ponovni vklop, da se aparat prižge...
Pri Kiesu je pa tako, da telefon napiše downloading update ali nekako tako in tisti striček se pokaže kot delo, ampak to je tudi to. Lahko ga pustiš tudi eno uro pa se nebo zadeva premaknila...
Nazadnje pomaga baterija ven in ponovni vklop, da se aparat prižge...
Objavljeno 19 april 2012 - 14:05
Se pravi Kies ti javi posodobitev in jo tudi želi naložiti, ampak sam postopek nadgradnje pa potem ne pride do konca?
Vem da sem imel težave s Kiesom tudi jaz pri Samsung Galaxy Spica... ampak sedaj bi pa to že lahko Samsung malo popravil... Lahko poskusiš nadgraditi s ODIN, s tem bi morala nadgradnja potekati gladko - navodila.
Lahko pa prej pišeš mail na RAM 2 in ti bodo verjetno znali pomagati... Ali pa telefon odneseš k njim, to bi ti moral na hitro zrihtat (in seveda brezplačno).
Vem da sem imel težave s Kiesom tudi jaz pri Samsung Galaxy Spica... ampak sedaj bi pa to že lahko Samsung malo popravil... Lahko poskusiš nadgraditi s ODIN, s tem bi morala nadgradnja potekati gladko - navodila.
Lahko pa prej pišeš mail na RAM 2 in ti bodo verjetno znali pomagati... Ali pa telefon odneseš k njim, to bi ti moral na hitro zrihtat (in seveda brezplačno).
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov