Andorid 4.0 (Ice Cream Sandwich) Za Samsung Galaxy S2
Ustvaril
Piratek Batek
, mar 20 2012 15:47
Android 4.0 Samsung galaxy S2
Odgovorov v temi: 32
Objavljeno 22 april 2012 - 07:44
Jaz sem v tem času naložil tudi uradno nadgradnjo na Samsung Nexus S, telefon se je brez problema nadgradil na 4.0.4 različico, ohranil vse nastavitve, kontakte, vsebino itd. edino WLAN se mi zdi da je po nadgradnji malo bolj muhast in mu včasih ni do dela.
Objavljeno 24 april 2012 - 14:54
Ja, tudi jaz si želim posodobiti telefon na android 4.0 (Samsung Galaxy S2). Samo imam eno težavo: ko si telefon povežem na PC in zaženem Kies mi javlja, da je na voljo posodobitev in da moram najprej posodobit Kies na PC-ju, potem pa lahko posodobim telefon. Tale update mi je na PC-ju naredil že najmanj 10x samo mi še vedni javlja, da ni posodobljen.....
Objavljeno 26 april 2012 - 18:01
Preko Kies ti tako ne bo ratalo posodobiti na 4.x.x, ali preko odina ali pa root in vse narediš kar na telefonu.Ja, tudi jaz si želim posodobiti telefon na android 4.0 (Samsung Galaxy S2). Samo imam eno težavo: ko si telefon povežem na PC in zaženem Kies mi javlja, da je na voljo posodobitev in da moram najprej posodobit Kies na PC-ju, potem pa lahko posodobim telefon. Tale update mi je na PC-ju naredil že najmanj 10x samo mi še vedni javlja, da ni posodobljen.....
Je pa ICS 4.0.4 + CyanogenMod 9 po mojih izkušnjah tudi dober .ROM na SGS. Slabo je edino, da je za malenkost požrešnejši, kar se baterije tiče.
Objavljeno 06 junij 2012 - 21:24
Nobena nadgradnja ne uniči garancije.
Razen če nameščaš kak mod kot je recimo CyanogenMod, kateri potrebuje ClockworkMod, kateri spremeni boot telefona. To je potem druga pesem.
Če pa samo flashaš nov rom pa ne izgubiš nobene garancije.
@Pentium: Jaz sem v BB kupil neko Jabra, dela kot mora. Oz. je delala, zdaj pa mi je nobena BT naprava več ne najde.
Razen če nameščaš kak mod kot je recimo CyanogenMod, kateri potrebuje ClockworkMod, kateri spremeni boot telefona. To je potem druga pesem.
Če pa samo flashaš nov rom pa ne izgubiš nobene garancije.
@Pentium: Jaz sem v BB kupil neko Jabra, dela kot mora. Oz. je delala, zdaj pa mi je nobena BT naprava več ne najde.
Objavljeno 07 junij 2012 - 09:26
Ne vem. V bistvu je bilo tako.
Delala je prefektno. Potem sem slušalko napolnil, pač, prazna baterija, normalno polnjenje. Med tem sem preklopil iz CM7 na CM9 ter z Titanium backup, naredil kopijo bluetooth pairingov.
Ko sem postavil gor CM9 in Bluetooth pairinge nazaj iz Titanium backup ter probal povezati z slušalko mi je nonstop javljal napačen PIN. Ker sem bil v sili, sem pač slušalko odložil in šel naprej.
Drugi dan ko je bil čas pa sem probal spet to slušalko spraviti k življenju, pa mi je ne najde več ne telefon kakor tudi ne čurinalnik.
Delala je prefektno. Potem sem slušalko napolnil, pač, prazna baterija, normalno polnjenje. Med tem sem preklopil iz CM7 na CM9 ter z Titanium backup, naredil kopijo bluetooth pairingov.
Ko sem postavil gor CM9 in Bluetooth pairinge nazaj iz Titanium backup ter probal povezati z slušalko mi je nonstop javljal napačen PIN. Ker sem bil v sili, sem pač slušalko odložil in šel naprej.
Drugi dan ko je bil čas pa sem probal spet to slušalko spraviti k življenju, pa mi je ne najde več ne telefon kakor tudi ne čurinalnik.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov