Skoči na vsebino

IPB

Slika

Andorid 4.0 (Ice Cream Sandwich) Za Samsung Galaxy S2

Android 4.0 Samsung galaxy S2

Odgovorov v temi: 32

#21 Pentium

Pentium

Govorec

• Administrators
  • 2 925 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 19 april 2012 - 15:41

Hvala za link in info. Drugače vem da lahko RAM2 brezplačno uredi ker mislim, da ima še garancijo, ampak bom poskušal sam preko ODIN-a :)

#22 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4 009 objav

Objavljeno 22 april 2012 - 07:44

Jaz sem v tem času naložil tudi uradno nadgradnjo na Samsung Nexus S, telefon se je brez problema nadgradil na 4.0.4 različico, ohranil vse nastavitve, kontakte, vsebino itd. edino WLAN se mi zdi da je po nadgradnji malo bolj muhast in mu včasih ni do dela. :)

#23 Piratek Batek

Piratek Batek

nOObie

• Members
  • 10 objav

Objavljeno 24 april 2012 - 14:54

Ja, tudi jaz si želim posodobiti telefon na android 4.0 (Samsung Galaxy S2). Samo imam eno težavo: ko si telefon povežem na PC in zaženem Kies mi javlja, da je na voljo posodobitev in da moram najprej posodobit Kies na PC-ju, potem pa lahko posodobim telefon. Tale update mi je na PC-ju naredil že najmanj 10x samo mi še vedni javlja, da ni posodobljen.....

:anyone:

#24 DaMachk

DaMachk

Gospod s kravato

• Members
  • 1 385 objav

Objavljeno 24 april 2012 - 21:47

Nanovo inštaliraj najnovejši Kies?

#25 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 548 objav
  • Kraj:MB

Objavljeno 26 april 2012 - 18:01

Ja, tudi jaz si želim posodobiti telefon na android 4.0 (Samsung Galaxy S2). Samo imam eno težavo: ko si telefon povežem na PC in zaženem Kies mi javlja, da je na voljo posodobitev in da moram najprej posodobit Kies na PC-ju, potem pa lahko posodobim telefon. Tale update mi je na PC-ju naredil že najmanj 10x samo mi še vedni javlja, da ni posodobljen.....

:anyone:

Preko Kies ti tako ne bo ratalo posodobiti na 4.x.x, ali preko odina ali pa root in vse narediš kar na telefonu.

Je pa ICS 4.0.4 + CyanogenMod 9 po mojih izkušnjah tudi dober .ROM na SGS. Slabo je edino, da je za malenkost požrešnejši, kar se baterije tiče.

#26 nekdo32

nekdo32

Raziskovalec

• Members
  • 25 objav

Objavljeno 28 april 2012 - 19:12

Ali izgubim garancijo, če posodobim Samsung Galaxy Note na 4.0.3?

#27 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 706 objav
  • Kraj:Podklopca
  • Interesi:Računalništvo, fotografija...

Objavljeno 28 april 2012 - 22:04

S tako uradno posodobitvijo ne.

#28 Pentium

Pentium

Govorec

• Administrators
  • 2 925 objav

Objavljeno 06 junij 2012 - 15:12

Še enkrat si bom malo izposodil temo.
In sicer ali kdo uporablja bluetooth slušalko za Android telefon - v mislih imam Samsung Galaxy Mini.
Oziroma kaj priporočate? Lahko tudi iz e-baya ali amazona, lahko pa tudi iz kakšne naše trgovine...

#29 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 06 junij 2012 - 21:24

Nobena nadgradnja ne uniči garancije.
Razen če nameščaš kak mod kot je recimo CyanogenMod, kateri potrebuje ClockworkMod, kateri spremeni boot telefona. To je potem druga pesem.
Če pa samo flashaš nov rom pa ne izgubiš nobene garancije.

@Pentium: Jaz sem v BB kupil neko Jabra, dela kot mora. Oz. je delala, zdaj pa mi je nobena BT naprava več ne najde. :D

#30 Pentium

Pentium

Govorec

• Administrators
  • 2 925 objav

Objavljeno 07 junij 2012 - 09:22

@Pentium: Jaz sem v BB kupil neko Jabra, dela kot mora. Oz. je delala, zdaj pa mi je nobena BT naprava več ne najde. :D

Kaj to pomeni da življenska doba ni dolga?

#31 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav

Objavljeno 07 junij 2012 - 09:26

Ne vem. V bistvu je bilo tako.
Delala je prefektno. Potem sem slušalko napolnil, pač, prazna baterija, normalno polnjenje. Med tem sem preklopil iz CM7 na CM9 ter z Titanium backup, naredil kopijo bluetooth pairingov.
Ko sem postavil gor CM9 in Bluetooth pairinge nazaj iz Titanium backup ter probal povezati z slušalko mi je nonstop javljal napačen PIN. Ker sem bil v sili, sem pač slušalko odložil in šel naprej.
Drugi dan ko je bil čas pa sem probal spet to slušalko spraviti k življenju, pa mi je ne najde več ne telefon kakor tudi ne čurinalnik.

#32 Dušan

Dušan

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 30 september 2012 - 06:53

Ali kdo to ve :-) na galaxy2 sem naložil 4.0.3 in sedaj mi vsaka navigacija gre over the screen, čeprav so naložene v pravi resoluciji. Do sedaj še nobenemu ni bilo jasno zakaj se mi to dogaja.

#33 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3 626 objav

Objavljeno 01 oktober 2012 - 08:21

Sem imel ICS in sedaj JB, pa iGO deluje na obeh kot mora. Tako da tudi meni ni jasno zakaj se ti to dogaja.
Kako si pa to namestil? Normalna posodobitev, ali Odin flash?

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov