Ali Forum Rn Umira?
Objavljeno 22 marec 2012 - 20:31
Objavljeno 22 marec 2012 - 21:46
Res da je portal o novicah iz sveta računalnikov, ampak se vse samo ponavlja. 3 mesece pred izidom kakšnega Applovega izdelka je vsak tretji članek samo o tem.
Na drugih portalih izvem veliko več, pa še plačljivih vsebin nimajo. To glede te nagrade, je zanimiva zadeva, ampak imam občutek da veliko, jih sploh neve da to sploh obstaja.
Objavljeno 22 marec 2012 - 23:12
Meni se prav dopade, da ni gužve, lahko normalno komuniciraš. Če bi želeli spet "stari" forum, pa je vse odvisno od administeracije. Dokler se kdo od njih je javi, je čisto brezveze razglabljat o tem.
Objavljeno 23 marec 2012 - 00:39
Objavljeno 23 marec 2012 - 08:31
Preimenovanje iz aktualne debate v splošne debate?
Lahko bi še forum bil bolje nakazan na domači strani RN.
Vgrajen vtičnik v tedensko spletno pošto? Izgled ostane enak, le dodatek odspodaj. Ni vrag, da nebi kdo prišel na forum nazaj. /popravljam: raje obstrani
Aja, pa ugled uporabnika! npr. 50 lajkov dobiš en zelen plus. Pripomore, da se uporabik začne zavzemat za forum.
Objavljeno 23 marec 2012 - 10:10
Teme niso problem. Dobre stare teme se da oživit, nove pa potrebujejo debate.
Preimenovanje iz aktualne debate v splošne debate?
Lahko bi še forum bil bolje nakazan na domači strani RN.
Vgrajen vtičnik v tedensko spletno pošto? Izgled ostane enak, le dodatek odspodaj. Ni vrag, da nebi kdo prišel na forum nazaj. /popravljam: raje obstrani
Aja, pa ugled uporabnika! npr. 50 lajkov dobiš en zelen plus. Pripomorem, da se uporabik začne zavzemat za forum.
Ja ugled uporabnikov imam v planu dodati. Ali bo to preko tega sistema všeč mi je ali pa bo to ločen modul zahval pa bomo še videli. Izpostavitev vsebin se bo tudi še pregledala.
Objavljeno 23 marec 2012 - 15:22
Potem se pa čudiš pa gledaš spodaj ... ?
Objavljeno 25 marec 2012 - 19:36
Forum je tech usmerjen in smo do nabijalnice/pisave v stilu 24kur kritični, ker želimo forum obdržati na višjem nivoju in tudi to pripomore svoje. Seveda zelo manjka že omenjene reklame.
Zelo zaželena je pozitivna* kritika in ideje ter želje; Klik
*to ne pomeni samo hvaljenja, pač pa kritiko, ki pripomore k forumu.
Tako vam lažje/bolj prilagodimo forum. Ne razumem zakaj tako s težavo sodelujete v teh temah.
V kolikor se samo eden oglasi z neko idejo in je potem konec res nebo nič, ker sprememb za enega uporabnika res ne bomo delali, če pa vas bi to idejo več podprlo (oz. argumentiralo zakaj bi bila to slaba ideja) bi se vsekakor delalo na uresničitvi le te.
Tole je vsekakor svojevrsten problem...Mogoče že ampak, če se med SEBOJ NE razumete.
Objavljeno 25 marec 2012 - 21:30
Objavljeno 01 april 2012 - 21:22
Če bi se na ta forum sedaj aktivno vključilo 500 novih uporabnikov, bi se število naslednjih novih uporabnikov garantirano iz meseca v mesec sunkovito povečevalo. Ljudje se po pomoč najraje obrnejo tja, kjer bodo dobili velik odziv. Upam, da se bo v prihodnjih mesecih obrnilo kaj na bolje..
Objavljeno 07 april 2012 - 22:02
Me pa sedaj močno odbija nova podoba. Sam "design" mi ni napačen težava je le v tem da so linki za brskanje in upravljanje po forumu drugače postavljeni in skriti kot je to pri običajnih forumih.
Že tako imam malo časa za to, pa mi je treba še iskanja teh linkov, kot je za ogled zadnjih objav i.t.d. To vse me dodatno odvrača od včasih zelo priljubljenega foruma.
Objavljeno 07 april 2012 - 23:12
Je pa RN res malo manj aktiven v zadnjem času ampak enako lahko rečem za vse ostale slovenske forume. Očitno forumi niso več tako 'in' kot so včasih bili...
Objavljeno 08 april 2012 - 00:18
itd
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov
-
Alexa (1)