Objavljeno 31 marec 2012 - 16:38
Hvala in lep pozdrav!
Objavljeno 31 marec 2012 - 20:23
Glede na to, da ti nedela igrica bi lahko povedal kje ti nedela . Ali ti je noče odpreti? Ti zamrzne, ko zaženeš. Kako naj jaz to vem. Kateri OS imaš ?.
Lep pozdrav
Objavljeno 01 april 2012 - 13:01
Objavljeno 02 april 2012 - 21:33
En video si poglej na yutubu, pa te bo minlo do igranja
In zakaj to praviš? Sem že igral GTA San Andreas in mi je eden ljubših iger.
Hmm. Res nevem kaj bi bilo narobe sem malo po Googla imajo tudi nekateri neke težave ampak nič pametnega ne piše. Bi mogoče probal zagnati, kot Admin -> Run as Admin
. Mogoče pa bo, čeprav ne vrjamem...
Ja tudi to sem že poiskusil ampak brez uspeha. Igram sedaj na integrirani grafični in pač tu pa tam malo "štekne" sicer je pa OK. Pač ni grafika na MAX. Hvala za pomoč vseeno!
Objavljeno 02 april 2012 - 21:51
En video si poglej na yutubu, pa te bo minlo do igranja
In zakaj to praviš? Sem že igral GTA San Andreas in mi je eden ljubših iger.
Mah ni več tak kot je bil včasih. Sem ga igral pred dobrim mesecem, pa je čisto brezvezen izpadel. Mogoče pa me EMŠO j*ebe
(kolikor se spomnim, sma tu-tu v starosti
Objavljeno 02 april 2012 - 21:55
Mah ni več tak kot je bil včasih. Sem ga igral pred dobrim mesecem, pa je čisto brezvezen izpadel. Mogoče pa me EMŠO j*ebe
(kolikor se spomnim, sma tu-tu v starosti)
Meni je pa ostal še OK, čeprav sem do sedaj opravil zgolj prve 4 misije. Nekako se mi ne da
Objavljeno 02 april 2012 - 22:11
Preveč smo tega predrkali, da bi bilo še zanimivo
Objavljeno 03 april 2012 - 20:32
Sej jaz sem tudi poln zagona začel igrat. Potem pa singleplayer postane dolgočasen in prespiš par dni in spet igraš. Potem postane dosaden, pa probaš srečo z multiplayerjem. In cajt je kul, potem pa postane brezveze.
Preveč smo tega predrkali, da bi bilo še zanimivo
Res je. Nebi bilo slabo, če bi se morda kdo spomnil igro naredit čisto enako, z novimi misijami.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov