LP.
HVALA!!! ze v naprej
Objavljeno 05 april 2012 - 13:50
resulucijo mam 1024x768 Direct-X. 7. PC je pa star 7 let!!!Nastaviš slabšo grafiko. Nižjo resolucijo. Pozapreš vse nepotrebne procese v ozadju. Kupiš nov računalnik.
ja jas sem tud ze vsega polno probal... pa trenutno mam najvec FPS ja pri COD2 160 ce si dam maxfps 250 mi kaze 160 pa FPS mi skace... PRI COD4 pa mam 80 FPS v igri z SNIPOHehe to je to
. Druge rešitve nažalošt ni. Sam se spomnem sem imel star računalnik, kar nekaj časa in vse možno sem hotel narediti, da mi bo igra normalno delovala. Sem gledal po youtubu neke speed up computer pa nevem kaj.
... Ja to so bili tisti časi.
Objavljeno 06 april 2012 - 13:58
Objavljeno 07 april 2012 - 00:32
Objavljeno 10 april 2012 - 19:50
Finta z temi FPSji je, da se spremeni fizika (pri ne vem, 250,333...fps) -daljši skoki, hitrejši rafal, ipd. .
Vsaj stari CODi so imeli to finto.
WTF, ti to res?
Objavljeno 10 april 2012 - 21:54
geeki pa pravijo, da so to kao švingle.
Finta z temi FPSji je, da se spremeni fizika (pri ne vem, 250,333...fps) -daljši skoki, hitrejši rafal, ipd. .
Vsaj stari CODi so imeli to finto.
WTF, ti to res?
Objavljeno 13 maj 2012 - 20:27
160 in 80fps? In rad bi mel več, zakaj?
To je absolutno preveč FPS, skače ti pa zato ker je računalnik nezmožen procesirati toliko podatkov.
Prvo kot prvo, tak star računalnik in po možnosti tako star monitor, dvomim da lahko iztisne 160Hz refresh rate.
Torej neglede če bo tebi pisalo 1000FPS ali 75FPS. Če imata tvoj monitor zmožnost maksimum 70Hz, potem nikoli ne boš videl več kot 70FPS.
Po mojih osebnih izkušnjah, vse kar je nad 60FPS je že odveč, od tukaj navzgor, moraš pa res imeti že talent ali pa "biti nadrkan" da opaziš razliko.
Tako da, daj ti kar znižaj FPS limit na enih 60FPS, bo igra manj se zatikala, ker grafična ne bo pod takim stresom da mora sprocesirati toliko sličic v tako kratkem času.
Jaz sem mislil da boš rekel da imaš kakšnih 10-20 FPS in hočeš dvigniti.
jaz igram CS 1.6 na 20FPS, konstantno, pa ne da računalnik ne bi bil zmožen, ampak ker sem na tak nizki FPS se navadil in zdaj mi je vse čudno ko preklopim na 60FPS.
Mladinci ste preveč "pahnjeni" na FPS. FPS ne odloča več skoraj nič, tudi 20FPS ne, ko se enkrat na to navadiš. Pač če ti "ne gre" v igri in si več spectator kot igralec, se raje zamisli kaj ti delaš narobe in ne kaj tebi računalnik narobe prikazuje.
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov