Skoči na vsebino

IPB

Slika

Lg Lcd Tv 47Lk950

1 odgovor na temo

#1 bluesman

bluesman

Raziskovalec

• Members
  • 72 objav

Objavljeno 08 april 2012 - 13:52

Pozdravljeni,

Ker sem v tujini, nimam časa pregledati ves forum za podobno temo. Od doma je prišla novica, da je najin Samsung UE46C6000 nehal sodelovati. Ne prižge se več. Rdeča lučka utripa in to je vse. Pripravljam se za nakup novega TV-ja (da bo mir v hiši :) ).

Gledal sem to ponudbo, ki je res ugodna.

http://www.ceneje.si...3d_-_CX00246053

A ima kdo izkušnje s tem tV-jem? Tv se bo uporabljal za gledanje tv programov, kak film prek usb-ja in to je to. Priključil ga bom na dennon avr910 in 5.1. zvočnike. To pa je vse. Nobenega interneta prek tv in podobno.

Edini pogoj je, da je tv 46 ali 47 ". Tudi 3d ni pogoj. Če je kje še kakšna bolj ugodna ponudba se priporočam.

#2 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Moderators
  • 893 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Photoshop, Bloganje... pa še kaj se najde ;)

Objavljeno 15 april 2012 - 18:35

Lepo pozdravljeni na forumu. Glede na to naj prvo omenim, da se je televizija pokvarila. Zakaj ne preverite pri tem, da vzadaj potisnete malo kable bolj notri, mogoče pa bo delovalo. Nevem ali imate tako denarja. Neko zanimivo novico vam bom povedal. Za pripravo novega televizorja se porabi več, kot 200L vode. Najbrž zate voda ne pomeni nič... No pa gremo naprej na Televizijo. Televizijo imamo doma, od Samsunga in sem zadovoljen. Same televizije se po ceni zelo ne razlikujejo. Pri tem ti priporočam samo, da vzameš med znanimi firmami, kot so LG, Samsung in drugi.

Če te zanima kakšna je razlika med LED in LCD je sama ta, da je hitrost pri LED veliko hitrejša, porabi manj energije in ima večjo življensko dobo + še nekaj cena pri LED je dražja.

Upam, da ti je vsaj malo moj prispekev všeč.

Lep Pozdrav!

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov