Skoči na vsebino

IPB

Slika

Komponente Za Sestavo Računalnika

Komponente za sestavo računal

• Please log in to reply
Odgovorov v temi: 2

#1 tadej.zavernik

tadej.zavernik

nOObie

• Members
  • 2 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 21 april 2012 - 19:06

Lep pozdrav, upam da je tema postavljena v pravo zvrst na forumu, če ne prosim Administratorje, da jo premaknejo.

Za svoj nov računalnik sem si izbral naslednje komponente, prosim nekoga ki se na stvar spozna, da si vzame 5 minut časa in mi pove svoje mnenje o izbiri ter ali je ta kombinacija komponent mogoča. Računalnik bo namenjen risanju v programu PRO Engineer ter igranju zahtevnih iger kot je Battlefield 3 (če kdo igra BF3 z podobnim setup-om, naj prosim napiše grafične nastavitve ter FPS-je). Naj dodam, da bo pomnilnik "navit" na 1600MHz v BIOS-u matične plošče, kolikor sem bral i5-2500k v kombinaciji z to matično ploščo to omogoča, ter da bo procesor navit na vsaj 4Ghz, kar bi naj tale matična plošča tudi podpirala. Hvala že v naprej in lep dan.

Skupna cena: 770€

Procesor: Intel Core i5-2500k, 3,3GHz, 1155

Matična plošča: ASUS P8Z68-V LX, 1155

Grafična kartica: Asus GeForce GTX560 Ti, 1 GB, PCI-E (ENGTX560 Ti DCII TOP)

Pomnilnik RAM: Corsair Vengeance DDR3 2 x 4 GB 1600 MHz (CMZ8GX3M2A1600C9)

Trdi disk: Seagate Barracuda 500 GB, 7200 rpm, 16 MB, SATA III (ST500DM002)

Ohišje: LC Power 7032B, 600W

#2 DaMachk

DaMachk

Gospod s kravato

• Members
  • 1 360 objav

Objavljeno 21 april 2012 - 19:32

Na tvojem mestu bi posegel edinole po močnejšem napajalniku, ali pa vsaj nečemu, ki slovi z zanesljivostjo...

Na napajalniku se ne špara, še posebej če je mišljen za navijanje. :) Predlagam kaj od OCZ-ja, ali pa Corsair.
A kakšnega DVD-RWja ne potrebuješ?

#3 tadej.zavernik

tadej.zavernik

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 21 april 2012 - 20:00

Hvala za odgovor. Za DVR-RW me glava ne boli, rabil sem samo povratno informacijo za komponente navedene zgoraj.

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov