Samsung Galaxy Note
Objavljeno 22 april 2012 - 07:55
Objavljeno 22 april 2012 - 15:06
Ne ve, če še lahko temu sploh rečemo telefon
Ohišje je zelo kvalitetno! Če telefon pade 1 nadstropje nižje po lesenih stopnicah, bi pričakovali tragedijo (Apple.press), no pri Samsungu ostaneš osupljivo presenečen, ko vidiš da je le majhna praska na robu telefona. Srečen padec? Po moje ne, če je pristal obrnjen na zaslon.
Računalniška miška je plug&play preko microUSB, se tudi pojavi kurzor na zaslonu. Pravtako lahko povežemo Preko HDMI katerikoli ekran. Dobi se tudi bluetooth tipkovnica, tako da ... PC
Če bo šla tehnologija v to smer, bo super. Velikost telefona je MAX. Večji ne sme bit. 5.3" enkran je super, če odštejemo ohišje telefona odzgoraj in odspodaj je perfekten.
Sam ga več nimam. Imam pa Nexus-a in priznam, ko imaš enkrat tako velik ekran in telefon kot je Note, postane vse premalo in mi je včasih žal.
Tisti ki pravite, da ima iPhone optimalen ekran in da je prave velikosti, prosim, če se zamislite. Tudi pri Notu sežeš z enim prstom čez cel ekran, tako da to ni izgovor.
Pa če kdo misli kaj argumentirat, naj poda dejstva.
Prilagam še nekaj videjev
http://www.youtube.com/watch?v=Gzg-eDMLb4s&feature=plcp&context=C4dc152cVDvjVQa1PpcFPW5y2ubibuX4-dHhz8Y51Z9pbCzCBqb6U%3D
http://www.youtube.com/watch?v=ALiyfNUjbtk&feature=plcp&context=C488814bVDvjVQa1PpcFPW5y2ubibuX7qMW8anS8TUWJqCtaDn2Vw%3D
http://www.youtube.com/watch?v=fs0FcppJ_tw&feature=plcp&context=C46aebb4VDvjVQa1PpcFPW5y2ubibuX1JZ1Ftb_HE2jFuTUkeq-zs%3D
P.S.: Se da ta napaka odpravit?
Objavljeno 22 april 2012 - 17:05
Objavljeno 23 april 2012 - 13:30
Takisto se mi Note resetira vedno, ko ga odklopim iz PC-ja preko USB-ja, ko sem gori skopiral film, sliko, pač karkoli že.
Velikost ni moteča, dandanes se mi zdi, nič kaj posebnega tako rečeno.
V začetku se mi je zdel abnormalno hiter, dandanes se mi zdi, da mu manjka vsaj 300-400MHz!
Ima tudi zelo slab dialer, ker išče zgolj po začetnem stringu in ne tudi po priimku! Tako da sem ga zamenjal z exDialer (dobite ga na Google Play).
Baterija drži en dan, pač tukaj ni kaj za naredit, enostavno ima prevelik ekran ter preveč se ga uporablja, da bi kaj več zdržala, sicer pa to tak že pred nakupom bilo jasno.
Manjko je tudi morda, da nima fizične tipke za fotoaparat.
Na splošno pa gre za dober telefon, z fenomenalnim ekrančkom!
Objavljeno 23 april 2012 - 14:10
Zapisek hitreje naredim s programčkom Note Everything, preden bi pisalo potegnil ven, odprl program in vrisal, ter pospravil S-Pen.
Objavljeno 23 april 2012 - 14:41
Kako pa je kaj z baterijo? Dan, dva? Ker glede na tak zaslon in tak procesor mora biti kar požrešno vse skupaj.
Objavljeno 23 april 2012 - 14:53
Kako se pa kaj obnese to pisalo? Ga sploh kaj potrebujete?
Temu bi lahko rekli že "retro" finta, saj so ravno prvi dlančniki že imeli pisalo...ampak tam je bilo zgoj zaradi rezistivnih ekrančkov
Moje opažanje nad pisalom je bilo da je izredno odziven! Koliko ga uporabljaš pa je odvisno od uporabnika... za kaj na hitro skicirat je super... Da bi bil note kot list papirja pa ravno ni... Je pa funkcija tega pisala čisto druga kot pri dlančnikih... oziroma ma še ogromno več funkcij kot so jih ponujali dlančniki...
Objavljeno 23 april 2012 - 22:02
Drugače kot sam pa je super. Se malo dotakneš, riše tanko črto, močneje pritisneš na ekran, pa se odebeli.
Jaz bi temu telefonu prej rekel mala tablica, kot pa velik mobilnik. Sicer pa tega telefona nimam, niti ga nisem že držal v roki, vendar se mi zdi, da bi se ga težko navadil. No, mogoče pa bi se ga...
Kako pa je kaj z baterijo? Dan, dva? Ker glede na tak zaslon in tak procesor mora biti kar požrešno vse skupaj.
Bi se navadil. Par dni je prevelik, potem pa se ko se navadiš je še premajhen.
Baterija čisto odvisno od uporabe. 1 ura klica, 2 SMS, 3 ure WiFi / dan, pa je držal okrog 3 dni. Če se pa rad igraš, pa gre kar hitro.
Objavljeno 28 april 2012 - 11:50
Meni je Galaxy Note prevelik, ne rečem pa, da je neuporaben. Tistemu, ki ga velikost ne moti in rad brska po internetu s svojo mobilno napravo ter gleda multimedijske vsebine, bo vsekakor prišel zelo prav. Tudi sam se nekaj časa ogreval za telefone z velikim 4,7-palčnim zaslonom, sedaj sem se malo umiril in gledam nekoliko manjše. Če z Galaxyjem Note niste zadovoljni, bo kmalu na trgu zanimiva zamenjava za njega. Nov igralec na trgu mobilne telefonije, Panasonic, bo kmal začel prodajat 5-palčni mobilnik Eluga Power.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov