Skoči na vsebino

IPB

Slika

Morje?

Odgovorov v temi: 3

#1 yugosyo

yugosyo

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 23 april 2012 - 15:43

Pozdravljeni vsi, imela sem načrt iti na morje z možem in otroci, do sedaj smo šli v Italijo in ima že 4 let da tam gremo, mal nam je že dolgočasno…Želim vaše priporočilo? Potrebujem nekaj bolj mirno, nekje, kjer se tudi otroci lahko zabavajo ( 5 in 7 let). Sem mislila da gremo na Hrvaško, kaj menite o tem? Katero je po vama mesto na Hrvaškem najboljše za počitnice? In seveda, v kolikor ste seznanjeni za to mesto, kam se lahko obrnemo za kontakt glede preverjanja nastanitev? Najlepša hvala!

#2 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Moderators
  • 1 685 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Podklopca
  • Interesi:Računalništvo, fotografija...

Objavljeno 23 april 2012 - 15:57

Če imate radi mivko in čisto morje, potem bi priporočal kar Hrvaško obalo, bolj natančno Sabunike. Nikoli ni bilo problemov, da bi se kaj Hrvati kregali na nas, pa smo bili tam več kot 10x. Pa še jezik ni problematičen =) Je pa tako, plaže je veliko. Tako da ste lahko na enem koncu (5 minut hoje), kjer je gužva, lahko pa greste malo dlje(15 minut hoje) in ste skoraj sami. Pa še mivka je tam in ni kamenja. Tudi ko greš v vodo, je na začetku recimo 50-100m nizka in se lahko hodi, nato pa se počasi poglobi (če plavate še naprej, pa zopet postane nizka in se lahko stopi dol, nato pa se hitro poglobi nazaj). Tako da to je za otroke raj, sploh mivka! Je pa odvisno na kakšne plaže ste navajeni. Morje pa je ponavadi toplo (zaliv), čisto in dokaj mirno.

Le moje skromno mnenje... =) Vglavnem priporočam!

#3 grnstak87

grnstak87

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 25 april 2012 - 10:11

Yugosyo, po meni je Hrvaška popolnoma ok destinacija tam s svojo družino grem že dolgo let, v glavnem sem bil v Krk in Pag , moje priporočilo za vas je Krk tam boste zagotovo zadovoljili svoje potrebe! Kar se tiče namestitve, hoteli so precej dragi, jaz bi vam priporočal, da pogledate tukaj tudi jaz tako iščem nastanitve. Vse je lepo opisano in slikovito, tako da boste zagotovo našli nekaj zase. Uživajte in veliko pozdrav!

#4 Nejc

Nejc

Iznajdljivec

• Moderators
  • 859 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Krško

Objavljeno 25 april 2012 - 14:00

Tudi zame je hrvaška obala super... Zadnjih nekaj let hodim v Nerezinah oziroma naselje Bučanje (90% hišk je slovenskih, tako da se počutiš kot doma, kar je mogoče za koga moteče, zame ni)... Preko kakšnega podjetja ki ima hiško dol se da kar poceni pridet skozi, teh podjetij je ogromno, vsako večje slovensko podjetje, nekatere osnovne šole itd... Tudi za otroke je nekaj igral, potke za sprehode (recimo zvečer na sladoled v Nerezine je cca. 10 minut hoje)... Glavna plaža pa je betonirana, potem zraven je tudi plaža kjer je droben pesek (za otroke super, se lahko igrajo... je ponavadi polno otrok tam...). Meni je super tam...

Glavna plaža:
Objavljena slika

"Otroška" plaža:
Objavljena slika

Drugače pa moj nasvet, če grete na Hrvaško pojdite na otoke ali pa nekam nižje, ker v Istri je voda polna trave, pa še marsikaj nanosi morje...

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov